fbpx

Brikk er ejendomsmægleren med speciale i...

Projektsalg

Sælg dit projekt med en professionel og erfaren ejendomsmægler. Vi har specialiserede mæglere, der finder de rigtige løsninger til dit projekt.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Din nye samarbejdspartner indenfor projektsalg

Når du vælger Brikk som mægler i dit næste projektsalg, er du sikret professionel rådgivning i din salgsproces. Vores erfarne projektmæglere sørger for skræddersyet marketing og fast lav pris, uanset størrelsen på dit projekt. Læs mere om vores tilbud nedenfor.

Danmarks hurtigst sælgende ejendomsmægler

Vi er enormt stolte af at have de laveste liggetider for ejendomsmæglere i Danmark, i følge en statistik udgivet af Berlingske i maj 2021.

Innovativ og unik marketing

Vi laver en specialdesignet hjemmeside til dit projekt, og markedsfører gennem annoncer og SEO, samt de traditionelle kanaler såsom Boligsiden og Boliga. På den måde kan vi sælge dit projekt på rekordtid.

Markedsledende priser

Vi tilbyder A-Z service til en langt lavere pris end traditionelle mæglerkæder. Du er garanteret de samme ydelser, imens du sparer mange penge ved at vælge os som din samarbejdspartner.

Kontakt vores erfarne projektmæglere for en gratis og uforpligtende konsultation.

Oftest stillede spørgsmål

Hvad er et projektsalg?

Hvis du vælger at investere i en grund hvor der på længere sigt skal bygges boliger, kaldes det for et projektsalg. Du investerer altså i et projekt, frem for et færdigt resultat. At investere i et projektsalg er dog som oftest en større opgave, og derfor kan det være en god idé at få en projektmægler tilknyttet.

Hvad er en projektmægler?

En projektmægler er, som navnet antyder, en mægler der specialiserer sig i projektsalg. Projektmægleren er altså investoren/bygherrens samarbejdspartner, og tilbyder rådgivning om bl.a. indretning, prissætning, strategi og markedsføring. Det er også projektmæglerens opgave at finde købere til de nybyggede boliger, og derfor kan det være en god idé at vælge en professionel og erfaren mægler til dit projekt.

Hvordan finder jeg en projektmægler?

Det er ikke alle ejendomsmæglervirksomheder der tilbyder rådgivning til projektsalg. Det kræver som oftest et stort ekspertise- og vidensniveau, samt erfaring med projektbyggerier. Hos Brikk tilbyder vi professionel og kompetent rådgivning til projektsalg af alle størrelser. Vores erfarne projektmæglere kender markedet, og ved hvordan dit projekt kan markedsføres på bedst mulig vis. Derudover tilbyder vi rådgivning til en fast lav pris, så du ved med det samme hvad du betaler for.

Hvad er fordelene ved et projektsalg?

Der er flere forskellige fordele ved at investere i et projektsalg. Først og fremmest er der selvfølgelig den økonomiske gevinst som du får af projektet, efter boligerne er solgt. Derudover er der også muligheden for at præge det lokale bybillede, og at sætte dit særpræg på det område hvor projektet finder sted. For mange investorer er en stor fordel også selve projektforløbet, da det kan være både udfordrende og spændende at investere i en helt tom byggegrund, og skabe noget fra bunden.

Hvad skal man være opmærksom på ved et projektsalg?

Et projektsalg er en stor investering, og derfor er der selvfølgelig nogle faktorer du skal være opmærksom på. Du skal blandt andet være forberedt på, at der kan opstå forsinkelser undervejs i byggeforløbet. Dette er forholdsvist almindeligt, da der kan opstå uforudsete hændelser i løbet af projektet der forlænger processen. Forsinkelser kan også, i nogle tilfælde, resultere i at der skal bruges flere penge på projektet end først antaget. Disse faktorer er vigtige at overveje inden man investere i et projektsalg.

Kontakt information

Udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Email: info@brikk.dk
Telefonnummer: 7199 9891

Adresse:
Hammerensgade 1,
1267 København, Danmark.

Åbningstider:
Mandag-fredag: 08:00-17:00.
Lørdag-søndag: 08:00-17:00.