fbpx

 

Sælg din bolig i Nyborg med Brikk for 12.500 kr.

 

Ønsker du at sælge din bolig i Nyborg, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke nedenfor

 

Hvad er Inkluderet?

 

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Nyborg?

Siden starten af 2010 er der flere og flere der flytter til Nyborg Kommune. Gymnasierne i Nyborg kommune, specielt på den internationale linje, oplever stigende antal af studerende. Dette skyldes blandt andet at der er kommet flere ungdomsboliger i Nyborg.
Nyborg geografiske centrale placering er også en attraktiv faktorer for mange, eftersom at Nyborg er det perfekte sted at bo for at pendle i alle retninger.
Byen har også mange grønne områder og kulturarv, hvilket er en medvirkende faktorer  for mange tilflyttere.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Nyborg?

Ifølge tal fra Finans Danmark, havde villaer og rækkehuse i Nyborg en liggetid på 172 i år 2019. Dette er steget fra andet kvartal af 2018 hvor den gennemsnitlige liggetid var på 98 dage. Det er også en relativ høj liggetid sammenlignet med den større nabokommune Odense, hvor liggetiden er på 102 dage.

 

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Nyborg?

Ifølge Boligsidens statistik bliver der gennemsnitligt givet et afslag på 3,88 % på villaer og rækkehuse i Nyborg. Dette er lidt højere end landsgennemsnittet på 3,30% og nabokommunen Odense hvor afslaget ligger på 3,21%.

 

 

Prisudvikling på boliger i Nyborg

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Nyborg har været svingende de seneste år. Der har været større prisstigninger såvel som prisfald. Der har senest i andet kvartal af 2019 været en stigning på 2,9%, og i første kvartal af 2019 steg priserne med 11%. Siden 1992, er priserne steget med 188,8%. De største fald der har været, forekom i andet kvartal af 2015 og fjerde kvartal af 2018 hvor priserne faldt med henholdsvis 13,6% og 9,8%.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Nyborg, er det på baggrund af manglende data på Boliga, vanskeligt at redegøre for en tendens. Det seneste registrerede kvartal er tredje kvartal af 2018, hvor priserne faldt med 8,9%. 

START MED EN GRATIS VURDERING NU

Sælg din bolig i Nyborg

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!