fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Helsinge Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Helsinge

Kasper er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Helsinge

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Helsinge ?

Helsinge er en stationsby i Nordsjælland med 8.616 indbyggere. Gennemsnitsalderen blandt befolkningen i Helsinge er 43 år, dog er den aldersgruppe, der udgør den størst procentmæssige del af Helsinges befolkning, borgerne på 65+ år. I Helsinge bor der 32% børnefamilier og de lokale vurderer området til at være et godt sted at bosætte sig for børnefamilier. Desuden er der gode indkøbsmuligheder og masser af sportsaktiviteter for alle aldersgrupper. Man finder mange aktive pensionister i Helsinge. De fleste af dem nyder at dyrke motion på ugentlig basis.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Helsinge ?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har parcel- og rækkehuse i Helsinge en liggetid på 114 dage. Dette er et fald sammenlignet med det foregående år, hvor liggetiden var på 139 dage.

Hvilke attraktioner finder du i Helsinge?

Helsinge er en by med meget natur og kirker som Annisse Kirke, som er omringet af natur. Der er også andre kirker i byen, som eksempelvis Ramløse kirke. I Helsinge finder du også Asserbo Slotsruin, hvor du kan få en historisk fornemmelse af Helsinge.

Prisudvikling på boliger i Helsinge

Prisudviklingen på boliger i Helsinge, i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, har set en prisstigning på 6,1%, og en årlig prisstigning på 16,7% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Helsinge, er det på baggrund af manglende data på Finans Danmark, vanskeligt at redegøre for en tendens. 

Sælg din bolig i Helsinge

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu