fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Sydsjælland Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Sydsjælland

Jens er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler, MDE

Din bolighandel er i kompetente hænder hos Lisbeth, der har mange års erfaring som ejendomsmægler. Inden hun kom til Brikk, har hun bl.a. arbejdet for EDC, Home og Estate, hvor hun har været daglig leder og indehaver. Lisbeth har også et indgående kendskab til sit lokalområde, da hun har boet i Nordsjælland hele sit liv og har fulgt med i udviklingen på nærmeste hold. Hendes baggrund og store engagement sikrer dig en både professionel og personlig rådgivning, når hun hjælper dig trygt og godt igennem alle faserne af dit boligsalg.

Lisbeth Victorin, en af Brikks lokale mæglere

Et udpluk af vores boliger i Sydsjælland

Sælg din bolig i Sydsjælland

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Lokale specialister i Sydsjælland

Når du vælger Brikk som ejendomsmægler til din bolighandel på Sydsjælland er du sikret A-Z service, fuld gennemsigtighed og en fast lav pris uanset om du skal sælge en villa i Næstved, eller købe et rækkehus i Haslev. Vores rutinerede mæglere har over 15 års erfaring, og har altid en finger på pulsen af det sydsjællandske boligmarked, så du er sikret den bedste og mest kvalificerede rådgivning. 

Det er vigtigt for os, at vores ejendomsmæglere på Sydsjælland er lokale, og at de har erfaring. Det skyldes flere årsager. Først og fremmest ved vi, at der er stor forskel på boligmarkedet fra kommune til kommune. Med erfarne og lokale mæglere har vi mulighed for bl.a. at tilbyde professionel vurdering og prisforhandling, der stemmer overens med din boligs beliggenhed og omstændigheder. Derudover ved vi også, at en lokal mægler giver en større tryghed for dig som kunde. Din tryghed i købs- eller salgsprocessen er vores højeste prioritet, og når du vælger Brikk som mægler er du altid garanteret fuld gennemsigtighed og sikkerhed. Hvis du overvejer at sælge eller købe en bolig på Sydsjælland kan du derfor med fordel kontakte din lokale Brikk ekspert, for en gratis og uforpligtende konsultation. 

Klik på din ønskede kommune nedenfor, og læs endnu mere om vores lokale ekspert i dit område.

Dianalund

Næstved

Slagelse

Vordingborg

Få en gratis vurdering

Gør som 1000+ af andre og sælg din bolig med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.