fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Horsens

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Horsens med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Horsens, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Horsens?

Horsens som er Danmarks ottende største by kan generelt set deles op i 17 forskellige områder, nemlig Bygholm, Torsted, Planteområdet, Bankager, Tyrsted, Højvang, Dagnæs Bækkelund, Sønderbro, Erhvervshavnen, Nordhavnen, Midtbyen, Gasvejskvarteret, Østbyen, Stensballe, Nordbyen og Vestbyen. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Horsens Kommune) fra Aarhus og Hedensted. Horsens Kommune er en af de hurtigst voksende kommuner i landet. I gennemsnit kommer 880 nye borgere til kommunen hvert år. Den aldersgruppe, som bidrager med flest tilflyttere i Horsens er 20-29-årige tæt forfulgt af 30-39-årige.

Selvom hvert område er meget forskellige og der er forskelle i forhold til tilflyttere, så oplyser Frederiksberg Kommune at tilflytningen til kommunen generelt set er drevet af de 19-24 årige, samt de 25-39 årige der flytter til kommunen med deres børn.

Den største tilflytning til Frederiksberg er generelt set kommet fra udenfor Hovedstaden. I øjeblikket er der en net fraflytning af beboere til andre dele af København.

Som sælger kan dette have betydning da lokal annoncering i for eksempel aviser ikke nødvendigvis har den største effekt, da den største tilflytning ikke er lokal.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Horsens?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har villaer og rækkehuse i Horsens i år 2020 en gennemsnitlig liggetid på 126 dage. Dette er en formindskning sammenlignet med det foregående år, hvor liggetiden var på 160 dage. Det er også lavere end nogle af de større nabokommuner som eksempelvis Vejle hvor liggetiden er på 158 liggedage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Horsens?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, bliver der gennemsnitligt givet et afslag på 2,4% på boliger i Horsens. Dette vil sige at Horsens ligger lavere end landsgennemsnittet på 3,30%. Dog ligger det på niveau med nabobyen Vejle, hvor gennemsnits liggetiden også er på 2,4%.

Prisudvikling på boliger i Horsens

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Horsens har været svingende de senere år. I første kvartal af 2019 faldt priserne med 5% hvilket er det største fald siden 2014. Yderligere var der et fald på 4,5% i første kvartal af 2018. Set bort fra disse fald, så er priserne på villaer og rækkehuse steget med 230,8% siden 1992. Nogle af de kvartaler hvor prisstigningerne har været højst er andet kvartal af 2018 hvor prisstigningen lå på 5,5% og fjerde kvartal af 2017 med en prisstigning på 4,9%.

Selvom udsvingene er noget større, ser tendensen for ejerlejligheder i Horsens ud til at være mere eller mindre den samme som for villaer og rækkehuse. De mest iøjnefaldende ændringer fremkom i fjerde kvartal af 2018 hvor priserne faldt med 8,9% og i andet kvartal af 2018 hvor priserne steg med hele 15%. Priserne på ejerlejligheder i Horsens er steget med 251,6% siden 1992.

Ejendomsmægler Horsens

Start med en vurdering fra Brikks Horsens-mægler nu