fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Rødovre Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Rødovre

Michael Hoffström

Ledende Salgs- og Vurderingsspecialist

Michael har en stor erfaring fra ejendomsmægler-branchen, hvilket bl.a. inkluderer 10 år som indehaver af egen butik, samt daglig leder hos Realmæglerne. Han bringer en positiv energi og entusiasme til hvert møde og han har et skarpt øje for de detaljer, der kan fremhæve din bolig for potentielle købere. Det er en egenskab, som han kombinerer med sine mange års erfaring med det lokale boligmarked for at yde dig den helt rigtige service. Troværdighed er en kerneværdi for Michael, og hans integritet gør ham til det oplagte valg for enhver, der søger en kompetent hånd til at facilitere deres bolighandel.
Michael Hoffström

Sælg din bolig i Rødovre

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Rødovre?

Rødovre Kommune er en københavnsk forstadskommune i Region Hovedstaden. I forhold til tilflyttere er det typisk personer, som er bosat andre steder i omegnen af Region Hovedstaden, som flytter til Rødovre. I forhold til tilflyttere, så fremstår disse oftest som værende par, både med og uden børn. Ifølge Rødovre Kommune er der flyttet 222 par fra København til Vestegnen og Rødovre, hvor langt størstedelen er uden børn. I forhold til en prognose lavet af Rødovre Centrum vil byen med sine ca. 39.500 indbyggere opleve en befolkningstilvækst på ca. 4.000 indbyggere frem mod 2028, hvor der vil være omkring 43.500 indbyggere i kommunen. Med sin tætte placering til København vil Rødovre være attraktiv for pendlere, som ikke har råd til københavnske boligpriser. Dermed er den typiske tilflytter par eller pendlere i alderen 20-34 år.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Rødovre?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for parcel- og rækkehuse i Rødovre på 103 dage. Dette er en stigning sammenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 63 dage.

For ejerlejligheder er den gennemsnitlige liggetid på 99 dage.

Udvikling på antal bolighandler i Rødovre?

Ifølge Finans Danmark, var der 55 handler på parcel- og rækkehuse i Rødovre, i 3. kvartal af 2023. I 3. kvartal af 2022 var der 45 bolighandler. Antallet af bolighandler i Rødovre er steget med 22.2% i løbet af ét år.

For ejerlejligheder har der i Rødovre været et fald på 13.2% på et år, fra 38 til 33 bolighandler.

Prisudvikling på boliger i Rødovre

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Rødovre, har ifølge Finans Danmark i det seneste registrerede kvartal, 3. kvartal af 2023, set en prisstigning på 1.3% i forhold til det forrige kvartal. På årsbasis er prisen på samme niveau hvis sammenlignet med samme kvartal, året før.

I forhold til ejerlejligheder, har der i det seneste registrerede kvartal, været en prisstigning på 9.7%, På årsbasis er prisen steget med 8.0% sammenlignet med samme kvartal, året før.

Sælg din bolig i Rødovre

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu