fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Aarhus Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Aarhus

Anders Bjorholm Rosborg er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Aarhus

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Aarhus?

Aarhus er Danmarks anden største by og kan generelt set deles op i 10 forskellige områder, nemlig Indre by, Aarhus V, Aarhus Ø, Aarhus N, Viby, Trøjborg, Åby, Åbyhøj, Hasle, og Christiansbjerg. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Aarhus Borgerservice) fra andre danske storbyer, hvor især tilflytning fra København har udviklet sig positivt. Ifølge Aarhus kommune har Aarhus inden for det seneste år fået cirka 18.000 voksne indflyttere. Stort set alle er mellem 18-30 år, hvor kun 300 er ældre end 30 år. Dog er den procentuel tilflytning af personer i job mellem 25 og 64 år over de sidste 25 år i Aarhus på- 3,6%. Ifølge en prognose af TV2 Østjylland er der flyttet 63.565 personer til Aarhus de seneste 10 år, hvor størstedelen er unge mennesker, som flytter til Aarhus hovedsageligt på baggrund af de kulturelle muligheder.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Aarhus ?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, havde boliger i Aarhus i starten 2022 en gennemsnitlig liggetid på 108 dage, mens ejerlejligheder har længere liggetid på 103 dage. Hvilket nærmer sig liggetiden i København som er på 89 dage.

Aarhus kommune har dog en væsentlig mindre liggetid end nabokommunerne som eksempelvis  Silkeborg på 165 liggedage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Aarhus?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, fra trejde kvartal 2021 gives der 2,9 % afslag på ejendomme i Aarhus. De 2.9% er mindre end landsgennemsnittet som ligger på 3.30%, og et afslag på 3.1% for ejerlejligheder.

Prisudvikling på boliger i Aarhus

Det er værd at bemærke at priserne på villaer og rækkehuse har været meget svingende i Aarhus år efter år. Der har i det seneste registrerede kvartal, trejde kvartal af 2021, været en stigning på 2,8%, og et fald på 0,7% for ejerlejligheder. Talene er sammenlignet med forrige kvartal, andet kvartal 2021. Den årlig ændring har været postiv Aarhus, de er steget med 9,70% for boliger, og en stigning på 8,70% for ejerlejligheder.  Talene kommer fra gennemsnittet mellem tredje kvartal 2020, og tredje kvartal 2021 fra Finans Danmark. 

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Aarhus ses en lignende tendens, dog med lavere udsving i priserne. Det største fald forekom i tredje kvartal af 2016 hvor priserne faldt med 5,2% og den største stigning var tilbage i andet kvartal af 2014 med en stigning på 7,2%. Siden år 1992, er priserne på ejerlejligheder i Aarhus steget med 330,7%. 

Hvorfor bo i Aarhus

Aarhus er en livlig by med massere af unge studerende indbyggere dog også med en del børnefamilier og ældre.

I byen er der massere af aktivet som tiltrækker de unge mennesker til byen, derudover er der en masse arrangementer som fx. sportsaktiviteter, kulturelle begivenheder, musiske events og massere af andre. 

I Aarhus er der massere af byliv både fra cafeer og restauranter som regel findes langs åen inde i byen, derudover findes der også natteliv som tiltrækker de unge. Kulturlivet i Aarhus er meget kendt, blandt andet Aarhus festuge som er jyllands største kulturfestival hvor der bidrag fra lokale,nationale internationale kunstnere. Derudover er der i byen gallerier, små spillesteder og kunstudstillinger. Kunstmuseet er meget kendt i Aarhus især for taget af bygningen som bliver kaldt ‘’ Your Rainbow Panorama ‘’.Sport fylder også en del i Aarhus de har deres egen klub(Aarhus Gymnastikforening), som er en elite sportsklub med massere af forskellige sportsgrene. 

Uddannelses muligheder er der massere af især videregående uddannelser er der hele 11 forskellige af fx. Aarhus Universitet, VIA University College og Erhvervsakademi Aarhus som er de 3 største videregående uddannelser i Aarhus. 

Sælg din bolig i Aarhus

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu