fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Helsinge

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Helsinge med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Helsinge, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem bor i Helsinge?

Helsinge er en stationsby i Nordsjælland med 8.288 indbyggere. Gennemsnitsalderen blandt befolkningen i Helsinge er 43 år, dog er den aldersgruppe der udgør den størst procentmæssige del af Helsinges befolkning, borgerne på 65+ år. I Helsinge bor der 32% børnefamilier og de lokale vurderer området til at være et godt sted at bosætte sig for børnefamilier. Desuden er der gode indkøbsmuligheder i Helsinge og massere af sportsaktiviteter for alle aldersgrupper. Man finder mange aktive pensionister i Helsinge. De fleste af dem er over 65 år og nyder at dyrke motion på ugentlig basis. Der er generelt også mange borgere med overskud, som ligeledes nyder at bruge fritiden på at dyrke motion. Der er 246 virksomheder i Helsinge og de fordeler sig primært på følgende brancher: Handel, sundhed, hotel & restauration, bygge & anlæg og rådgivning og viden.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Helsinge?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har villaer og rækkehuse i Helsinge en liggetid på 158 dage i 2020. Denne relative høje liggetid, er dog faldet sammenlignet det foregående år, hvor gennemsnits liggetiden var på 184 dage. 

Hvilke attraktioner finder du i Helsinge?

Helsinge er en by med meget natur, og kirker som Annisse Kirke som er omringet af natur. Der er også andre kirker i byen, som eksempelvis Ramløse kirke.  I Helsinge finder du også Asserbo Slotsruin, hvor du kan få en historisk fornemmelse af Helsinge.

Prisudvikling på boliger i Helsinge

Prisudviklingen på boliger i Helsinge har været stødt stigende de seneste par år. I det seneste registrerede kvartal, forekom en prisstigning på 13,4% hvilket er den største stigning der har været siden 2012. Der har også været andre bemærkelsesværdige stigninger, som eksempelvis i andet kvartal af 2015, hvor priserne steg med 10,4% og første kvartal af 2016 med 8,7%. Det største af de nylige fald der har været forekom i fjerde kvartal af 2017 hvor priserne faldt med 5,6%. De årlige ændringer har stort set været stigende siden starten af 2016, med få undtagelser, dog er alle de faldende undtagelser på højst 1%. Siden 1992, er priserne steget med 243,3%.

Sælg din bolig i Helsinge

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu