fbpx

 

Sælg din bolig i Dragør med Brikk for 12.500 kr.

 

Ønsker du at sælge din bolig i Dragør, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke nedenfor

 

Hvad er Inkluderet?

 

Din lokale Brikk mægler i Dragør – Sebastian Kirchhoff

Sebastian har snart 10 års erfaring som ejendomsmægler og derudover erfaring fra bankverdenen. Sebastian skaber tillid hos både sælgere og købere med en sympatisk natur og erfaring. Han fighter til det sidste for at bolighandlen falder på plads og at alle parter er tilfredse med salgsforløbet. Udover at være erfaren ejendomsmægler er Sebastian også indehaver og medstifter af Brikk. 

“Jeg arbejdede i en af de store kæder og kunne se at servicen ikke var som den skulle være og at der var en mulighed for at give kunderne en langt bedre service til et langt lavere salær. Derfor startede jeg Brikk”

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Dragør?

Dragør, som er en by på Amager, ca. 12 kilometer fra Københavns centrum og ikke en del af Hovedstadsområdet kan generelt set deles op i fem bydele, nemlig Store Magleby, Viberup, Ullerup, Søvang og Dragør. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Dragør Kommune) fra København og er par med og uden børn. I en årrække har befolkningstallet i Byen København2 været kraftigt voksende blandt andet fordi flere er flyttet til byen end fra byen. Dette er dog ændret, hvor flere par både med og uden børn flytter mere til mindre byer udenfor København som fx Dragør.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Dragør?

Ifølge Finans Danmark har boliger i Dragør i år 2019 en liggetid på 188 dage. Dette er en stigning sammenligning året før hvor liggetiden i Dragør lå på 122 dage. Det er også højere end nærliggende områder som eksempelvis Hvidovre der har en liggetid på 126 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Dragør?

Ifølge tal fra Boligsiden, gives der 2,68% afslag på villaer og rækkehuse i Dragør. Denne procentdel er lavere end landsgennemsnittet som ligger på 3,30%. Det ligger dog på niveau med nærliggende områder som eksempelvis Hvidovre, hvor afslaget er på 2,47%

Prisudvikling på boliger i Dragør

Priserne på villaer og rækkehuse i Dragør har været svingende de seneste tre år. I det seneste registrerede år, første kvartal af 2019, har der været et fald på 7,1%. Hvis man ser lidt længere tilbage, så bestod år 2017 primært af prisstigninger i Dragør, med en enkelt undtagelser som er det første kvartal hvor der var et fald på 5,2%. Dog har der været stigninger som er værd at bemærke, i andet kvartal af 2017 steg priserne med 7,6% og i første kvartal af 2018 var der en stigning på 7.7%. Siden 1992 er priserne steget med 343,5% i Dragør.

Sammenligner man dette med ejerlejligheder i Dragør, så er udviklingen i priserne relativ ens med udviklingen for parcel og rækkehuse, dog er dette svær at sammenligne grundet der blot er enkelte kvartaler registeret for ejerlejligheder i Dragør. Den største stigning fremkom i første kvartal af 2017 hvor priserne steg med 15,4% og det største fald på 14,3% fremkom i andet kvartal af 2017. Dette illustrerer, at priserne på ejerlejligheder i Dragør også har været svingende.

START MED EN GRATIS VURDERING NU

Ejendomsmægler Dragør

Start med en gratis vurdering fra din Brikk mægler nu

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!