fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Viborg Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Viborg

Thomas er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler, MDE

Din bolighandel er i kompetente hænder hos Lisbeth, der har mange års erfaring som ejendomsmægler. Inden hun kom til Brikk, har hun bl.a. arbejdet for EDC, Home og Estate, hvor hun har været daglig leder og indehaver. Lisbeth har også et indgående kendskab til sit lokalområde, da hun har boet i Nordsjælland hele sit liv og har fulgt med i udviklingen på nærmeste hold. Hendes baggrund og store engagement sikrer dig en både professionel og personlig rådgivning, når hun hjælper dig trygt og godt igennem alle faserne af dit boligsalg.

Lisbeth Victorin, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Viborg

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Viborg?

Viborg er en af de ældste byer i Danmark, og kan generelt set deles op i 18 forskellige områder, nemlig Sjørup, Daugbjerg, Mønsted, Fusager Sparkær, Romlund, Ravnstrup, Finderup, Dollerup, Lysgård, Katballe, Birgittelyst, Hald Ege, Rindsholm, Bruunshåb, Vinkel, Tapdrup og Asmild. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Viborg Kommune) fra Aarhus, Silkeborg og Aalborg. Den største nettofraflytning er i aldersgruppen 20-29 år. 2170 personer i denne gruppe flyttede fra kommunen i 2016, og “kun” 1908 i samme aldersgruppe flyttede til kommunen. Til gengæld tyder meget på, at en del af de unge kommer tilbage til Viborg Kommune – nok efter endt uddannelse, for i aldersgruppen 30-39 år er der en nettotilflytning på 141 personer. En hel del af personerne i denne aldersgruppe er nok par med børn, for også i aldersgruppen 0-9 år er der en stor nettotilflytning på i alt 71 personer.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Viborg?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har parcel- og rækkehuse i Viborg en liggetid på 197 dage. Dette er et fald sammenlignet med det foregående år, hvor den gennemsnitlige liggetid i Viborg lå på 240 dage.

Udvikling i antallet af bolighandler i Viborg

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 1. kvartal 2022, var der 75 handler på parcel- og rækkehuse i Viborg. I første kvartal 2021 var der 113 bolighandler. Antallet af bolighandler i Viborg er faldet med 33,6% i løbet af 1 år.

Prisudvikling på boliger i Viborg

Prisudviklingen for villaer og rækkehuse i Viborg, i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, har været faldende med et prisfald på 3,2%. Den årlige prisudvikling er dog stigende med en prisstigning på 3,6% fra første kvartal 2021 til første kvartal 2022. 

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Viborg, er der i seneste registrerede kvartal, sket en modsætning for ejerlejligheder med en prisstigning på 4,6%, men et årligt prisfald på 0,2%.

Sælg din bolig i Viborg

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu