fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Lillerød Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Lillerød

Lisbeth er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Lillerød

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Lillerød?

Lillerød ligger i Nordsjælland og er hovedbyen i Allerød Kommune. Byen har 16.741 indbyggere og kaldes ofte fejlagtigt for Allerød. Ifølge Allerød Kommune kommer den typiske tilflytter fra København området, hvor familien stadig er i pendlerafstand til Hovedstaden og yderligere ønsker en mere overskuelig husleje. Den typiske tilflytter er blevet den ældre generation, bl.a. på grund af Allerøds visitationsregler.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Lillerød?

Ifølge Finans Danmark har boliger i Lillerød en liggetid på 60 dage. Liggetiden i Lillerød er også lavere end nogle af de større nabokommuner, hvor bl.a. Hillerød ligger på 109 dage og Birkerød på 67 dage.

Udvikling i antallet af bolighandler i Allerød Kommune

I det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, var der 31 handler på parcel- og rækkehuse. I første kvartal af 2021 var der 74 bolighandler. Antallet af bolighandler i Allerød Kommune er faldet med 58,1% i løbet af 1 år.

Set i forhold til ejerlejligheder, i det seneste registrerede kvartal, var der 4 handler. I første kvartal af 2021 var der 7 bolighandler. 

Prisudvikling på boliger i Allerød Kommune

Priserne på parcel- og rækkehuse i Allerød Kommune, i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, har set et prisfald på 1,5%, dog med en årlig prisstigning på 8% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022.

Set i forhold til ejerlejligheder, er det på grund af manglende data på Finans Danmark, vanskeligt at redegøre for en tendens.

Sælg din bolig i Lillerød

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu