fbpx

 

Sælg din bolig i Rødovre med Brikk for 12.500 kr.

 

Ønsker du at sælge din bolig i Rødovre, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke nedenfor

 

Hvad er Inkluderet?

 

Din lokale Brikk mægler i Rødovre – André Bøgelund

Andrés varemærke er hans store drive og passion for jobbet. Han er især kendt for den dygtige sælger han er. Tidligere som indehaver af forretninger i en af Danmarks største kæder, blev han kåret, som årets mest sælgende mægler på landsplan. André er uddannet ejendomsmægler samt uddannet køberrådgiver med Dansk Ejendomsmæglerforenings tryghedsmærke. André har over 10 års erfaring i ejendomsmæglerbranchen med vurdering og salg og han går langt for at få tilfredse kunder.

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Rødovre?

Rødovre Kommune er en københavnsk forstadskommune i Region Hovedstaden. I forhold til tilflyttere er det typisk personer, som er bosat andre steder i omegnen af Region Hovedstaden, som flytter til Rødovre, hovedsageligt fra København. I forhold til tilflytterne til byen, så fremstår disse oftest til at være par både med og uden børn. Ifølge Rødovre Kommune er der flyttet 222 par fra København til Vestegnen og Rødovre, hvor langt størstedelen er uden børn. I forhold til en prognose lavet af Rødovre Centrum vil byen med sine ca. 39.500 indbyggere opleve en befolkningstilvækst på ca. 4.000 indbyggere frem mod 2028, hvor der vil være omkring 43.500 indbyggere i kommunen. Med sin tætte placering på København vil Rødovre være attraktiv for pendlere, som ikke har råd til københavnske boligpriser. Dermed er den typiske tilflytter par eller pendlere i alderen 20-34 år.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Rødovre?

Ifølge Finans Danmark statistik har villaer og rækkehuse i Rødovre en liggetid på 77 dage. Dette er en relativ lav liggetid sammenlignet med den nærliggende by Hvidovre, hvor liggetiden er på 126 dage. 

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Rødovre?

Ifølge tal fra Boligsiden bliver der normalt givet et afslag på 3,46% på villaer og rækkehuse i Rødovre. Dette er lidt over landsgennemsnittet på 3,30% og desuden også et højere afslag end der bliver givet i nærliggende byer som Glostrup på 1,66% og Hvidovre hvor det gennemsnitlige afslag er på 2,47%.

Prisudvikling på boliger i Rødovre

Prisudviklingen for villaer og rækkehuse i Rødovre har været faldende de sidste to kvartaler. I første kvartal af 2019 faldt priserne med 3,3% og med 3,2% i fjerde kvartal af 2018. Dog har der også været stigninger som er værd at bemærke. Den største stigning forekom i tredje kvartal af 2018 hvor priserne steg priserne med 9,4%. Derudover steg priserne i andet kvartal af 2017 med 7,1%. De årlige ændringer har været stigende siden år 2016 med en enkelt undtagelse, som er første kvartal af 2019. Siden 1992, er priserne på villaer og rækkehuse i Rødovre steget med 376,6%.

Der har ikke været lige så store udsving i priserne på ejerlejligheder i Rødovre. De årlige ændringer har været positive de sidste 10 år, og der har været stigninger på op til 9,9% hvor de er højst.

START MED EN GRATIS VURDERING NU

Ejendomsmægler Rødovre

Start med en vurdering fra Brikks Rødovre-mægler nu

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!