fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Nyborg Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Nyborg

Kasper er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler, MDE

Din bolighandel er i kompetente hænder hos Lisbeth, der har mange års erfaring som ejendomsmægler. Inden hun kom til Brikk, har hun bl.a. arbejdet for EDC, Home og Estate, hvor hun har været daglig leder og indehaver. Lisbeth har også et indgående kendskab til sit lokalområde, da hun har boet i Nordsjælland hele sit liv og har fulgt med i udviklingen på nærmeste hold. Hendes baggrund og store engagement sikrer dig en både professionel og personlig rådgivning, når hun hjælper dig trygt og godt igennem alle faserne af dit boligsalg.

Lisbeth Victorin, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Nyborg

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Nyborg?

Siden starten af 2010 er der flere og flere, der flytter til Nyborg Kommune. Gymnasierne i Nyborg Kommune, specielt på de internationale linjer, oplever et stigende antal af studerende. Dette skyldes blandt andet, at der er kommet flere ungdomsboliger i Nyborg.

Nyborgs geografiske centrale placering er også en attraktiv faktor for mange, eftersom at Nyborg er det perfekte sted at bo for at pendle i alle retninger. Byen har også mange grønne områder og kulturarv, hvilket er en medvirkende faktor for mange tilflyttere.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Nyborg?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har parcel- og rækkehuse i Nyborg en gennemsnitlig liggetid på 146 dage. Det er også en højere liggetid sammenlignet med den større nabokommune Odense, hvor liggetiden er på 120 dage.

Udvikling i antallet af bolighandler i Nyborg

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 1. kvartal af 2022, var der 37 handler på parcel- og rækkehuse i Nyborg. I første kvartal 2021 var der 43 bolighandler. Antallet af bolighandler i Nyborg, er faldet med 14% i løbet af 1 år.

Prisudvikling på boliger i Nyborg

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Nyborg, i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, har set en prisstigning på 5,1% og en årlig prisstigning på 8%, fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022. 

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Nyborg, er det på baggrund af manglende data på Finans Danmark, vanskeligt at redegøre for en tendens.

Sælg din bolig i Nyborg

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu