fbpx

Top 5 bedst anmeldte flyttefirmaer

Del denne artikel
Facebook
LinkedIn
Email

Hvis du har solgt eller købt din bolig, ville man ofte gerne have flyttet sine ting. Derfor er det en god ide at vælge det rigtige flyttefirma. Så du både undgår skader, og tid på at flytte dine møbler. Med et godt rustet flyttefirma sparer du nemlig en masse tid, og en professionel flytteservice, så du hurtigt kan flytte ind eller ud af din bolig.


1. Flyttefirma Sjælland 

Flyttefirma sjælland har flyttet siden 1990, på Trustpilot ligger Flyttefirma Sjælland på førstepladsen med 2117 anmeldelser, og en score på 5/5 stjerner, hvor 98% af brugerne har givet dem 5/5 stjerner.

Positive anmeldelser har de en masse af, en af de positive anmeldelser blev skrevet om tidligere som derfor kan læses længere oppe i artiklen. 

De negative anmeldelser er der ikke mange af, de har nemlig kun 2 anmeldelser med 1 stjerne på deres trustpilot. I anmeldelserne bliver der blandt andet nævnt om dårlig kommunikation mellem køber og sælger. Kunden har haft problemer med at få et tilbagesvar fra firmaet, efter gentagne forsøg.

2. eXpress-Flyt

eXpress-Flyt blev grundlagt i 2008, de ligger 2. pladsen på trustpilot under flyttefirmaer med 1582 anmeldelser, og en score på 5/5 stjerner hvor 98% af brugerne har givet 5/5 stjerner.

Positive anmeldelser har de langt flest af, her ser vi Nikolaj som er yderst tilfreds med deres service. Udover Nikolai er der mange andre som har givet topkarakter, efter de gode oplevelser med firmaet. Folk kommer ofte ind på, prisen, god og hurtig flytning, god service og kommunikation, og påpasselige med folks ejendele.

Negative anmeldelser er der få af, en anmeldelse med 1 stjerne og en anmeldelse med 3 stjerner. Her kom kunderne ind på betalingsmetoden som de havde problemer med, som var via kontant eller mobilepay. De nævner os begge at flyttefirmaet havde et meget travlt program, så de havde for travlt med at flytte deres ejendele. 

3. Jyskflyttefirma

Jyskflyttefirma blev grundlagt 2011, de ligger nu på tredje pladsen på trustpilot med 330 anmeldelser, med en score på 5/5 stjerner hvor 100% har stemt 5/5 stjerner.

Positive anmeldelser har de kun af hos jyskflyttefirma, de har en enkelt anmeldelse på 4 stjerner ellers ligger resten af anmeldelserne på 5/5. I de positive anmeldelser, fremgår der er en god service og dialog mellem flyttemænd og kunde, de er hurtige men effektive og passer på deres kunders ejendele. 

4. Holger Danske Flytteforretning A/S

Holger Danske Flytteforretning A/S har 40 års erfaring med at flytte, dog ligger de nr. 4 på Trustpilot under flyttefirmaer. De har 1559 anmeldelser, med en score på 4,9, hvor 93% af brugerne har givet 5/5 stjerner.

Positive anmeldelser har de generelt flest af. 

Ligesom hos de andre flyttefirmaer, bliver der nævn de er hurtige,effektive og har en generel god service. Brugerne er glade for at få flyttet deres ejendele hos dem, og anbefaler dem klart til andre borgere, og bruger dem gerne til en flytning en anden gang. 

Negative anmeldelser Holger danske er et de ældste flyttefirmaer, derfor er der også flere negative anmeldelser hos dem end hos andre flyttefirmaer. Kunder der har givet dem en dårlig anmeldelser kommer ind på bookingen af tider, som pludselig er blevet aflyst eller hvor flyttemændene er blevet forsinket. Derudover har der været problemer med regningerne, og lift-værktøjer.

5. Flytteselskabet

Flytteselskabet blev lanceret 27-12-2018, og derfor et nyere flyttefirma. På den korte tid har  fået en 5. plads på Trustpilot med 268 anmeldelser, og en score på 4,9 stjerner, hvor 97% af brugerne har givet 5/5 stjerner.

Positive anmeldelser har de langt flest af. Deres kunder roser meget medarbejderne i virksomheden for høflighed,hyggelige,søde og sjove. Ligesom hos de andre flyttefirmaer er de er hurtige, behandler deres kunders ejendele sikkert, og meget professionelle. 

Negative anmeldelser har de kun en enkelt af. Her oplyser kunden at det tog dem 14 timer at flytte kundens ejendele ud af lejligheden, derudover havde kunden valgt en tilbudspakke hvor tingene var forsinket.

Kan jeg stole på Trustpilot anmeldelser?

Trustpilots anmeldelser offentligøres med det samme ucensoreret, derfor kan brugerne nemt dele deres oplevelser med virksomheden. Måden Trustpilot bekæmper falske anmeldelser er via deres scanningssoftware, og dedikerede medarbejdere som holder snyd væk og sørger for deres retningslinjer bliver overholdt. Derfor kan du trygt bruge og regne med Trustpilot da deres anmeldelser er meget reelle.

Kundeanmeldelser er vigtigt når man vælger flyttefirma

En af de vigtigste faktorer spiller blandt andet ind hos kunderne, derfor er det et godt udgangspunkt at kigge på Trustpilot som er den førende kundeanmeldelse hjemmeside. Ifølge Trustpilot er Flyttefirma Sjælland det førende flyttefirma i Danmark med 2117 anmeldelser, og 5/5 stjerner som er meget imponerende. Lige efter kommer eXpress-Flyt, Jyskeflyttefirma og Holger Danske Flytteforretning A/S. 

Hvis man tager udgangspunkt i en tidligere kundeanmeldelse fra Flyttefirma Sjælland

 ‘’Topprofessionel flytning! Flytning fra Sjælland til Jylland gik fuldstændig smertefrit med hjælp fra vogn 666. Vanvittigt professionelle flyttemænd, lynhurtige og vores ting kom sikkert frem! Lejligheden var tømt på en time, og det var med ro i maven jeg overlod vores dyrebare genstande til dem! Kæmpe anbefaling herfra’’

Kunden anbefaler derfor klart Flyttefirma Sjælland, som os ligger øverst på trustpilot hun gav dem 5/5 stjerner som er maksimalt for en anmeldelse. De flytter os fra A-Z, dvs. de flytter i hele Danmark. 

Vi anbefaler flyttefirmaer fra de bedst anmeldte hos trustpilot.

Hvis man kigger på anmeldelsen ovenover, ser man hvorfor at Flyttefirma Sjælland ligger øverst oppe på trustpilot. De opfylder alle de kriterier et flyttefirma forventes at have. De er lynhurtige, de er professionelle, skadefrie møbler med sikker ankomst og giver kunden ro i maven med deres flytning. De har også en masse forskellige slags muligheder i forhold til flytning, nogle eksempler: flytning til udland, timepris på flytning, fastpris på flytning, privat og erhvervsflytning, flyttekasser hvis du står og mangler, og tunge løft. Vi anbefaler inde hos Brikk klart Flyttefirma Sjælland med deres højt vurderede anmeldelser, og flytte vilkår. 

Overvejelser før at benytte et flyttefirma.

Det skal også kunne betale sig at benytte et flyttefirma, der er nogle faktorer som kan komme ind på om det kan betale sige. Mængden på hvor meget du skal have flyttet, er den største faktor, kan det betale sig med den mængde du skal have flyttet eller ej? 

Herudover kommer faktorerne ind på alderen eller din fysiske tilstand. Hvis du ikke kan anstrenge dig selv, eller begynder du at være oppe i årene, er et flyttefirma en god løsning, selvom du måske ikke har den største mængde møbler at flytte. 

Forsikring

Hvis du selv overvejer at flytte dine egne ting, er du afhængig af din egen indboforsikring, hvis der skulle indgå skader på dine møbler under flytningen. Hvis du benytter et flyttefirma, er der ting der bliver dækket og ikke dækket. Hvis du benytter Flyttefirma Sjælland, som har tegnet deres forsikringer gennem codan, dækker de for en masse forskellige ting fx: Møbelgods: kr. 400.000 pr. tons lasteevne, min. kr. 1.000.000 og maks kr. 3.200.000 pr. transport. Du kan læse mere om forsikringer og hvad der bliver dækket eller ikke dækket på deres hjemmeside: https://www.flyttefirmaet.dk/forsikring

Bestil en gratis og helt uforpligtende vurdering med din lokale ekspert nu Få en gratis vurdering

kommentarer

  1. Henrik Bjerre Kastberg siger:

    Super god anmeldelse! Tak for det. Jeg faldt over anmeldelsen her og gik med jyskflyttefirma.dk, da jeg skulle flytte fra Aarhus. De kan helt klart anbefales.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *