fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Ballerup Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Ballerup

Josephine Varsted

Ejendomsmægler, MDE

Josephine Varsted

Sælg din bolig i Ballerup

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Ballerup?

Ballerup er en bydel i Ballerup Kommune i Storkøbenhavn med omkring 49.274 indbyggere, og kan generelt set opdeles i tre områder, nemlig Pederstrup, Egebjerg og Ballerup. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Ballerup Kommune) fra København, Egedal og Gladsaxe. 

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Ballerup?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har boliger i Ballerup en liggetid på 109 dage. Dette er steget sammenlignet med det foregående år, hvor liggetiden var på 79 dage.

Udvikling i antallet af bolighandler i Ballerup

Ifølge Finans Danmark, var der 75 handler på parcel- og rækkehuse i Ballerup, i tredje kvartal af 2023. I tredje kvartal af 2022 var der 38 bolighandler. Antallet af bolighandler i Ballerup er steget med 97,4% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Ballerup

Nyeste tal fra Finans Danmark viser at prisudviklingen for parcel- og rækkehuse i Ballerup, i det seneste kvartal, tredje kvartal af 2023, er steget med 9,2%, dog kun en årlig stigning på 1,9%, fra tredje kvartal af 2022 til tredje kvartal af 2023.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder, var der en prisstigning på 6,9%, og en årlig stigning på 6,8% fra tredje kvartal af 2022 til tredje kvartal af 2023. 

Hvorfor bo i Ballerup

Ballerup ligger i Storkøbenhavn, og er derfor tæt på indre by, som ligger ca. 25 minutter med S-togslinjen fra Ballerup St., hvor der kører busser og tog. 

I Ballerup har de et stort shoppingcenter ved navn Ballerup Centret, hvor der er mange muligheder for shopping og indkøb. Ved siden af ligger Ballerup Gågade og Station. Ballerup Gågade er en hyggelig gade med et bredt udvalg af butikker og indkøbsmuligheder.

Ballerup er blevet en moderne kommune i løbet af årene. Dette kan ses ved, at de er en aktiv grøn kommune. Derudover er Ballerup Kommune aktive inden for erhvervspolitik, som derfor har tiltrukket en masse virksomheder til byen. De har et kæmpe industrikvarter i byen, hvor firmaerne holder til, som ligger ved Lautrupparken.

Ballerup tilbyder et bredt udvalg af uddannelser og daginstitutioner. De har både private og offentlige folkeskoler, og idrætselite folkeskoler som Hedegårdsskolen. Derudover finder man også et udvalg af gymnasier i Ballerup, som f.eks. Borupgaard gymnasium.

I Ballerup er der mange grønne områder og steder at besøge, såsom Ballerup Museum, Ballerup Bibliotek, Ballerup Super Arena m.m. De har både skove og søer rundt omkring i byen, f.eks. ligger Hareskoven i byen, hvor mange løber eller går tur med deres hund.  

Sælg din bolig i Ballerup

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu