fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Viborg

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Viborg med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Viborg, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Viborg?

Viborg som er Danmarks syttende største by kan generelt set deles op i 18 forskellige områder, nemlig Sjørup, Daugbjerg, Mønsted, Fusager Sparkær, Romlund, Ravnstrup, Finderup, Dollerup, Lysgård, Katballe, Birgittelyst, Hald Ege, Rindsholm, Bruunshåb, Vinkel, Tapdrup og Asmild. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Viborg Kommune) fra Aarhus, Silkeborg og Aalborg. Den største nettofraflytning er i aldersgruppen 20-29 år. 2170 personer i denne gruppe flyttede fra kommunen i 2016, og “kun” 1908 i samme aldersgruppe flyttede til kommunen. Til gengæld tyder meget på, at en del af de unge kommer tilbage til Viborg Kommune – nok efter endt uddannelse, for i aldersgruppen 30-39 år er der en nettotilflytning på 141 personer. En hel del af personerne i denne aldersgruppe er nok par med børn, for også i aldersgruppen 0-9 år er der en stor nettotilflytning på i alt 71 personer.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Viborg?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, har villaer og rækkehuse i Viborg en liggetid på 182 dage. Dette er en mindre stigning sammenlignet med det foregående år, hvor den gennemsnitlige liggetid i Viborg lå på 161 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Viborg?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, bliver der gennemsnitligt givet et afslag på 2,8% i Viborg. Dette er et lavere afslag end landsgennemsnittet på 3,30% men højere end andre store kommuner i Midtjylland. Eksempelvis giver Herning et afslag på 2,3% og Silkeborg på 1,7%.

Prisudvikling på boliger i Viborg

I det seneste registrerede år, første kvartal af 2019 er priserne på villaer og rækkehuse i Viborg faldet med 9,3%. Dette er det højeste fald siden 2013. Der har dog også været mange kvartaler med stigninger, de højeste stigninger forekom i fjerde kvartal af 2018 hvor priserne steg med 7,8% og  i første kvartal af 2016 med 6,7%. Siden 1992 er priserne steget med 146,5%.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Viborg er udviklingen relativ anderledes. Priserne på ejerlejligheder har været svingende og der har været mange prisfald, dog har der været store udsving i prisudviklingen. De største stigninger forekom i første kvartal af 2017 og andet kvartal af 2015 på henholdsvis 38,8% og 28,8%. I fjerde kvartal af 2016 og tredje kvartal af 2015 forekom de største fald i priserne på henholdsvis 19,8% og 13,5%.

Ejendomsmægler Viborg

Start med en vurdering fra Brikks Viborg-mægler nu