fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Fyn Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Danmarks hurtigst sælgende ejendomsmægler.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Fyn

Kasper er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Kasper Lynge Hansen

Ejendomsmægler, MDE

Kasper er drevet af salget – og af at skabe en god oplevelse for både køber og sælger igennem hele forløbet. Det skaber tryghed for begge handlens parter og baner vejen for ”solgt med Brikk”. Inden han kom til Brikk, har Kasper været tilknyttet danbolig, hvor han også har været daglig leder. Du får med andre ord en erfaren ejendomsmægler i spidsen for dit boligsalg, når Kasper hjælper dig trygt og godt igennem alle handlens faser. Ud over et indgående kendskab til markedet i sit lokalområde har Kasper også et stort netværk og kender måske allerede en potentiel køber til lige netop din bolig.

Kasper Lynge Hansen
Kjeld Brask
Kjeld Brask
Read More
Forløbet er gået forbløffende hurtigt, trods krisetider i Økonomien. Der har overhovet ikke været nogen problemer med kommunikationen. Brikk er dygtige og kontante og har overblikket. Man er ligeledes tryk i deres nærværenhed. Kasper siger tingene lige ud så man forstår det.
Vivi Krause
Vivi Krause
Read More
Helt igennem en god og professionel oplevelse hos Brikk. Kasper er troværdig, serviceminded samt imødekommende, og har styr på sit fag. Brikk har desuden en god pris og de levede op til vores forventninger og Kasper stod tilrådighed 24/7. Vi fik solgt vores ejendom på 4 uger. Vi anbefaler klart at bruge Brikk.
Casper
Casper
Read More
Vi har været meget tilfredse med Brikk og salgsprocessen og Kasper! Vi fik solgt vores bolig meget hurtigt. Brikk er primært en digital ejendomsmægler, men servicen har stadig været rigtig god og de har en meget brugervenlig platform, og gevinsten for dig er et salær som er meget billigere end hos en traditionel ejendomsmægler.
Previous
Next

Et udpluk af vores boliger på Fyn

Sælg din bolig på Fyn

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Lokale specialister på Fyn

Når du vælger Brikk som ejendomsmægler på Fyn, er du garanteret rådgivning af lokale eksperter.

Vores fynske mæglere har mange års erfaring med bolighandel, og tilbyder den bedste vejledning uanset hvor du bor på Fyn.
Hos Brikk lægger vi nemlig vægt på, at vores ejendomsmæglere er lokale. Det gør vi, da lokale mæglere i højere grad har mulighed for at yde kvalificeret og kompetent vejledning på baggrund af din boligs individuelle kvaliteter, og beliggenhed. På denne måde kan vi garantere, at du oplever både tryghed og sikkerhed gennem alle dele af processen.

Hvis du leger med tanken om at sælge eller købe en bolig på Fyn, kan du derfor med fordel kontakte en af dine lokale Brikk eksperter for en uforpligtende samtale omkring dine muligheder. Samtalen er selvfølgelig gratis, og fungerer udelukkende som en måde hvorpå du kan sparre med en professionel mægler. Vores lokale eksperter har konstant en finger på pulsen af det fynske boligmarked, og tilbyder den bedste rådgivning uanset om du skal sælge et landhus i Assens, eller købe en patriciervilla i Odense. Når du vælger Brikk som mægler, er du altid i trygge hænder.

Klik på din ønskede kommune nedenfor og læs endnu mere om din lokale Brikk mægler. 

Seværdigheder på Fyn

Fyn er Danmarks tredjestørste ø, og derfor er der også mange spændende ting man kan opleve der. En af disse er Odense ZOO. Når man besøger den zoologiske have, får man både en hyggelig og lærerig dag. I Odense zoo finder man mange forskellige dyr, såsom sibiriske tigere, eksotiske fugle, og søkøer. Dyrenes omgivelser passer til dens naturlige habitat, såsom savannen hvor man kan møde de vilde zebraer og giraffer. I Odense ZOO er der også mulighed for at håndfodre girafferne, og i sommerferien er der mulighed for at fodre lemurer. Desuden er det også muligt at gå en tur 12 meter over jorden i Bøgeskoven.

Den Fynske Landsby er en attraktion som viser, hvordan man levede i det 18. og 19. århundrede. Gennem hele sæsonen kan man opleve aktiviteter som hestevognskørsel, landsbyfortællinger, vandreteater, og meget mere. Der er noget for hele familien, og der er meget man kan lære. De frivillige arbejdere udfører roller som kokke, kuske, markarbejdere, og gåsepiger, så man virkelig kan leve sig ind i fortiden. Naturama har en lang historie bag sig som naturhistorisk museum. Her kan man komme helt tæt på udstoppede elge, moskusokser, hvalskeletter, og fugle i et naturteater. Her er der masser at lære og lave, især for de mindre.

Egeskov slot er Fyns største turistattraktion. Slottet er Europas bedst bevarede Vandborg, som er omgivet af en malerisk park med blomster, og er desuden indehaver af Europas første Outdoor Camping museum. Derudover finder man også en samling af sjældne fly, biler og motorcykler, og verdens mest eventyrlige dukkehus på Egeskov Slot. Det historiske haveanlæg ser ud som det har gjort siden 1959, da slottets gartnere er blevet oplært i havens kunst. Er man til aktive udfordringer er der mulighed for en klatretur i de gamle bøgetræer, derudover finder man også en stor hækkelabyrint. Desuden holder slottet også mange events, f.eks. om sommeren og til halloween.

H.C. Andersens Hus giver dig muligheden for at se nye sider af H.C. Andersens forfatterskab. Her fokuseres der ikke på Andersen, men på hans eventyr. Selve museumsbyggeriet dækker et areal på 5.600 kvadratmeter og rummer et børnehus og et underjordisk museum. Desuden finder man også Johannes Larsen museet på Fyn, og her finder man en lang række af hans kunstværker.

Middelfart

Få en gratis vurdering

Gør som 1000+ af andre og sælg din bolig med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.