fbpx

4 billige ejendomsmæglere – her får du mest for pengene

Del denne artikel
Facebook
LinkedIn
Email

4 ejendomsmæglere med billigt salær – se hvorfor du skal vælge Brikk

Gennem de seneste par år er flere mæglervirksomheder begyndt at nytænke deres fremgangsmåde, og måden hvorpå de kan få danskerne til at vælge dem, når det gælder salg af bolig. Men hvilken mæglervirksomhed er egentligt billigst, og hvem tilbyder den bedste service?

Gennem de seneste par år er flere potentielle sælgere begyndt på at nytænke måden, hvorpå de kan sælge deres bolig hurtigst muligt, men også modtage den bedste service. Det betyder, at der kommer flere nye udbydere, som alle stræber efter at yde god service til en rimelig pris. Prisen varierer fra kæde til kæde, og ofte skal man som sælger holde tungen lige i munden, når det kommer til ejendomsmæglersalær og ekstra ydelser.

Med en hurtig søgning, så fremstår det, at de billigste ejendomsmæglere er Brikk Ejendomsmægleren, Nem-ejendomsmægler, Boligtilbolig, og Robinhus. Men hvad adskiller disse fem mæglere, og hvorfor burde man som sælger vælge Brikk?

Sammenligning af de fire kæders salær

Hvis man starter med at sammenligne de fire kæder efter salæret, som står på deres hjemmesider, så er Brikk klart billigst; begge mæglere tilbyder nemlig pakker helt ned til 12.500 kroner. I modsætning til andre ejendomsmæglere, så tilbyder Brikk endnu en pakke på 24.500 kroner. Derefter er der Nem-ejendomsmægler, som ikke har et fast salær stående på deres hjemmeside, men derimod tilbyder et salær, som starter fra 25.000, men som i sidste ende bliver fastlagt senere hen, og altså er et salær som kommer til at passe til opgavens størrelse. På en tredjeplads er der Boligtilbolig, som tilbyder et fast salær på 29.995 kroner, men som kræver endnu en 3.995 kroner for services som plantegning og ’gode repræsentative fotos’; altså et samlede salær på 33.990 kroner. Sidst, men ikke mindst er der Robinhus med et fast salær på 34.995 kroner.

Sammenligning af de fire kæders services

Brikk tilbyder to pakker, en til 12.500 kroner og en anden til 24.500. Begge pakker tilbyder services, såsom professional vurdering af boligen, tilknytning til lokale mæglere og specialister, annoncering på diverse bolig hjemmesider og Facebook, plantegning og tekst, og juridisk ansvar. Dog er der to faktorer, som adskiller Brikk fra konkurrenterne. Begge pakker inkluderer skræddersyet markedsføring uden nogen ekstra omkostninger, som bliver udført af Brikks egne marketing specialister. Derudover kan sælgerne vælge om de selv ønsker at fremvise sin bolig, eller om de ønsker at den lokale Brikk ejendomsmægler som er tilknyttet sagen, skal fremvise boligen. 

Nem-ejendomsmægler, i modsætning til de andre, har ikke deres services stående på deres hjemmeside. Det betyder at en potentiel sælger, ikke har mulighed for at se hvad mægleren tilbyder, uden at kontakte ejendomsmæglerkæden gennem telefon eller e-mail. Ydermere, så har Nem-ejendomsmægler ikke et fast salær stående på deres hjemmeside. Derimod starter deres salær fra 25.000 kroner, men det bliver ikke fastlagt før der udarbejdes en skriftlig aftale mellem mægler og sælgeren.

Boligtilbolig er en mægler som opererer udelukkende på Fyn. Ligesom Brikk, så har Boligtilbolig også en liste på deres hjemmeside, hvorpå man kan se alt som de tilbyder i deres pakke til 29.995 kroner. I modsætning til de førnævnte ejendomsmæglere, så er en masse services, såsom et ’til salg’ skilt, en købsaftale, professionelle billeder og internetannoncering, ikke en del af pakken. Det er ydelser, som sælgeren skal betale for udover de 29.995 kroner. Den ene pakke tilbudt af Boligtilbolig indeholder vurdering af boligen, et udkast til en købsaftale, beregning af diverse udgifter, salgsprovenu, og udarbejdelse af en salgsopstilling. 

Sidst men ikke mindst er der Robinhus, som er den dyreste. Robinhus tilbyder alt det samme som en traditionel ejendomsmægler, dog er Robinhus koncept udelukkende baseret på selvsalg, og dermed skal sælger selv stå for alle fremvisninger, mens Robinhus’ mæglere tager sig af alt andet. Ligesom de førnævnte mæglere, så tilbyder Robinhus alt fra salgsvurdering og annoncering på boligportalerne, til købsaftale og udarbejdelse af salgsopstillinger. De tilbyder dog ikke yderligere markedsføring og heller ikke professionelle fotos. 

Hvem er billigst og hvem tilbyder mere?

Baseret på de fire mægleres forskellige pakker og tilbud, så er det klart, at Brikk er mægleren som tilbyder mest til den billigste pris. I modsætning til Nem-ejendomsmægler, så er fremvisning af en lokal Brikk mægler og skræddersyet markedsføring af boligen en del af Brikks pakkeløsning. Hvis sælgeren selv ønsker at fremvise sin bolig, så tilbyder Robinhus, Brikk og Boligtilbolig alle selv fremvisning, dog er Brikk den eneste mægler, hvor kunden stadigvæk får markedsføring og tilknytning til en lokal ejendomsmægler med i pakkerne, uden nogen ekstra omkostninger. Desuden opererer Boligtilbolig udelukkende på Fyn. Alt i alt, så er Brikk klart den billigste mægler med flest services og ydelser inkluderet i deres pakker. 

Bestil en gratis og helt uforpligtende vurdering med din lokale ekspert nu Få en gratis vurdering

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *