fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Nyborg

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Nyborg med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Nyborg, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem er de potentielle købere og hvem flytter til Nyborg?

Siden starten af 2010 er der flere og flere der flytter til Nyborg Kommune. Gymnasierne i Nyborg kommune, specielt på den internationale linje, oplever stigende antal af studerende. Dette skyldes blandt andet at der er kommet flere ungdomsboliger i Nyborg.
Nyborg geografiske centrale placering er også en attraktiv faktor for mange, eftersom at Nyborg er det perfekte sted at bo for at pendle i alle retninger.
Byen har også mange grønne områder og kulturarv, hvilket er en medvirkende faktorer for mange tilflyttere.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Nyborg?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, havde villaer og rækkehuse i Nyborg en gennemsnitlig liggetid på 184 dage  i år 2020. Dette er steget sammenlignet med det foregående år, hvor den gennemsnitlige liggetid var på 172 dage. Det er også en relativ høj liggetid sammenlignet med den større nabokommune Odense, hvor liggetiden er på 98 dage for villaer og rækkehuse.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Nyborg?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, bliver der gennemsnitligt givet et afslag på 2,7 % på boliger i Nyborg. Dette er lavere  end landsgennemsnittet på 3,30% men højere end nabokommunen Odense. hvor afslaget ligger på 2%.

Prisudvikling på boliger i Nyborg

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Nyborg har været svingende de seneste år. Der har været større prisstigninger såvel som prisfald. Der har senest i andet kvartal af 2019 været en stigning på 2,9%, og i første kvartal af 2019 steg priserne med 11%. Siden 1992, er priserne steget med 188,8%. De største fald der har været, forekom i andet kvartal af 2015 og fjerde kvartal af 2018 hvor priserne faldt med henholdsvis 13,6% og 9,8%.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Nyborg, er det på baggrund af manglende data på Boliga, vanskeligt at redegøre for en tendens. Det seneste registrerede kvartal er tredje kvartal af 2018, hvor priserne faldt med 8,9%. 

Ejendomsmægler Nyborg

Start med en vurdering fra Brikks Nyborg-mægler nu