fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Nyborg Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Nyborg

Karen er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Nyborg

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Nyborg?

Siden starten af 2010 er der flere og flere der flytter til Nyborg Kommune. Gymnasierne i Nyborg kommune, specielt på den internationale linje, oplever stigende antal af studerende. Dette skyldes blandt andet at der er kommet flere ungdomsboliger i Nyborg.
Nyborg geografiske centrale placering er også en attraktiv faktor for mange, eftersom at Nyborg er det perfekte sted at bo for at pendle i alle retninger.
Byen har også mange grønne områder og kulturarv, hvilket er en medvirkende faktorer for mange tilflyttere.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Nyborg?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, havde villaer og rækkehuse i Nyborg en gennemsnitlig liggetid på 151 dage i starten af 2022. Det er også en højere liggetid sammenlignet med den større nabokommune Odense, hvor liggetiden er på 125 dage for villaer og rækkehuse.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Nyborg?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 3. kvartal 2020, bliver der gennemsnitligt givet et afslag på 6,4 % på boliger i Nyborg. Dette er højere end landsgennemsnittet på 3,30% men højere end nabokommunen Odense. hvor afslaget ligger på 3,8%.

Prisudvikling på boliger i Nyborg

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Nyborg, i det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af 2021, har der været et negativ prisfald på 5,7%. Dog en årlig positiv prisstigning på 8,1%, fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021. 

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Nyborg, er det på baggrund af manglende data på Finans Danmark, vanskeligt at redegøre for en tendens.

Sælg din bolig i Nyborg

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu