fbpx

 

Sælg din bolig i Hørsholm med Brikk for 12.500 kr.

 

Ønsker du at sælge din bolig i Hørsholm, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke nedenfor

 

Hvad er Inkluderet?

 

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Hørsholm?

Hørsholm er et byområde i Nordsjælland med omkring 47.000 indbyggere og kan generelt set deles op i seks områder, nemlig Sjælsmark, Isterød, Høsterkøb, Hørsholm, Usserød og Mikkelborg. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Hørsholm Kommune) fra Hillerød, Holte og København. Hørsholm Kommunalbestyrelse har store ambitioner for udviklingen af Hospitalsgrunden. Det nye centralt beliggende boligområde skal bl.a. være med til at tiltrække nye Hørsholmborgere, hvilket har været i fokus i løbet af 2016 og 2017. Hørsholm skiller sig især ud ved at have flere pensionister – både alders- og førtidspensionister. Dette ses også ved, at Hørsholm Kommune prioriterer det gode seniorliv. Målet er at skabe rammerne for, at borgere kan være herre i eget liv længst muligt. Kommunen har også tildelt puljemidler til øget livskvalitet på plejecentrene.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Hørsholm?

Ifølge tal fra Finans Danmark havde boliger i Hørsholm i første kvartal af 2019 en liggetid på 119 dage. Liggetiden i Hørsholm er faldet over de seneste år, i 2017 lå den på 140 dage. Yderligere er denne liggetid også lavere end nogle af de større nabokommuner, i Hillerød er liggetiden på 139 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Hørsholm?

Ifølge tal fra Danmarks statistik gives der 3.34% afslag på boliger i Hørsholm. Dette er ca. svarende til landsgennemsnittet, som er på 3,30%. Desuden er det et højere afslag end den nærliggende kommune Hillerød hvor der gennemsnitligt bliver givet afslag på 2,69%.

Prisudvikling på boliger i Hørsholm

Priserne på parcel- og rækkehuse i Hørsholm er i det seneste registrerede år, første kvartal af 2019, steget med 0,9%. Denne stigning kom efter der havde været milde fald i de to foregående kvartaler hvor priserne faldt med henholdsvis 1.1% i fjerde kvartal af 2018 og 0,6% i tredje kvartal af 2018. De årlige ændringer har dog alle været stigende siden 2015, hvor der dog indimellem nogle af kvartalerne har været fald i priserne. De største fald i priserne fremkom i fjerde kvartal af 2017 hvor priserne faldt med 4,1% og i fjerde kvartal 2016 hvor priserne faldt med 2,1%. Foruden disse fald har der været nogle større historiske stigninger, såsom første kvartal af 2014 hvor der var en stigning på hele 11,9% i første kvartal af 2014 og 6,8% i første kvartal af 2015.

Set i forhold til prisudviklingen af ejerlejligheder i Hørsholm har der her været højere prisstigninger end der har været på parcel og rækkehuse. I tredje kvartal af 2017 steg priserne med 10,4% og i andet kvartal af 2019 med 13,4%. Siden 1992 er priserne på ejerlejligheder i Hørsholm steget med 236,7% og langt de fleste årlige ændringer har været stigende.

START MED EN GRATIS VURDERING NU

Sælg din bolig i Hørsholm

Start med en vurdering fra din Brikks specialist nu

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!