fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Aarhus

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Aarhus med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Aarhus / Århus, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Aarhus?

Aarhus er Danmarks anden største by og kan generelt set deles op i 10 forskellige områder, nemlig Indre by, Aarhus V, Aarhus Ø, Aarhus N, Viby, Trøjborg, Åby, Åbyhøj, Hasle, og Christiansbjerg. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Aarhus Borgerservice) fra andre danske storbyer, hvor især tilflytning fra København har udviklet sig positivt. Ifølge Aarhus kommune har Aarhus inden for det seneste år fået cirka 18.000 voksne indflyttere. Stort set alle er mellem 18-30 år, hvor kun 300 er ældre end 30 år. Dog er den procentuel tilflytning af personer i job mellem 25 og 64 år over de sidste 25 år i Aarhus på- 3,6%. Ifølge en prognose af TV2 Østjylland er der flyttet 63.565 personer til Aarhus de seneste 10 år, hvor størstedelen er unge mennesker, som flytter til Aarhus hovedsageligt på baggrund af de kulturelle muligheder.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Aarhus?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, havde boliger i Aarhus i 2. kvartal af 2020 en gennemsnitlig liggetid på 110 dage, hvilket nærmer sig liggetiden i København som er på 85 dage.

Aarhus kommune har dog en væsentlig mindre liggetid end nabokommunerne som eksempelvis  Silkeborg på 165 liggedage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Aarhus?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, gives der 1,3% afslag på ejendomme i Aarhus. De 1,3% er mindre end landsgennemsnittet som ligger på 3.30%. Det er ligeledes mindre end andre af de større nabokommuner i Østjylland, blandt andet er afslaget på boliger i Silkeborg  på 1,7% og Skanderborg på 1,5%. Trods højere procentmæssigt afslag er afslaget i prisen størst i Aarhus, da priserne også er højere.

Prisudvikling på boliger i Aarhus

Det er værd at bemærke at priserne på villaer og rækkehuse har været meget svingende i Aarhus år efter år. Der er dog nogle kvartaler der skiller sig ud. I andet kvartal af 2018 var der en prisstigning på hele 6,6%, svarende til en stigning på 316,7% siden år 1992, dette er den højeste stigning i Aarhus siden andet kvartal af 2010. Dog var der et fald i det efterkommende år efter på 3%. I første af kvartal af 2019, som er det seneste registrerede år, har der været en positiv stigning på 2.2%.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Aarhus ses en lignende tendens, dog med lavere udsving i priserne. Det største fald forekom i tredje kvartal af 2016 hvor priserne faldt med 5,2% og den største stigning var tilbage i andet kvartal af 2014 med en stigning på 7,2%. Siden år 1992, er priserne på ejerlejligheder i Aarhus steget med 330,7%. 

Sælg din bolig i Aarhus

Start med en vurdering fra Brikks Aarhus-specialist nu