fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Horsens Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Horsens

Rasmus er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Horsens

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Horsens?

Horsens som er Danmarks ottende største by kan generelt set deles op i 17 forskellige områder, nemlig Bygholm, Torsted, Planteområdet, Bankager, Tyrsted, Højvang, Dagnæs Bækkelund, Sønderbro, Erhvervshavnen, Nordhavnen, Midtbyen, Gasvejskvarteret, Østbyen, Stensballe, Nordbyen og Vestbyen. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Horsens Kommune) fra Aarhus og Hedensted. Horsens Kommune er en af de hurtigst voksende kommuner i landet. I gennemsnit kommer 880 nye borgere til kommunen hvert år. Den aldersgruppe, som bidrager med flest tilflyttere i Horsens er 20-29-årige tæt forfulgt af 30-39-årige.

Selvom hvert område er meget forskellige og der er forskelle i forhold til tilflyttere, så oplyser Frederiksberg Kommune at tilflytningen til kommunen generelt set er drevet af de 19-24 årige, samt de 25-39 årige der flytter til kommunen med deres børn.

Den største tilflytning til Frederiksberg er generelt set kommet fra udenfor Hovedstaden. I øjeblikket er der en net fraflytning af beboere til andre dele af København.

Som sælger kan dette have betydning da lokal annoncering i for eksempel aviser ikke nødvendigvis har den største effekt, da den største tilflytning ikke er lokal.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Horsens?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har villaer og rækkehuse i Horsens, en gennemsnitlig liggetid på 104 dage i starten af 2022. Dette er en formindskning sammenlignet med det foregående år, hvor liggetiden var på 126 dage. Det er også lavere end nogle af de større nabokommuner som eksempelvis Vejle hvor liggetiden er på 121 liggedage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Horsens?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 3. kvartal 2021, bliver der gennemsnitligt givet et afslag på 1,6% på boliger i Horsens. Dette vil sige at Horsens ligger lavere end landsgennemsnittet på 3,30%. Dog ligger det på niveau med nabobyen Vejle, hvor gennemsnits liggetiden også er på 3,8%.

Prisudvikling på boliger i Horsens

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Horsens, i det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal 2021, været et prisfald på 3,4%. Med en lille årlig prisstigning på 2,9%, fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021.

Set i forhold til prisudviklingen af ejerlejligheder i Horsens, i det seneste registrerede kvartal, været en markant prisstigning på 10,7%, og en årlig prisstigning på 22,3%.

Sælg din bolig i Horsens

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu