fbpx

Min Bolighandel

Del denne artikel
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Digitalisering af branchen

I de seneste år har teknologiudvikling bevæget sig i en retning, som har bidraget til at gøre internettet den primære ressource for information. Det betyder, at langt de fleste googler, når de søger en specifik service, eksempelvis når de skal bruge en ejendomsmægler. Når teknologien udvikler sig, udvikler virksomheder sig også. Det har ledt til en stigning af mæglere, som sætter en del mere fokus på det digitale element af bolighandler. 

Hvem er MinBolighandel?

Minbolighandel er en af disse mæglere. I modsætning til mange andre mægler, så er Minbolighandel udelukkende en digital mægler, som ikke har fysiske kontorer. De opererer gennem deres hjemmeside, hvor man kan læse om dem og komme i kontakt med dem. Minbolighandel er helt som en traditionel mægler, dog er forskellen at de ingen fysiske butikker har. De tilbyder alle de samme services, som f.eks. en professionel vurdering af boligen, en salgsopstilling, en professionel fotograf og tekstforfatter, og meget mere. Derudover tilbyder de også annoncering på internettet, på bl.a. boligsiden, boliga, facebook, og også på andre mægleres hjemmesider. De sætter fokus på at yde den bedste service til en rimelig pris. 

Hvem er Brikk?

Brikk Ejendomsmægleren er også en af de mere digitiale mæglere, som har et formål om at yde den absolut bedste service til en rimelig pris. Vi mener ikke, at en sælger skal betale et salær tæt på de 100.000 kroner, udelukkende fordi de traditionelle mæglere skal betale en stor sum penge til hovedkontoret. Salg af en bolig koster ikke så høje beløb og det er også derfor, at Brikk tilbyder to pakker begge til en lav og rimelig pris. Man kan nemt skrive sig op til en gratis og uforpligtende salgsvurdering, hvor man får en lokal mægler ud. Skulle man derfra vælge at sælge med Brikk, så har man to pakker at vælge mellem. Begge pakker inkluderer lokale mæglere og specialister, annoncering på Boligsiden, Boliga og flere platforme, skræddersyede markedsføringskampagner, og meget mere, som kan læse nærmere om her. Den eneste forskel på de to pakker er simpelthen, at man enten kan vælge selv at fremvise sin bolig til en pakkepris på 12.500 kroner, ellers så kan man vælge at have en lokal Brikk mægler fremvise boligen til en fast pakkepris på 27.500 kroner. Udover kan man finde alle informationer vedrørende Brikk og Brikks pakker på deres hjemmeside, hvilket bidrager til deres mål om at have fuld gennemsigtighed. 

Men hvad koster Min Bolighandel?

På Minbolighandel.dk, kan man ikke finde deres salær på hjemmesiden. Der står hvad de tilbyder og en del om et salær, som skulle være billigere end konkurrenterne. Det er først når man går videre ind på deres specifikke by-hjemmesider, eksempelvis deres Aarhus eller Horsens hjemmesider, at man kan finde reelle priser. Ifølge disse hjemmesider, så er Minbolighandels salær for villa og rækkehuse 39.500 kroner, og salæret for ejerlejlighed og andelsbolig altså 29.500 kroner. Begge priser inkluderer de førnævnte services. 

Brikk eller Minbolighandel?

Alt i alt, så udbyder Brikk klart mest for prisen. Hos Brikk kan man vælge mellem to pakker; begge pakker, som er billigere end Minbolighandel. Begge mæglere udbyder de samme services og har ens mål, men på Brikks hjemmeside kan man nemt finde alle informationer man er interesseret i og også priserne på alt. Derimod skal man lede en del længere på Minbolighandels hjemmeside og man skal endda finde en by-hjemmeside for at se de konkrete priser på deres service. Hos Brikk kan man også vælge mellem selv fremvisning eller fremvisning af en lokal Brikk mægler, hvilket giver sælgeren et frit valg. Brikk er klart den billigste mægler med stor fokus på god service og gennemsigtighed. 

Bestil en gratis og helt uforpligtende vurdering med din lokale ekspert nu Få en gratis vurdering

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *