fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Næstved Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Næstved

Lisbeth er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Næstved

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Næstved?

Næstved som er Danmarks fjortende største by, kan generelt set deles op i seksten bydele, som er Klinteby, Marvede, Hyllinge, Vallensved, Fodby, Skraverup, Rislev, Holsted, Rønnebæk, Appenæs, Rettestrup, Vejlø, Vester Egesborg, Lov, Mogenstrup og Brandelev. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Næstved Kommune) fra Haslev, Fuglebjerg og Ringsted. Mange af kommunens unge flytter til de større uddannelsesbyer, men de unge rejser ikke kun fra kommunen. Kommunen har faktisk stor tilflytning af unge fra nabokommunerne i syd og øst, der flytter til Næstved Kommune for at uddanne sig. Det er højst sandsynligt kommunens tilbud i erhvervs og mellemlange videregående uddannelser, der trækker. Der er yderligere en lille nettotilflytning af seniorer til kommunen.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Næstved?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark er liggetiden for boliger i Næstved på 140 dage i starten af 2022. Dette er steget fra året før hvor liggetiden var på 115 dage. Det er højere end de nærliggende områder som Vordingborg hvor liggetiden er på 121 dage og Ringsted som har en liggetid på 77 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Næstved?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 3. kvartal 2021, bliver der gennemsnitligt givet et afslag på 1,9% på boliger i Næstved. Dette vil sige at Næstved ligger under landsgennemsnittets afslag på 3,30%. Afslaget ligger dog lidt lavere end det gør i de nærliggende kommuner som Køge hvor afslaget er på 2,6%

Næstved gamle rådhus

Prisudvikling på boliger i Næstved

Priserne på villaer og rækkehuse i Næstved, i det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af 2021, har haft en negativt prisfald på 0,3%. Der har dog været en årlig positivt prisstigning på 9%, fra tredje kvartal 2020 til 2021

Set i forhold til udviklingen af ejerlejligheder, har der i seneste registrerede kvartal, været en positiv prisstigning på 8,6%, og en årlig prisstigning 16,3%.

Sælg din bolig i Næstved

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu