fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Amager Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Amager

Kasper er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler, MDE

Højt engagement, god service og stor ekspertise er noget af det, både købere og sælgere har fremhævet, når Camilla har stået for deres bolighandel her hos Brikk. Resultaterne taler da også næsten for sig selv, for Camilla er en af vores bedst sælgende medarbejdere, ligesom hun ofte sælger boliger over udbudsprisen og i budrunde. Hun går målrettet efter den bedste pris for dig – med stor vedholdenhed. Undervejs får du professionel og nærværende rådgivning baseret på flere års erfaring og kendskab til lokalområdet. En tryg bolighandel til en fair pris. Ganske enkelt.

Camilla Weinreich

Et udpluk af vores boliger på Amager

Sælg din bolig på Amager

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Brikk er din lokale ejendomsmægler på Amager

Med Brikk som mægler er du altid garanteret A-Z service, fuld gennemsigtighed og fast lav pris. Vores lokale eksperter på Amager har mange års erfaring, og følger altid udviklingen på det københavnske boligmarked. På denne måde er du garanteret den bedste, og mest kvalificerede rådgivning i dit boligsalg- eller køb. 

Det er vigtigt for os, at vores ejendomsmæglere på Amager er lokale. Det skyldes flere årsager. Først og fremmest ved vi, at der er stor forskel på boligmarkedet fra sted til sted. En villa i Dragør koster f.eks. ikke det samme som en villa i Kastrup. Med erfarne og lokale mæglere har vi mulighed for både at tilbyde professionel vurdering og prisforhandling, der stemmer overens med din boligs beliggenhed og omstændigheder. Derudover ved vi også, at en lokal mægler giver en større tryghed for dig som kunde. Din tryghed i købs- eller salgsprocessen er vores højeste prioritet, og når du vælger Brikk som mægler er du altid garanteret fuld gennemsigtighed og sikkerhed i dit forløb. Hvis du overvejer at sælge eller købe en bolig på Amager kan du derfor med fordel kontakte din lokale Brikk ekspert for en uforpligtende og gratis samtale. 

Klik på din ønskede kommune nedenfor, og læs endnu mere om vores lokale ekspert i dit område.

Dragør

København S - Amager

Tårnby

Sælg din bolig på Amager

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu