fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Dragør Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Dragør

Stephan Morales

Ejendomsmægler, MDE

Med flere års erfaring inden for bolighandel fra bl.a. Home er Stephan den helt rette mand til at sælge din bolig. Hvor salget er målet, er midlet for Stephan at skabe de menneskelige forbindelser, som baner vejen for en professionel, tryg og ordentlig handel. Du fornemmer hans interesse og store viden om alt fra processens små detaljer til de store linjer. Også når det kommer til lokalområdet, er Stephan bogstavelig talt på hjemmebane – og han følger udviklingen tæt, så han kan klæde en køber bedst muligt på til at sætte sin underskrift på købsaftalen til netop din bolig. Hos Stephan er ordentlighed, opfølgning og et hurtigt salg til den rigtige pris ting i fokus.
Stephan Morales

Sælg din bolig i Dragør

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Dragør?

Dragør, som er en by på Amager, er ca. 12 kilometer fra Københavns centrum og ikke en del af Hovedstadsområdet. Den kan generelt set deles op i fem bydele, nemlig Store Magleby, Viberup, Ullerup, Søvang og Dragør. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Dragør Kommune) fra København, og er par med og uden børn. I en årrække har befolkningstallet været kraftigt voksende blandt andet fordi flere er flyttet væk fra storbyen.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Dragør?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for parcel- og rækkehuse i Dragør på 145 dage. Dette er en stigning sammenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 69 dage.

Udvikling i antallet af bolighandler i Dragør

Ifølge Finans Danmark, var der 52 handler på parcel- og rækkehuse i Dragør, i 3. kvartal af 2023. I 3. kvartal af 2022 var der 18 bolighandler. Antallet af bolighandler i Dragør er steget med 188,9% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Dragør

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Dragør, har ifølge Finans Danmark i det seneste registrerede kvartal, 3. kvartal af 2023, set en prisstigning på 6,2%, dog med et årligt prisfald på 12,8%.

Grundet manglende data på Finans Danmark, er det ikke muligt at redegøre for en tendens, angående prisudvikling på ejerlejligheder i Dragør.

Sælg din bolig i Dragør

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu