fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Rødovre Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Rødovre

Kasper er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Rødovre

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Rødovre?

Rødovre Kommune er en københavnsk forstadskommune i Region Hovedstaden. I forhold til tilflyttere er det typisk personer, som er bosat andre steder i omegnen af Region Hovedstaden, som flytter til Rødovre, hovedsageligt fra København. I forhold til tilflytterne til byen, så fremstår disse oftest til at være par både med og uden børn. Ifølge Rødovre Kommune er der flyttet 222 par fra København til Vestegnen og Rødovre, hvor langt størstedelen er uden børn. I forhold til en prognose lavet af Rødovre Centrum vil byen med sine ca. 39.500 indbyggere opleve en befolkningstilvækst på ca. 4.000 indbyggere frem mod 2028, hvor der vil være omkring 43.500 indbyggere i kommunen. Med sin tætte placering på København vil Rødovre være attraktiv for pendlere, som ikke har råd til københavnske boligpriser. Dermed er den typiske tilflytter par eller pendlere i alderen 20-34 år.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Rødovre?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har boliger i Rødovre en gennemsnitlig liggetid på 74 dage.Dette er et mindre fald sammenlignet foregående år, hvor liggetiden var 86 dage. Rødovre ligger her på niveau med sin naboby Hvidovre, hvor den gennemsnitlige liggetid er 78 dage. 

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Rødovre?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 3. kvartal 2021, bliver der gennemsnitligt givet et afslag på 3,2% på boliger i Rødovre. Dette er lidt under landsgennemsnittet på 3,30% men desuden også et højere afslag end der bliver givet i nærliggende byer som Glostrup på 2,9% og Hvidovre hvor det gennemsnitlige afslag er på 2,5%.

Prisudvikling på boliger i Rødovre

Prisudviklingen for villaer og rækkehuse i Rødovre, i det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af 2021, har haft en positiv prisstigning på 7,5%. Den årlige prisstigning har været markant højere, med en stigning på 19,3% fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021

Set i forhold til ejerlejligheder, har der været nogenlunde samme ændringer. I det seneste registrerede kvartal, har der været en prisstigning på 4,3%, og en årlig prisstigning på 16,6%.

Sælg din bolig i Rødovre

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu