fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Helsinge Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Helsinge

Kasper er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler

Din bolighandel er i kompetente hænder hos Lisbeth, der har mange års erfaring som ejendomsmægler. Inden hun kom til Brikk, har hun bl.a. arbejdet for EDC, Home og Estate, hvor hun har været daglig leder og indehaver. Lisbeth har også et indgående kendskab til sit lokalområde, da hun har boet i Nordsjælland hele sit liv og har fulgt med i udviklingen på nærmeste hold. Hendes baggrund og store engagement sikrer dig en både professionel og personlig rådgivning, når hun hjælper dig trygt og godt igennem alle faserne af dit boligsalg.

Lisbeth Victorin

Sælg din bolig i Helsinge

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Helsinge ?

Helsinge er en stationsby i Nordsjælland med 8.616 indbyggere. Gennemsnitsalderen blandt befolkningen i Helsinge er 43 år, dog er den aldersgruppe, der udgør den størst procentmæssige del af Helsinges befolkning, borgerne på 65+ år. I Helsinge bor der 32% børnefamilier og de lokale vurderer området til at være et godt sted at bosætte sig for børnefamilier. Desuden er der gode indkøbsmuligheder og masser af sportsaktiviteter for alle aldersgrupper. Man finder mange aktive pensionister i Helsinge. De fleste af dem nyder at dyrke motion på ugentlig basis.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Helsinge ?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har parcel- og rækkehuse i Helsinge en liggetid på 114 dage. Dette er et fald sammenlignet med det foregående år, hvor liggetiden var på 139 dage.

Hvilke attraktioner finder du i Helsinge?

Helsinge er en by med meget natur og kirker som Annisse Kirke, som er omringet af natur. Der er også andre kirker i byen, som eksempelvis Ramløse kirke. I Helsinge finder du også Asserbo Slotsruin, hvor du kan få en historisk fornemmelse af Helsinge.

Prisudvikling på boliger i Helsinge

Prisudviklingen på boliger i Helsinge, i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, har set en prisstigning på 6,1%, og en årlig prisstigning på 16,7% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Helsinge, er det på baggrund af manglende data på Finans Danmark, vanskeligt at redegøre for en tendens. 

Sælg din bolig i Helsinge

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu