fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Ballerup Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Ballerup

Lisbeth er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler

Din bolighandel er i kompetente hænder hos Lisbeth, der har mange års erfaring som ejendomsmægler. Inden hun kom til Brikk, har hun bl.a. arbejdet for EDC, Home og Estate, hvor hun har været daglig leder og indehaver. Lisbeth har også et indgående kendskab til sit lokalområde, da hun har boet i Nordsjælland hele sit liv og har fulgt med i udviklingen på nærmeste hold. Hendes baggrund og store engagement sikrer dig en både professionel og personlig rådgivning, når hun hjælper dig trygt og godt igennem alle faserne af dit boligsalg.

Lisbeth Victorin

Sælg din bolig i Ballerup

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Ballerup?

Ballerup er en bydel i Ballerup Kommune i Storkøbenhavn med omkring 49.274 indbyggere, og kan generelt set opdeles i tre områder, nemlig Pederstrup, Egebjerg og Ballerup. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Ballerup Kommune) fra København, Egedal og Gladsaxe. 

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Ballerup?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har boliger i Ballerup en liggetid på 122 dage. Det er højere end andre nærliggende områder som Herlev, der har en liggetid på 104 dage.

Udvikling i antallet af bolighandler i Ballerup

Ifølge Finans Danmark, var der 57 handler på parcel- og rækkehuse i Ballerup, i første kvartal af 2022. I første kvartal af 2021 var der 90 bolighandler. Antallet af bolighandler i Ballerup er faldet med 35,2% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Ballerup

Prisudviklingen på boliger i Ballerup består primært af stigninger de seneste par år. Dog i første kvartal af 2022 var der et fald på 0,4%, men en årlig stigning på 13,4%, fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder, var der en prisstigning på 14,8%, og en årlig stigning på 7,4% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022. 

Hvorfor bo i Ballerup

Ballerup ligger i Storkøbenhavn, og er derfor tæt på indre by, som ligger ca. 25 minutter med S-togslinjen fra Ballerup St., hvor der kører busser og tog. 

I Ballerup har de et stort shoppingcenter ved navn Ballerup Centret, hvor der er mange muligheder for shopping og indkøb. Ved siden af ligger Ballerup Gågade og Station. Ballerup Gågade er en hyggelig gade med et bredt udvalg af butikker og indkøbsmuligheder.

Ballerup er blevet en moderne kommune i løbet af årene. Dette kan ses ved, at de er en aktiv grøn kommune. Derudover er Ballerup Kommune aktive inden for erhvervspolitik, som derfor har tiltrukket en masse virksomheder til byen. De har et kæmpe industrikvarter i byen, hvor firmaerne holder til, som ligger ved Lautrupparken.

Ballerup tilbyder et bredt udvalg af uddannelser og daginstitutioner. De har både private og offentlige folkeskoler, og idrætselite folkeskoler som Hedegårdsskolen. Derudover finder man også et udvalg af gymnasier i Ballerup, som f.eks. Borupgaard gymnasium.

I Ballerup er der mange grønne områder og steder at besøge, såsom Ballerup Museum, Ballerup Bibliotek, Ballerup Super Arena m.m. De har både skove og søer rundt omkring i byen, f.eks. ligger Hareskoven i byen, hvor mange løber eller går tur med deres hund.  

Sælg din bolig i Ballerup

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu