fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Lillerød

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Lillerød med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Lillerød, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Din lokale Brikk mægler i Lillerød – Sebastian Kirchhoff

Sebastian har snart 10 års erfaring som ejendomsmægler og derudover erfaring fra bankverdenen. Sebastian skaber tillid hos både sælgere og købere med en sympatisk natur og erfaring. Han fighter til det sidste for at bolighandlen falder på plads og at alle parter er tilfredse med salgsforløbet. Udover at være erfaren ejendomsmægler er Sebastian også indehaver og medstifter af Brikk. 

“Jeg arbejdede i en af de store kæder og kunne se at servicen ikke var som den skulle være. Der var en mulighed for at give kunderne en langt bedre service til et langt lavere salær. Derfor startede jeg Brikk”

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Lillerød?

Lillerød ligger i Nordsjælland og er hovedbyen i Allerød Kommune. Byen har 16.567 indbyggere og kaldes ofte fejlagtigt for Allerød. Lillerød kan generelt set deles op i to forskellige områder, nemlig Lillerød og Blovstrød. Ifølge Allerød Kommune kommer den typiske tilflytter fra København området, hvor familien stadig er i pendlerafstand til Hovedstaden og dermed ønsker en mere overskuelig husleje. Allerød Kommune har fra 2006 til 2016 oplevet en befolkningstilvækst netto, når man trækker antallet af fraflyttede fra antallet af tilflyttede. Den typiske tilflytter er blevet den ældre generation, bl.a. på grund af Allerøds visitationsregler i kommunen. Hvis Allerød Kommune virkelig ønsker at opretholde befolkningstallet og tiltrække nye børnefamilier, bør byrådet kraftigt overveje at revidere visitationsreglerne til børnehave.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Lillerød?

Ifølge boligsiden Boliga, havde boliger i Lillerød i 2017 en liggetid på 114 dage. Det gør Lillerød til en af de områder, som har en meget gennemsnitlig liggetid i Danmark. Den gennemsnitlige liggetid har dog været i en positiv udvikling, hvor den i 2016, var på 120 dage. Yderligere er denne liggetid dog også lavere end nogle af de større nabokommuner, hvor bl.a. Hillerød ligger på 123 dage og Birkerød på 130 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Lillerød?

Ifølge tal fra Danmarks statistik gives der 3,0% afslag på boliger i Lillerød. Det svarer i gennemsnit til 88.077kr. De 3,0% er lavere end landsgennemsnittet, som ligger på 4.2%. I forhold til de nærtliggende områder, så er dette afslag også lavere, hvor Hillerød ligger med et afslag på 3,5% svarende til 87.214kr.

Prisudvikling på boliger i Lillerød

Priserne på parcel- og rækkehuse i Lillerød er fortsat stigende, efter en del år, hvor priserne stødt har været stigende og har fremvist et mere stabilt niveau. De årlige ændringer har alle været stigende siden 2015, hvor der dog indimellem har været nogle kvartaler, som har haft et fald i priserne. De største stigninger i priserne fremkom i seneste kvartal, nemlig første kvartal 2018, hvor priserne steg med 3,9% og i første kvartal 2016, hvor priserne steg med 4,4%. Det største fald fremkom i fjerde kvartal 2017, hvor priserne faldt med 4,5%. Siden 1992 er priserne steget med 264,7%. Set i forhold til ejerlejligheder, så er udviklingen i priserne svær at sammenligne, da der blot er opgivet enkelte kvartaler i prisudviklingen, hvilket gør det svært at danne et overblik. Dog har priserne haft et fald på 23,4% i første kvartal 2017 og en stigning på 14,1% i fjerde kvartal 2015. Yderligere er priserne da også steget med 151,3% siden 1992.

Sælg din bolig i Lillerød

Start med en vurdering fra Brikks Lillerød-mægler nu