fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Aarhus Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Danmarks hurtigste sælgende ejendomsmægler.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Aarhus

Sebastian Frost-Larsen

Ejendomsmægler MDE

<p>Du mærker hurtigt, at Sebastian trives i arbejdet og dialogen med mennesker. Den samme oplevelse har de mulige købere af din bolig – og så er vi allerede tættere på et succesfuldt salg. Ligesom alle Brikks mæglere er Sebastian ambitiøs og drevet af at skabe resultater. Det gør han med sin servicemindede, ansvarsfulde og nærværende tilgang, der sikrer en tryg proces for alle parter.
Sebastian Frost-Larsen
Mathias Bøge Pedersen
Mathias Bøge Pedersen
Read More
Jeg har lige solgt min lejlighed i Silkeborg via Brikk og er meget tilfreds med hele forløbet. En strømlinet sagsgang hvor man bliver “holdt i hånden” hele vejen igennem. Let og overskuelig proces. Udover det gode koncept til en skarp pris, så gjorde mægler Sebastian Frost-Larsen et rigtig godt stykke arbejde. Veloplagt og forberedt til vurderingen af lejligheden hvor han havde styr på fakta og området. Han er imødekommende og ringer med status på alle fremvisninger. Så meget tilfreds med valget af Sebastian som min mægler i en tid hvor alt er så digitalt som det er. Stor anbefaling herfra.

Sælg din bolig i Aarhus

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Aarhus?

Aarhus er Danmarks anden største by og kan generelt set deles op i 10 forskellige områder, nemlig Indre by, Aarhus V, Aarhus Ø, Aarhus N, Viby, Trøjborg, Åby, Åbyhøj, Hasle, og Christiansbjerg. Selvom hvert område er forskelligt, også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Aarhus Borgerservice) fra andre danske storbyer, hvor især tilflytning fra København har udviklet sig positivt. Ifølge Aarhus Kommune har de fået cirka 18.000 indflyttere indenfor de seneste par år. Stort set alle er mellem 18-30 år, hvor kun 300 er ældre end 30 år. 

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Aarhus ?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har parcel- og rækkehuse i Aarhus en gennemsnitlig liggetid på 101 dage, mens ejerlejligheder har en længere liggetid på 115 dage.

Aarhus Kommune har dog en væsentlig mindre liggetid end nabokommunerne, eksempelvis Silkeborg på 190 dage.

Udvikling i antallet af bolighandler i Aarhus kommune

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark var der 406 handler på parcel- og rækkehuse i Aarhus Kommune, i seneste kvartal. I samme kvartal, året før, var der 308 bolighandler. Antallet af bolighandler i Aarhus kommune er steget med 31,8% i løbet af ét år.

Seværdigheder i Aarhus

I Aarhus er der masser af seværdigheder, som alle i familien kan nyde. Eksempelvis kan man besøge ‘Den Gamle By’, som er et frilandsmuseum for bykultur i Aarhus. Dette museum er opbygget som en gammel købstad med omtrent 75 huse fra 1500- til 1800-tallet, og bygninger fra 1900-tallet hentet fra 25 forskellige byer i Danmark. Nogle hjem og bygninger såsom forretninger er desuden stadigvæk bevaret som tidslommer, som de fremstod i forskellige tidsperioder, helt op til i dag. 

Er man dog mere til kunst og kultur af en anden art, er der masser af museer og kunstmuseer rundt i Aarhus, som også er værd at besøge, herunder Mosegaard Museum og ARoS Aarhus Kunstmuseum. Marselisborg Dyrehaven, og Botanisk Have og Væksthusene er begge seværdigheder for hele familien, hvor man kan opleve natur og dyreliv. Latin Quarter og Møllestien giver mulighed for smukke gåture gennem byen, hvor man virkelig kan opleve byens historie, og desuden også rig mulighed for shopping.

Tivoli Friheden

Tivoli Friheden er en forlystelsespark i Aarhus, som ligger i skoven i udkanten af Midtbyen. Tivoli Friheden tilbyder 30 forlystelser med i alt fire rutsjebaner, herunder også en 5D-interaktiv biograf. Parken tilbyder alt fra oplevelser til børnene til Hjertekig, hvilket er en forlystelse med en højde på 65 meter og officielt Danmarks højeste frit-fald forlystelse. Der er også flere andre oplever såsom minigolf, et pariserhjul, og radiobiler, som alle nemt kan være en del af. Parken tilbyder spil som luftrifler, lykkehjul og bamsekraner. Føler man for det, er der også deres forlystelse ved navn ‘Sky Tower’, som er den ultimative forlystelse for vovehalse, der elsker fart, højder og spænding. Fra toppne, hvilket 40 meter oppe, har du den perfekte udsigt over Aarhus-bugten, hvorefter du tager springet ned i nettet 30 meter under dig med 90 km/t, helt uden line. Er man dog ikke til de helt vilde oplevelser kan man også nøjes med at tage elevatoren op og nyde udsigten ud over hele byen.

Prisudvikling på boliger i Aarhus

Priserne på parcel- og rækkehuse har i det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af 2023, set et fald på 4,0%, dog med et årligt fald på 0,5% fra tredje kvartal af 2022 til tredje kvartal af 2023.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Aarhus, har der i tredje kvartal af 2023 været et prisfald på 1,6%, dog med et årligt fald på 3,7% fra tredje kvartal af 2022 til tredje kvartal af 2023. 

Hvorfor bo i Aarhus

Aarhus er en livlig by med masser af unge studerende, og en del børnefamilier og ældre.

I byen er der masser af aktiviteter, som tiltrækker de unge mennesker til byen. Derudover er der en masse arrangementer som f.eks. sportsaktiviteter, kulturelle begivenheder, musiske events og andet. 

I Aarhus er der masser af cafeer og restauranter, som ligger langs åen inde i byen. Derudover findes der også natteliv, som tiltrækker de unge. Kulturlivet i Aarhus er meget kendt, blandt andet Aarhus festuge, som er Jyllands største kulturfestival, hvor lokale og internationale kunstnere optræder. Derudover er der gallerier, små spillesteder og kunstudstillinger. Kunstmuseet er meget kendt i Aarhus, især på grund af taget på bygningen, som bliver kaldt “Your Rainbow Panorama”. Sport fylder også en del i Aarhus; de har deres egen klub (Aarhus Gymnastikforening), som er en elite sportsklub.

Uddannelsesmuligheder er der masser af, især videregående uddannelser f.eks. Aarhus Universitet, VIA University College og Erhvervsakademi Aarhus, som er de 3 største videregående uddannelser i Aarhus. 

Sælg din bolig i Aarhus

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu