fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Helsinge Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Helsinge

Josephine Varsted

Ejendomsmægler, MDE

Josephine Varsted

Sælg din bolig i Helsinge

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Helsinge ?

Helsinge er en stationsby i Nordsjælland med 8.616 indbyggere. Gennemsnitsalderen blandt befolkningen i Helsinge er 43 år, dog er den aldersgruppe, der udgør den størst procentmæssige del af Helsinges befolkning, borgerne på 65+ år. I Helsinge bor der 32% børnefamilier og de lokale vurderer området til at være et godt sted at bosætte sig for børnefamilier. Desuden er der gode indkøbsmuligheder og masser af sportsaktiviteter for alle aldersgrupper. Man finder mange aktive pensionister i Helsinge. De fleste af dem nyder at dyrke motion på ugentlig basis.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Helsinge ?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for parcel- og rækkehuse i Helsinge på 139 dage. Dette er en stigning sammenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 100 dage.

Hvilke attraktioner finder du i Helsinge?

Helsinge er en by med meget natur og kirker som Annisse Kirke, som er omringet af natur. Der er også andre kirker i byen, som eksempelvis Ramløse kirke. I Helsinge finder du også Asserbo Slotsruin, hvor du kan få en historisk fornemmelse af Helsinge.

Prisudvikling på boliger i Helsinge

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Helsinge, har ifølge Finans Danmark i det seneste registrerede kvartal, 3. kvartal af 2023, set en prisstigning på 3,6%, med en årlig prisændring på -5,7%.

Sælg din bolig i Helsinge

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu