fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Horsens Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Danmarks hurtigst sælgende ejendomsmægler.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Horsens

Mads Dyg Nielsen

Med sin erfaring som indehaver af egen ejendomsmæglerbutik har Mads en solid erfaring med at garantere en god og tryg bolighandel. Hans skarpe syn for udviklingen på boligmarkedet og store kendskab til lokalområdet betyder, at han bestræber sig for at fastsatte den helt rigtige pris for netop din bolig. Mads er kendt som en pålidelig mægler, der arbejder grundigt, og gerne tilpasser sig dine behov, så du bliver guidet bedst muligt gennem din bolighandel.
Mads Dyg Nielsen
Kunde
Kunde
Read More
Hurtig og nem proces i hele forløbet. Har været glad for det digitale set-up og de dialoger der har været hvor jeg altid er blevet mødt af kompetente medarbejdere. Tak til Sofie for et hurtig salg.

Sælg din bolig i Horsens

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Horsens?

Horsens er Danmarks 11. største by. Horsens Kommune er en af de hurtigst voksende kommuner i landet. I gennemsnit kommer 880 nye borgere til kommunen hvert år. Den aldersgruppe, som bidrager med flest tilflyttere i Horsens er 20-29-årige, tæt forfulgt af 30-39-årige.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Horsens?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har parcel- og rækkehuse i Horsens, en gennemsnitlig liggetid på 124 dage. Dette er en stigning sammenlignet med det foregående år, hvor liggetiden var på 93 dage. Det er dog lavere end nogle af de større nabokommuner som eksempelvis Vejle, hvor liggetiden er på 130 dage.

Seværdigheder i Horsens

I Horsens er der en del seværdigheder, som er værd at besøge, og som giver anledninger til en tur med familien. ‘Fængslet’ er et historisk museum i Horsens og det største fængselsmuseum i Europa. Det gamle Horsens Statsfængsel gemmer på mange voldsomme, dog fascinerende og fantastiske historier. Som gæst på museet er du garanteret en mindeværdig oplevelse du sent vil glemme. Der er oplevelser såsom Carl August Lorentzens imponerende 18 meter lange tunnel, der ledte fra hans celle og ud til friheden, den mørke fangekælder, og meget mere. 

Føler man dog for noget andet, er der også der museer såsom Industrimuseet, hvor man kan opleve den nye intro-udstilling ”Det moderne Danmark”. Her får du en introduktion til Danmarks industrialisering gennem lyd, lys, og hologrammer. Der er masser af ting at se, som giver et indblik i en stor og fantastisk fortælling om industri- og velfærdssamfundets udvikling. Det er tilladt at røre ved mange af tingene og her er noget for både store og små. Desuden er det gratis for børn.

Udvikling i antal bolighandler i Horsens

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, var der 155 handler på parcel- og rækkehuse i Horsens, i tredje kvartal af 2023. I tredje kvartal af 2022 var der 167 bolighandler. Antallet af bolighandler i Horsens er faldet med 7,2% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Horsens

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Horsens, i det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af 2023, har set en prisstigning på 6,6%, dog årligt på samme niveau som fra tredje kvartal af 2022

Set i forhold til prisudviklingen af ejerlejligheder i Horsens, i det seneste registrerede kvartal, har der været et prisfald på 4,7%, og et årligt prisfald på 4,8%.

Sælg din bolig i Horsens

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu