fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Rødovre

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Rødovre med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Rødovre, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Rødovre?

Rødovre Kommune er en københavnsk forstadskommune i Region Hovedstaden. I forhold til tilflyttere er det typisk personer, som er bosat andre steder i omegnen af Region Hovedstaden, som flytter til Rødovre, hovedsageligt fra København. I forhold til tilflytterne til byen, så fremstår disse oftest til at være par både med og uden børn. Ifølge Rødovre Kommune er der flyttet 222 par fra København til Vestegnen og Rødovre, hvor langt størstedelen er uden børn. I forhold til en prognose lavet af Rødovre Centrum vil byen med sine ca. 39.500 indbyggere opleve en befolkningstilvækst på ca. 4.000 indbyggere frem mod 2028, hvor der vil være omkring 43.500 indbyggere i kommunen. Med sin tætte placering på København vil Rødovre være attraktiv for pendlere, som ikke har råd til københavnske boligpriser. Dermed er den typiske tilflytter par eller pendlere i alderen 20-34 år.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Rødovre?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, har boliger i Rødovre en gennemsnitlig liggetid på 86 dage.Dette er en mindre stigning sammenlignet foregående år, hvor liggetiden var 77 dage. Rødovre ligger her på niveau med sin naboby Hvidovre, hvor den gennemsnitlige liggetid er 82 dage. 

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Rødovre?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, bliver der gennemsnitligt givet et afslag på 2,9% på boliger i Rødovre. Dette er lidt under landsgennemsnittet på 3,30% men desuden også et højere afslag end der bliver givet i nærliggende byer som Glostrup på 2% og Hvidovre hvor det gennemsnitlige afslag er på 2,4%.

Prisudvikling på boliger i Rødovre

Prisudviklingen for villaer og rækkehuse i Rødovre har været faldende de sidste to kvartaler. I første kvartal af 2019 faldt priserne med 3,3% og med 3,2% i fjerde kvartal af 2018. Dog har der også været stigninger som er værd at bemærke. Den største stigning forekom i tredje kvartal af 2018 hvor priserne steg priserne med 9,4%. Derudover steg priserne i andet kvartal af 2017 med 7,1%. De årlige ændringer har været stigende siden år 2016 med en enkelt undtagelse, som er første kvartal af 2019. Siden 1992, er priserne på villaer og rækkehuse i Rødovre steget med 376,6%.

Der har ikke været lige så store udsving i priserne på ejerlejligheder i Rødovre. De årlige ændringer har været positive de sidste 10 år, og der har været stigninger på op til 9,9% hvor de er højst.

Ejendomsmægler Rødovre

Start med en vurdering fra Brikks Rødovre-mægler nu