fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Sydsjælland Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Sydsjælland

Jens er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Jens Christensen

Ejendomsmægler

Med sine mere end 25 års erfaring som ejendomsmægler sørger Jens for en god og tryg bolighandel, når du sælger din bolig med Brikk. Erfaringen har han bl.a. opbygget i EDC, hvor han har været hhv. daglig leder og indehaver af egen butik. Via en tæt dialog med dig som sælger hjælper Jens dig igennem hele salgsprocessen med sikker hånd og stort overblik. Derudover kan du regne med godt humør og et indgående lokalkendskab, som Jens bringer i spil, når han skal matche din bolig med nye ejere.
Jens Christensen

Sælg din bolig i Sydsjælland

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Lokale specialister i Sydsjælland

Når du vælger Brikk som ejendomsmægler til din bolighandel på Sydsjælland er du sikret A-Z service, fuld gennemsigtighed og en fast lav pris uanset om du skal sælge en villa i Næstved, eller købe et rækkehus i Haslev. Vores rutinerede mæglere har over 15 års erfaring, og har altid en finger på pulsen af det sydsjællandske boligmarked, så du er sikret den bedste og mest kvalificerede rådgivning. 

Det er vigtigt for os, at vores ejendomsmæglere på Sydsjælland er lokale, og at de har erfaring. Det skyldes flere årsager. Først og fremmest ved vi, at der er stor forskel på boligmarkedet fra kommune til kommune. Med erfarne og lokale mæglere har vi mulighed for bl.a. at tilbyde professionel vurdering og prisforhandling, der stemmer overens med din boligs beliggenhed og omstændigheder. Derudover ved vi også, at en lokal mægler giver en større tryghed for dig som kunde. Din tryghed i købs- eller salgsprocessen er vores højeste prioritet, og når du vælger Brikk som mægler er du altid garanteret fuld gennemsigtighed og sikkerhed. Hvis du overvejer at sælge eller købe en bolig på Sydsjælland kan du derfor med fordel kontakte din lokale Brikk ekspert, for en gratis og uforpligtende konsultation. 

Klik på din ønskede kommune nedenfor, og læs endnu mere om vores lokale ekspert i dit område.

Dianalund

Næstved

Slagelse

Vordingborg

Få en gratis vurdering

Gør som 1000+ af andre og sælg din bolig med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.