fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Fyn Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Fyn

Karen er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler, MDE

Din bolighandel er i kompetente hænder hos Lisbeth, der har mange års erfaring som ejendomsmægler. Inden hun kom til Brikk, har hun bl.a. arbejdet for EDC, Home og Estate, hvor hun har været daglig leder og indehaver. Lisbeth har også et indgående kendskab til sit lokalområde, da hun har boet i Nordsjælland hele sit liv og har fulgt med i udviklingen på nærmeste hold. Hendes baggrund og store engagement sikrer dig en både professionel og personlig rådgivning, når hun hjælper dig trygt og godt igennem alle faserne af dit boligsalg.

Lisbeth Victorin, en af Brikks lokale mæglere

Et udpluk af vores boliger på Fyn

Sælg din bolig på Fyn

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Lokale specialister på Fyn

Når du vælger Brikk som ejendomsmægler på Fyn, er du garanteret rådgivning af lokale eksperter.

Vores fynske mæglere har mange års erfaring med bolighandel, og tilbyder den bedste vejledning uanset hvor du bor på Fyn.
Hos Brikk lægger vi nemlig vægt på, at vores ejendomsmæglere er lokale. Det gør vi, da lokale mæglere i højere grad har mulighed for at yde kvalificeret og kompetent vejledning på baggrund af din boligs individuelle kvaliteter, og beliggenhed. På denne måde kan vi garantere, at du oplever både tryghed og sikkerhed gennem alle dele af processen.

Hvis du leger med tanken om at sælge eller købe en bolig på Fyn, kan du derfor med fordel kontakte en af dine lokale Brikk eksperter for en uforpligtende samtale omkring dine muligheder. Samtalen er selvfølgelig gratis, og fungerer udelukkende som en måde hvorpå du kan sparre med en professionel mægler. Vores lokale eksperter har konstant en finger på pulsen af det fynske boligmarked, og tilbyder den bedste rådgivning uanset om du skal sælge et landhus i Assens, eller købe en patriciervilla i Odense. Når du vælger Brikk som mægler, er du altid i trygge hænder.

Klik på din ønskede kommune nedenfor og læs endnu mere om din lokale Brikk mægler. 

Middelfart

Få en gratis vurdering

Gør som 1000+ af andre og sælg din bolig med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.