fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Ejendomsmægler Næstved

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Næstved med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Næstved, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Næstved?

Næstved som er Danmarks fjortende største by, kan generelt set deles op i seksten bydele, som er Klinteby, Marvede, Hyllinge, Vallensved, Fodby, Skraverup, Rislev, Holsted, Rønnebæk, Appenæs, Rettestrup, Vejlø, Vester Egesborg, Lov, Mogenstrup og Brandelev. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Næstved Kommune) fra Haslev, Fuglebjerg og Ringsted. Mange af kommunens unge flytter til de større uddannelsesbyer, men de unge rejser ikke kun fra kommunen. Kommunen har faktisk stor tilflytning af unge fra nabokommunerne i syd og øst, der flytter til Næstved Kommune for at uddanne sig. Det er højst sandsynligt kommunens tilbud i erhvervs og mellemlange videregående uddannelser, der trækker. Der er yderligere en lille nettotilflytning af seniorer til kommunen.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Næstved?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, er liggetiden for boliger i Næstved på 115 dage. Dette er faldet fra året før hvor liggetiden var på 162 dage. Det er hertil lavere end de nærliggende områder som Vordingborg hvor liggetiden er på 236 dage og Ringsted som har en liggetid på 145 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Næstved?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, bliver der gennemsnitligt givet et afslag på 2,7% på boliger i Næstved. Dette vil sige at Næstved ligger under landsgennemsnittets afslag på 3,30%. Afslaget ligger dog lidt højere end det gør i de nærliggende kommuner som Køge hvor afslaget er på 2,1% og Ringsted som gennemsnitligt giver et afslag på 1,2%.

Næstved gamle rådhus

Prisudvikling på boliger i Næstved

Priserne på villaer og rækkehuse i Næstved har været stigende siden 2017 med en undtagelse i et enkelt kvartal hvilket er fjerde kvartal af 2017 hvor der forekom et prisfald på 5,7%.

De højeste stigninger der har været de seneste tre år forekom i tredje kvartal af 2017 hvor priserne steg med 7,7% og i første kvartal af 2019 med 5,2%. Siden år 1992, er priserne på villaer og rækkehuse i Næstved steget med 195,8%.

Set i forhold til udviklingen af ejerlejligheder så har prisudviklingen været mere svingende. I det seneste registrerede år, første kvartal af 2019, faldt priserne med 12% hvilket er det største fald siden 2016.

Der har dog også været bemærkelsesværdige stigninger som eksempelvis i tredje kvartal af 2017 hvor priserne steg med 10,1% og første kvartal af 2017 med 9,8%. Siden år 1992 er priserne på ejerlejligheder i Næstved steget med 113,3%.

Ejendomsmægler Næsved

Start med en vurdering fra Brikks Næstved-mægler nu