fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Viborg Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Viborg

Thomas er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Viborg

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Viborg?

Viborg som er Danmarks syttende største by kan generelt set deles op i 18 forskellige områder, nemlig Sjørup, Daugbjerg, Mønsted, Fusager Sparkær, Romlund, Ravnstrup, Finderup, Dollerup, Lysgård, Katballe, Birgittelyst, Hald Ege, Rindsholm, Bruunshåb, Vinkel, Tapdrup og Asmild. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Viborg Kommune) fra Aarhus, Silkeborg og Aalborg. Den største nettofraflytning er i aldersgruppen 20-29 år. 2170 personer i denne gruppe flyttede fra kommunen i 2016, og “kun” 1908 i samme aldersgruppe flyttede til kommunen. Til gengæld tyder meget på, at en del af de unge kommer tilbage til Viborg Kommune – nok efter endt uddannelse, for i aldersgruppen 30-39 år er der en nettotilflytning på 141 personer. En hel del af personerne i denne aldersgruppe er nok par med børn, for også i aldersgruppen 0-9 år er der en stor nettotilflytning på i alt 71 personer.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Viborg?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har villaer og rækkehuse i Viborg en liggetid på 192 dage i starten af 2022. Dette er en mindre stigning sammenlignet med det foregående år, hvor den gennemsnitlige liggetid i Viborg lå på 182 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Viborg?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 3. kvartal 2021, bliver der gennemsnitligt givet et afslag på 2,7% i Viborg. Dette er et lavere afslag end landsgennemsnittet på 3,30% men højere end andre store kommuner i Midtjylland. Eksempelvis giver Silkeborg et afslag på 2,1%.

Prisudvikling på boliger i Viborg

Prisudviklingen for villaer og rækkehuse i Viborg, i det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af 2021, har været positivt stigende med en prisstigning på 3%. Den årlige prisudvikling ser ligeledes ud med en prisstigning på 6,5% fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021. 

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Viborg, er der i seneste registrerede kvartal, sket det samme for ejerlejligheder med en prisstigning på 4,3%, og en årlig prisstigning på hele 14,8%.

Sælg din bolig i Viborg

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu