fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Amager Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Amager

Stephan Morales

Ejendomsmægler, MDE

Med flere års erfaring inden for bolighandel fra bl.a. Home er Stephan den helt rette mand til at sælge din bolig. Hvor salget er målet, er midlet for Stephan at skabe de menneskelige forbindelser, som baner vejen for en professionel, tryg og ordentlig handel. Du fornemmer hans interesse og store viden om alt fra processens små detaljer til de store linjer. Også når det kommer til lokalområdet, er Stephan bogstavelig talt på hjemmebane – og han følger udviklingen tæt, så han kan klæde en køber bedst muligt på til at sætte sin underskrift på købsaftalen til netop din bolig. Hos Stephan er ordentlighed, opfølgning og et hurtigt salg til den rigtige pris ting i fokus.
Stephan Morales

Sælg din bolig på Amager

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Brikk er din lokale ejendomsmægler på Amager

Med Brikk som mægler er du altid garanteret A-Z service, fuld gennemsigtighed og fast lav pris. Vores lokale eksperter på Amager har mange års erfaring, og følger altid udviklingen på det københavnske boligmarked. På denne måde er du garanteret den bedste, og mest kvalificerede rådgivning i dit boligsalg- eller køb. 

Det er vigtigt for os, at vores ejendomsmæglere på Amager er lokale. Det skyldes flere årsager. Først og fremmest ved vi, at der er stor forskel på boligmarkedet fra sted til sted. En villa i Dragør koster f.eks. ikke det samme som en villa i Kastrup. Med erfarne og lokale mæglere har vi mulighed for både at tilbyde professionel vurdering og prisforhandling, der stemmer overens med din boligs beliggenhed og omstændigheder. Derudover ved vi også, at en lokal mægler giver en større tryghed for dig som kunde. Din tryghed i købs- eller salgsprocessen er vores højeste prioritet, og når du vælger Brikk som mægler er du altid garanteret fuld gennemsigtighed og sikkerhed i dit forløb. Hvis du overvejer at sælge eller købe en bolig på Amager kan du derfor med fordel kontakte din lokale Brikk ekspert for en uforpligtende og gratis samtale. 

Klik på din ønskede kommune nedenfor, og læs endnu mere om vores lokale ekspert i dit område.

Dragør

København S - Amager

Tårnby

Sælg din bolig på Amager

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu