fbpx

Gode råd til den perfekte fremvisning af din bolig

Fremvisningen af din bolig er et af de vigtigste elementer i salgsprocessen. Brikk giver dig valgmuligheden mellem at lade en af vores lokale ejendomsmæglere fremvise din bolig eller du kan fremvise boligen selv. Vælger du selv at fremvise din bolig, har Brikk lavet en guide nedenfor som du kan følge.

Når du fremviser din bolig har du her muligheden for at vise de bedste kvaliteter af din bolig og give den potentielle køber det bedst mulige indtryk af din boligs allerbedste sider. Du kender det sikkert selv, at billederne og beliggenheden var helt perfekt, men fremvisningen bare af en eller anden årsag gav det forkerte indtryk af boligen. Den samme fejl skal du selv undgå at lave, når dine potentielle købere skal på fremvisning af din salgsklare bolig.

Her får du flere gode råd til, hvordan du laver den perfekte fremvisning af din bolig.

Forberedelse af fremvisningen

 • Lad dine naboer vide, at du vil sælge. Bed dem være positive og imødekommende overfor interesserede købere. Gode naboer betyder mere end vi tror.
 • Tag almindeligt eller præsentabelt tøj på.
 • Sørg for at evt. børn eller husdyr m.m ikke er hjemme når boligkøberne kommer.
 • Print salgsopstillingen og hav den liggende fremme et tydeligt sted.
 • Det første indtryk er vigtigt også når det kommer til boligsalg. Er fordøren grim eller i stykker, så få den lavet og sørg for at opgangen er pæn og indbydende. Stil evt blomster frem for at bidrage til en hyggelig stemning.
 • Sørg for at have ryddet fuldstændig op. Det giver rummelighed og boligen fremstår større og reel.
 • Gør grundigt rent og luft ud. Boligen må ikke fremstå indelukket eller tilrøget. Sørg for at lufte godt ud, pudse vinduerne og stille friske blomster frem. Sørg evt. for at bage en kage eller boller, så der dufter hjemligt og indbydende i dit hjem.
 • Gør det allerbedste ved boligen synligt. Er der en forrygende udsigt eller en lækker have, så sørg for at det er synligt for køberen.
 • Luk solen ind. Sørg for at boligen fremstår lys. Lys skaber glæde, så sørg for at alle gardiner og persienner er trukket fra.
 • Gør boligen hyggelig ved at vise at du er glad for at bo i dit hjem. Læg f.eks en avis frem ved siden af din kaffekop eller placer din bærbar pc/ipad på sofabordet.

Under fremvisningen

 • Det er vigtigt, at du viser boligkøberne at du er imødekommende og svarvillig – det er en stor beslutning at købe et nyt hjem. Boligkøberne har typisk flere forskellige spørgsmål omkring din bolig. 
 • Selv om du skal være til stede og til rådighed, så vil vi anbefale, at give dine besøgende lidt frihed og alenetid i din bolig, så de ikke skal være nervøse for at du bliver stødt, hvis de f.eks siger noget negativt om køkkenet eller badeværelset. Samtidig kan de her indbyrdes tale om din bolig kunne være deres næste hjem.
 • Du skal selvfølgelig stadig være til rådighed for spørgsmål, men du kan sagtens trække dig lidt tilbage, så boligkøberne kan kigge og betragte din bolig frit.

Efter fremvisningen

 • Havde boligkøberne nogle spørgsmål, du skulle undersøge nærmere? Undersøg nærmere og vend tilbage til boligkøberne hurtigt. Vi anbefaler at vende tilbage til boligkøberne inden for 24 timer. Ønsker de at se alle sagens dokumenter har de adgang til dem via Brikk Hub´en.
 • Hvis boligkøberne ikke har nogle spørgsmål eller andet, så ring til dem indenfor 48 timer og følg op på deres interesse. Måske vil de se din bolig igen, eller er efterfølgende kommet på et spørgsmål omkring din bolig. 
 • Noter årsag til evt. manglende interesse som du får igennem Brikk Hub’en efter en fremvisning af din bolig, så kan du forbedre næste fremvisning.

Du kan godt selv – med Brikk på sidelinjen i salgsforløbet.

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!