fbpx

 

Sælg din bolig i Vordingborg med Brikk for 12.500 kr.

 

Ønsker du at sælge din bolig i Vordingborg, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke nedenfor

 

Hvad er Inkluderet?

 

Hvem bor i Vordingborg?

Vordingborg er hovedbyen i Vordingborg Kommune, som hører under Region Sjælland. Der bor omkring 12.005 borgere i Vordingborg og gennemsnitsalderen blandt dem er 44 år. Den aldersgruppe der udgør den størst procentmæssige del af Vordingborg, er borgerne på 65+år, tæt efterfulgt af borgerne i alderen 30-49 år. Der er 389 virksomheder i byen som generelt set er fordelt på disse brancher: handel, sundhed, bygge & anlæg, hotel & restauration, handel & diverse serviceydelser. Der bor mange sociale og festglade borgere, ligesåvel som den mangfoldige befolkningsgruppe som dækker en bred gruppe hvad angår interesser, politisk ståsted og alder. Fælles for dem er, at der bliver arbejdet meget.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Vordingborg?

Ifølge opdateret tal fra Finans Danmark, er liggetiden på villaer og rækkehuse i Vordingborg 147 dage i år 2019, hvilket er lavere end det foregående år hvor den var 157 dage. 

 

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Vordingborg?

Ifølge tal fra Boligsiden, bliver der givet afslag på 5,56% på villaer og rækkehuse, hvilket er højere end landsgennemsnittet på 3,29%. Afslaget for villaer og rækkehuse i Vordingborg ligger ligeledes højere end afslaget i Næstved (3,19%), en af de nærliggende kommuner. 

Prisudvikling på boliger i Vordingborg

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Vordingborg har været svingende de seneste mange år. Der har været både relativt store prisstigninger og prisfald de sidste 8 år. De største stigninger forekom i første og tredje kvartal af 2018, hvor priserne steg med henholdsvis 26% og 23,2%. De største fald i huspriserne på villaer og rækkehuse i Vordingborg forekom i første kvartal af 2013 og andet kvartal af år 2018, hvor priserne var faldet med henholdsvis 17,9% og 16,4%.  Siden 1992, er huspriserne i Vordingborg steget med 154,8%.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Vordingborg, er det ikke muligt at fastslå en tendens på grund af manglende data. Dog er det værd at bemærke den store prisforskel mellem enkelte kvartaler. Oversigten viser at priserne der flere steder er gået fra at være en stor stigning i et kvartal til et massivt fald i det følgende kvartal og omvendt. Oversigten viser eksempelvis at der i første kvartal af 2016 var et fald på 21% og i andet kvartal af samme år ses der en stigning i ejerlejlighedspriser på 43,6%. I tredje kvartal af 2016 steg priserne med 27% hvor de i fjerde kvartal af samme år faldt med 19,9%.   

START MED EN GRATIS VURDERING NU

Sælg din bolig i Vordingborg

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!