fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Ballerup Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Ballerup

Lisbeth er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Ballerup

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Ballerup?

Ballerup er en bydel i Ballerup Kommune i Storkøbenhavn med omkring 39.000 indbyggere, og kan generelt set opdeles i tre områder, nemlig Pederstrup, Egebjerg og Ballerup. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Ballerup Kommune) fra København, Egedal og Gladsaxe. Ballerup Kommunes befolkning har været jævnt stigende frem til 2014. Herefter har der været et svagt fald til 2016. Fra 2016 til 2019 vil der være en vækst i antallet af borgere i de erhvervsaktive aldre. Samlet set vil der komme 2.080 flere personer i aldersgruppen 25-64 år. Der vil også være en kraftig vækst i antal borgere over 80 år, som der kommer 1.125 flere af. Herudover kommer der også ca. 350 flere småbørn (0-5-årige), mens antallet af skolebørn i alderen 6-16 år vil være uændret.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Ballerup?

Ifølge Finans Danmark, havde boliger i Ballerup fra starten af 2022 en liggetid på 84 dage. Det er lavere end andre nærliggende områder som Herlev der har en liggetid på 100 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Ballerup?

Ifølge Finans Danmark, blev der i 3. kvartal 2021 givet et gennemsnitligt afslag på 4,7%  på ejendomme i Ballerup. Dette er højere end landsgennemsnittet som er på 3,30%

Prisudvikling på boliger i Ballerup

Prisudviklingen på boliger i Ballerup består primært af stigninger de seneste par år. I tredje af 2021 var der en stigning på 4,3%, og en årlig stingning på 22%, fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder, ligger stigning fra tredje kvartal 2021 på 3,5%, og en årlig stigning fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021 på 16,8% 

Hvorfor bo i Ballerup

Ballerup ligger i storkøbenhavn derfor ligger de tæt på indre by som ligger  ca. 25 minutter med S-togslinjen fra Ballerup st, hvor der køre busser og toge. 

I Ballerup har de stort shoppingscentret som hedder Ballerup Centret, hvor der er mange muligheder for shopping og indkøb. Lige ved siden af ligger Ballerup gågade og stationen. Ballerup gågade er en hyggelig gade med et bredt udvalg af butikker og indkøbsmuligheder fx. ligger Ballerup Bibliotek i gågaden.

Ballerup er blevet en moderne kommune i løbet af årene som kan ses ved at de er en aktiv grøn kommune som giver en stor indsats på miljøområdet i kommunen. Derudover er Ballerup kommunen utrolig aktive i erhvervspolitik som derfor har tiltrukket en masse virksomheder til byen. De har et kæmpe industrikvarter i byen hvor firmaerne holder til, som ligger ved Lautrupparken virksomhederne har Danmarks største koncentration af forskning, administration og højteknologi.

Ballerup tilbyder på massere af familieliv og tilbyder en masse uddannelser og daginstitutioner. De har både private og offentlige folkeskoler,  og idrætselite folkeskoler som Hedegårdsskolen som har eliteklasser. Derudover har de flere gymnasiale uddannelser i byen, hvor en af landets største gymnasier ligger Borupgaard Gymnasium, og et teknisk gymnasium som er H.C. Ørsted Gymnasiet Ballerup. De tilbyder også videregående uddannelser som DTU. 

Ballerup tilbyder på mange grønne områder og steder at besøge såsom Ballerup museum, Ballerup bibliotek, Ballerup Super Arena og mange andre steder. De har massere af skov og søer rundt omkring i byen, fx. ligger Hareskoven i byen som en af landets største skove hvor mange løber eller går tur med deres hund.  

Sælg din bolig i Ballerup

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu