fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Næstved Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Danmarks hurtigst sælgende ejendomsmægler.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Næstved

Lisbeth Ziska Kallsoy

Ejendomsmægler, MDE

<p>Med Lisbeth i spidsen for din Brikk-bolighandel får du en kompetent ejendomsmægler, der er omhyggelig, målrettet og vedholdende. Vigtige egenskaber, når der skal handles bolig. Igennem hele processen får du kvalificeret rådgivning baseret på flere års erfaring med salg og vurdering. Og potentielle købere møder en velforberedt mægler med styr på detaljerne. Både privat og professionelt er Lisbeth optaget af sit lokalområde og følger engageret med i, hvad der rører sig. Du kan med andre ord trygt lade Lisbeth finde de helt rigtige købere til netop din bolig.</p>
Lisbeth Ziska Kallsoy
Bettina Frederiksen
Bettina Frederiksen
Read More
Sød, dygtig og effektiv ejendomsmægler. Vores hus blev solgt på under 30 dage af ejendomsmægler Lisbeth Ziska Kallsoy, som er sød og hjertelig. Man kan altid ringe til hende og få hjælp. Kan varmt anbefales herfra
Bent Pedersen
Bent Pedersen
Read More
Vores andelsbolig blev solgt på 10 dage, takket være Lisbeth Ziska Kallsoy Det var en helt igennem positiv procedure, hvor vi blev kontaktet, hvis der var behov for det. Helt igennem professionelt, og i en god og behagelig atmosfære
Tina
Tina
Read More
Vi havde en rigtig god oplevelse med salget af vores hus med Lisbeth Ziska Kallsoy som ejendomsmægler. Lisbeth er hurtig, nem og behagelig at være i dialog med. Der er styr på tingene. Helt klart en anbefaling herfra.
Michael Ingvorsen
Michael Ingvorsen
Read More
Hele forløbet med BRIKK er forløbet let og uden problemer. Lisbeth Ziska Kallsoy har vejledt os godt og arbejdet målrettet på at få afsluttet salget. Vi har følt os i gode hænder, og huset blev solgt på første fremvisning, -bedre kan det vist ikke gøres! Så vi er selvfølgelig super tilfredse.
Lisbeth Mastin
Lisbeth Mastin
Read More
Solgt på 5 uger, og så midt om vinteren! Og i Rønnede. Vi er ovenud tilfredse med forløbet med BRIKK! Vi var så heldige at samarbejde med Lisbeth Kallroy, der arbejdede hårdt og målrettet for at få solgt vores hus. Fantastisk vejledning gennem hele processen og med kontakt og update, så snart der var nyt at fortælle.
Previous
Next

Sælg din bolig i Næstved

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Næstved?

Næstved er Danmarks femtende største by og har 44.331 indbyggere. Når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Næstved Kommune) fra Haslev, Fuglebjerg og Ringsted. Mange af kommunens unge flytter til de større uddannelsesbyer. Dog har kommunen faktisk stor tilflytning af unge fra nabokommunerne i syd og øst, der flytter til Næstved Kommune for at uddanne sig. Det er højst sandsynligt kommunens tilbud om erhverv og mellemlange videregående uddannelser, der trækker. Derudover er der også en lille nettotilflytning af seniorer til kommunen.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Næstved?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for parcel- og rækkehuse i Næstved på 121 dage. Dette er en stigning sammenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 91 dage.

For ejerlejligheder er den gennemsnitlige liggetid på 90 dage.

Seværdigheder i Næstved

Hvis man er interesseret i at opleve nogle forskellige ting mens man er i Næstved, så er der noget for enhver smag. 

En af de bedst-anmeldte seværdigheder i Næstved er Næstved Automobilmuseum. Dette er et museum, hvor man kan se alt fra biler og  motorcykler, til knallerter, landbrugsmaskiner og fly. Derudover kan man også se omtrent 50 små forretninger og værksteder fra 50’erne. Museet har også en café, hvor man kan få noget at spise, hvis man planlægger at være der længe. Museet har masser af gode anmeldelser og er placeret som i top fem af de bedste oplevelser i Næstved.

Vil man dog heller ud og se noget natur, så har Næstved også at tilbyde. Man kan besøge ZOOPARK Sydsjælland, hvor man kan komme ind og se nogle forskellige dyr; der er også mulighed for at fodre dyrene. Der er også Gavnø Slot og Park, hvor man kan komme ud og se både slottet, men også slotsparken. Her kan man se smukke blomster af alle slags besøge deres rosenhave, men også opleve deres liljefestival og deres tulipanfestival. 

Næstved har også adskillige kirker, parker, og meget mere, så der er noget for alle. 

Shopping er også en mulighed i Næstved, hvor man både kan besøge Næstved Storcenter og Næstved City. Storcenteret har mere end 65 specialforretninger og også en stor Bilka, så der er alt, hvad man kunne have behov for. Derudover byder storcenteret også på flere lounge områder der byder på afslapning eller mulighed for at se nærmere på mange af de eksotiske fisk i centrets store akvarium. Næstved City byder på masser af gode shoppingmuligheder i skønne specialbutikker. Hver onsdag og lørdag er der torvemarked på Axeltorv midt i centrum, hvor man kan købe frisk frugt og grønt, smukke blomster, frisk fisk og ost. Dagen efter mange timers shopping kan afsluttes på én af de mange restauranter i bymidten, der byder på både danske og udenlandske specialiteter. 

Udvikling på antallet af bolighandler i Næstved

Ifølge Finans Danmark, var der 202 handler på parcel- og rækkehuse i Næstved, i 3. kvartal af 2023. I 3. kvartal af 2022 var der 162 bolighandler. Antallet af bolighandler i Næstved er steget med 24,7% i løbet af ét år.

For ejerlejligheder har der i Næstved været et fald på 12,5% på et år, fra 32 til 28 bolighandler.

Næstved gamle rådhus

Prisudvikling på boliger i Næstved

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Næstved, har ifølge Finans Danmark i det seneste registrerede kvartal, 3. kvartal af 2023, set et prisfald på 5,0% i forhold til det forrige kvartal. Med en samlet årlig prisændring på -8,2%.

I forhold til ejerlejligheder, har der i det seneste registrerede kvartal, været en prisstigning på 0,7%, med en samlet årlig prisændring på -1,2%.

Sælg din bolig i Næstved

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu