fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Nordsjælland Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Nordsjælland

Sebastian er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Sebastian Kirchhoff

Indehaver, Medstifter & Ejendomsmægler, MDE

Som erfaren ejendomsmægler og medstifter af Brikk er Sebastian indbegrebet af den nye tilgang til bolighandel, som Brikk står for. Det afspejler sig ikke kun i det lave salær, men også i det høje serviceniveau, Sebastian og resten af hans team leverer. Han har arbejdet i boligbranchen siden 2004 – blandt andet for Home samt som indehaver af egen forretning – og har et bredtfavnende kendskab til alle aspekter af en succesfuld handel. Den viden bringer Sebastian i spil, når han med professionel rådgivning og sikker hånd hjælper dig trygt i mål med dit boligsalg.

Sebastian Kirchhoff

Et udpluk af vores boliger i Nordsjælland

Sælg din bolig i Nordsjælland

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Ejendomsmægler Nordsjælland

Når du vælger Brikk som ejendomsmægler i Nordsjælland er du sikret professionel, og faglig rådgivning i alle dele af din salgs- eller købsproces. Vores lokale mæglere har mange års erfaring med bolighandel i Nordsjælland, og har altid en finger på pulsen af det nordsjællandske boligmarked. På denne måde er du garanteret kvalificeret vejledning, uanset om du skal sælge en patriciervilla i Charlottenlund, eller købe et byhus i Helsingør. Intet projekt er for stort til os.

Hvis du dermed overvejer at købe eller sælge en bolig i Nordsjælland, kan du med fordel kontakte din lokale Brikk ekspert for en gratis konsultation. Konsultationen er selvfølgelig uforpligtende, og fungerer udelukkende som en måde hvorpå du kan diskutere din nuværende boligsituation med en professionel.

Vores mæglere har mere end 15+ års erfaring, og er blandt nogle af de dygtigste i branchen. Når du vælger Brikk som ejendomsmægler får du dermed en sparringspartner, der guider dig gennem alle dele af processen, fra start til slut. Vi træffer ingen beslutninger uden at rådføre dig først, og du kan derfor forvente fuld gennemsigtighed, A-Z service, og en fast lav pris, uanset hvor du er i landet.

Klik på din ønskede kommune nedenfor, og læs endnu mere om din lokale Brikk ekspert i Nordsjælland.

Albertslund

Bagsværd

Birkerød

Charlottenlund

Espergærde

Fredensborg

Helsinge

Helsingør

Hillerød

Hundested

Humlebæk

Hørsholm

Lillerød

Frederikssund

Få en gratis vurdering

Gør som 1000+ af andre og sælg din bolig med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.