fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Rødovre Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Rødovre

Kasper er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Mathias Elbo Bendtsen

Ejendomsmægler MDE

Med Mathias i spidsen for dit boligsalg hos Brikk får du en engageret ejendomsmægler, som følger dig trygt og professionelt gennem alle bolighandlens faser – med god kommunikation og kompetent rådgivning undervejs. I den forbindelse trækker han bl.a. på mæglererfaring fra Home, ligesom han har været vurderingsspecialist hos Realkredit Danmark. Mathias går til opgaven med god energi og er drevet af at skabe resultater. Derudover har han et indgående lokalkendskab, som han også bruger aktivt i sit salgsarbejde, når han skal finde en køber til lige netop din bolig.
Mathias Elbo Bendtsen

Et udpluk af vores boliger i Rødovre

Sælg din bolig i Rødovre

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Rødovre?

Rødovre Kommune er en københavnsk forstadskommune i Region Hovedstaden. I forhold til tilflyttere er det typisk personer, som er bosat andre steder i omegnen af Region Hovedstaden, som flytter til Rødovre. I forhold til tilflyttere, så fremstår disse oftest som værende par, både med og uden børn. Ifølge Rødovre Kommune er der flyttet 222 par fra København til Vestegnen og Rødovre, hvor langt størstedelen er uden børn. I forhold til en prognose lavet af Rødovre Centrum vil byen med sine ca. 39.500 indbyggere opleve en befolkningstilvækst på ca. 4.000 indbyggere frem mod 2028, hvor der vil være omkring 43.500 indbyggere i kommunen. Med sin tætte placering til København vil Rødovre være attraktiv for pendlere, som ikke har råd til københavnske boligpriser. Dermed er den typiske tilflytter par eller pendlere i alderen 20-34 år.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Rødovre?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har boliger i Rødovre en gennemsnitlig liggetid på 81 dage. Dette er en mindre stigning sammenlignet med det foregående år, hvor liggetiden var 57 dage. 

Udvikling på antal bolighandler i Rødovre?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, var der 33 handler på parcel- og rækkehuse i Rødovre, i første kvartal af 2022. I første kvartal af 2021 var der 72 bolighandler. Antallet af bolighandler er faldet med 54,2% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Rødovre

Prisudviklingen for villaer og rækkehuse i Rødovre, i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, har været faldende med 5,4%. Den årlige prisstigning har dog været positiv, med en stigning på 4,2% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022. 

Set i forhold til ejerlejligheder, så har der generelt været en stigning. I det seneste registrerede kvartal, har der været en prisstigning på 2%, og en årlig prisstigning på 8,9%.

Sælg din bolig i Rødovre

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu