fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Tårnby Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Tårnby

Stephan Morales

Ejendomsmægler, MDE

Med flere års erfaring inden for bolighandel fra bl.a. Home er Stephan den helt rette mand til at sælge din bolig. Hvor salget er målet, er midlet for Stephan at skabe de menneskelige forbindelser, som baner vejen for en professionel, tryg og ordentlig handel. Du fornemmer hans interesse og store viden om alt fra processens små detaljer til de store linjer. Også når det kommer til lokalområdet, er Stephan bogstavelig talt på hjemmebane – og han følger udviklingen tæt, så han kan klæde en køber bedst muligt på til at sætte sin underskrift på købsaftalen til netop din bolig. Hos Stephan er ordentlighed, opfølgning og et hurtigt salg til den rigtige pris ting i fokus.
Stephan Morales

Sælg din bolig i Tårnby

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Tårnby?

Tårnby Kommune er en københavnsk forstadskommune på Amager og hører til Region Hovedstaden med ca. 42.723 indbyggere og kan generelt set deles op i fem forskellige områder, nemlig Tårnby, Maglebylille, Kastrup, Viberup og Ullerup. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Københavns Kommune) fra Hovedstadsområdet inden for 15-20 km. Det er især børnefamilier, som flytter til forstæderne. Det gælder blandt andet Tårnby, der har haft et stort babyboom, hvor byen har oplevet stor tilflytning af børnefamilier og et højt fødselstal i de sidste to år. Tårnby Kommunes børne- og skoleudvalg behandlede i år et forslag om at sikre 60 ekstra daginstitutionspladser, og kæmper fortsat for at forbedre mulighederne for børnefamilier i kommunen.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Tårnby?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for parcel- og rækkehuse i Tårnby på 102 dage. Dette er en stigning sammenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 70 dage.

For ejerlejligheder er den gennemsnitlige liggetid på 93 dage.

Udvikling i antallet af bolighandler i Tårnby Kommune

Ifølge Finans Danmark, var der 106 handler på parcel- og rækkehuse i Tårnby, i 3. kvartal af 2023. I 3. kvartal af 2022 var der 54 bolighandler. Antallet af bolighandler i Tårnby er steget med 96.3% i løbet af ét år.

For ejerlejligheder har der i Tårnby været en stigning på 62.5% på et år, fra 16 bolighandler i 3. kvartal af 2022, til 26 bolighandler i 3. kvartal af 2023.

Prisudvikling på boliger i Tårnby

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Tårnby, har ifølge Finans Danmark i det seneste registrerede kvartal, 3. kvartal af 2023, set en prisstigning på 7.3% i forhold til det forrige kvartal. På årsbasis er prisen faldet med 1.2% sammenlignet med samme kvartal, året før.

I forhold til ejerlejligheder, har der i det seneste registrerede kvartal, været en prisstigning på 1.7%, På årsbasis er prisen faldet med 6.3% sammenlignet med samme kvartal, året før.

Sælg din bolig i Tårnby

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu