fbpx

4 Ejendomsmæglere med billigt salær

Del denne artikel
Facebook
LinkedIn
Email

Som verden udvikler sig, er mange nye mæglere på markedet begyndt at nytænke måden hvorpå de kan tiltrække flest mulige kunder. Mens mange traditionelle mæglere bibeholder tilgangen de altid har haft, så er mange nye mæglere begyndt at dukke op på markedet; mæglere, som har en ny tilgang til boligsalg, en billigere tilgang. Men hvem er egentlig billigst? 

Ved hjælp af en hurtig Google-søgning, så kan det konkluderes at de fire billigste ejendomsmæglere, som har deres salær stående på deres hjemmesider, er: Brikk, Nem-ejendomsmægler, BoligtilBolig, og Robinhus. Men hvem har det billigste salær?

Sammenligning af de fire mægleres salær

Brikk tilbyder en pakke til blot 14.950 kroner, fast lavt salær. Derefter tilbyder Brikk endnu en pakke, denne til 29.500 kroner. Nem-ejendomsmægleren tilbyder en pris fra 30.000, men som først bliver fastlagt senere hen og er et salær, som ’passer opgavens størrelse’. Det er den eneste mægler på denne liste, som ikke har et 100% fastlagt salær. Derefter er det BoligtilBolig, som tilbyder en pakke til 29.995 fast pris, men dog tilbyder plantegning og gode repræsentative fotos for 3.995 kroner, hvilket i alt bliver 33.990 kroner. Sidst men ikke mindst, er der Robinhus, der har et fast salær til 34.995 uanset boligens pris og uden fremvisninger inkluderet

Hvad indgår i Brikks pakker?

Brikk pakken til 14.950, inkluderer fremvisning fra sælgeren selv. Pakken inkluderer samme services, man ville tilbydes hos en traditionel ejendomsmægler. Hos Brikk, kommer der altid en lokal Brikk mægler ud til en gratis og uforpligtende salgsvurdering af boligen. 

Brikk tilbyder også en pakke til 29.500 kroner, hvor den lokale Brikk mægler fremviser boligen. Denne pakke indeholder alt det samme som pakken til 14.950 kroner, men man kan, som sælger, overgive ansvaret af fremvisninger og åbent hus til sin lokale Brikk mægler. Derudover indeholder begge Brikks pakker skræddersyet markedsføringskampagner, uden nogle ekstra omkostninger.

Nem-ejendomsmægler

Nem-ejendomsmægler er en mægler, som blev stiftet tilbage i 2014. Det er en primært online mægler og de klarer størstedelen af arbejdet online. Deres salær starter fra 30.000, men bliver ikke fastlagt indtil videre i processen, da sælgeren får et skriftligt tilbud på et salær, der ’passer opgaven’. Dog kommer en lokal mægler fra Nem-ejendomsmægler ud til salgsvurdering og samme mægler tager sig også af fremvisningerne, således at sælgeren ikke selv skal stå for det. 

BoligtilBolig

BoligtilBolig er ligesom de andre, en relativ ny mægler, som klarer det meste af arbejdet online. De tilbyder en pakke til 29.995, men denne pakke tilbyder ikke de samme ydelser som andre mæglere nævnt i denne artikel. Deres pakke inkluderer udelukkende at værdiansætte ejendommen, aftale den kontantpris som ejendommen udbydes til, beregning af specifikke udgifter, udarbejdelse af en salgsopstilling, og udarbejdelse af et udkast til en købsaftale. Hertil skal man betale ekstra for f.eks. en købsaftale, et ’til salg’ skilt, boligfotograf, internetannoncering, og mere. Derudover opererer BoligtilBolig udelukkende på Fyn

Robinhus

Robinhus er nok den ældste og mest velkendte mægler af disse 4. Robinhus har eksisteret i mange år og har altid været kæden uden fysiske mæglere; den første mægler med fokus på selvsalg. Hos Robinhus kommer der en lokal mægler ud til en salgsvurdering. Denne mægler gennemgår hele processen med sælger, men sælger skal selv fremvise boligen. Ligesom hos BoligtilBolig, så er det kun selv fremvisning som tilbydes. Udover det, så tilbyder Robinhus alle de samme services som kædemæglerne. 

Hvem er billigst?

Kigger man udelukkende på prisniveau, så er der ingen tvivl om, at Brikk er den billigste. Brikk tilbyder en pakke så lavt som 14.950 kroner med alle de samme ydelser en kædemægler ville tilbyde. Derudover tilbyder Brikk to pakker med fokus på at give sælger et valg mellem selv fremvisning eller fremvisning udført af den lokale Brikk mægler, yderligere markedsføring inkluderet i pakkens faste pris, og kontakt til en lokal mægler.

Bestil en gratis og helt uforpligtende vurdering med din lokale ekspert nu Få en gratis vurdering

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *