fbpx

 

Sælg din bolig på Nørrebro med Brikk for 12.500 kr.

 

Ønsker du at sælge din bolig på Nørrebro, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke nedenfor

 

Hvad er Inkluderet?

 

Din lokale Brikk mægler på Nørrebro – Sebastian Kirchhoff

Sebastian har snart 10 års erfaring som ejendomsmægler og derudover erfaring fra bankverdenen. Sebastian skaber tillid hos både sælgere og købere med en sympatisk natur og erfaring. Han fighter til det sidste for at bolighandlen falder på plads og at alle parter er tilfredse med salgsforløbet. Udover at være erfaren ejendomsmægler er Sebastian også indehaver og medstifter af Brikk. 

“Jeg arbejdede i en af de store kæder og kunne se at servicen ikke var som den skulle være og at der var en mulighed for at give kunderne en langt bedre service til et langt lavere salær. Derfor startede jeg Brikk”

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Nørrebro?

København N eller Nørrebro er Danmarks sjette største bydel målt på befolkningstal og kan generelt set deles op i 7 forskellige kvarterer, nemlig Mimersgadekvarteret, Haraldsgadekvarteret, Den Sorte Firkant, Det mytologiske kvarter, Indre København N, Ydre København N og Rabarberkvarteret. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (Ifølge Københavns kommune) fra jyske provinsbyer eller større jyske byer som fx Aarhus og Aalborg. De 19-24-årige flytter markant mere hertil end de øvrige aldersgrupper. Tilflytningen er endvidere betydelig større end fraflytningen for personer i denne aldersgruppe. Nettotilflytningen forventes ifølge Københavns kommune at stige på Nørrebro. Som sælger kan dette have betydning da lokal annoncering i for eksempel aviser ikke nødvendigvis har den største effekt, da den største tilflytning ikke er lokal.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt på Nørrebro?

Ifølge boligsiden Boliga, havde boliger på Nørrebro i 2017 en liggetid på 50 dage. Det gør København N til den bydel i Danmark sammen med Rødovre, hvor der er lavest liggetid. Liggetiden for huse og rækkehuse er dog højere og ligger på 90 dage for København NV i 2016, hvilket dog stadig er i den lavere ende i Danmark. Liggetiden er lavere end flere af naboområderne, som fx Køge med en liggetid på 151 dage og Helsingør med 131 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger på Nørrebro?

Ifølge tal fra Danmarks statistik gives der 3.0% afslag på boliger I København. Det svarer i gennemsnit til 129.527kr. De 3.0% er relativ lavt i forhold til landsgennemsnittet, der ligger på nøjagtig 4.2%. Dog antages det, at der fremkommer svingninger alt efter, hvilken bydel i København der er tale om. De 3,0% afslag er dog mindre end nogle af de nærtliggende områder på Nordsjælland. Blandt andet ligger Gentofte på 3,7%, Helsingør på 3,3% og Kalundborg på hele 6,4%.

Prisudvikling på boliger på Nørrebro

Siden fjerde kvartal i 2016 er priserne for parcel- og rækkehuse i København gået op med 4.7% i fjerde kvartal i 2017 ifølge boligportalen Boliga. Stigningen kom især fra 2.kvartal som i sig selv stod for en stigning på 2,8% siden første kvartal i 2017. Det er værd at bemærke at priserne på parcel- og rækkehuse er steget stødt i København år efter år. Der er dog enkelte kvartaler som skiller sig negativt ud. Fra fjerde kvartal 2013 til første kvartal 2014 faldt priserne 1.0% og fra tredje kvartal i 2011 til fjerde kvartal i 2011 faldt priserne med hele 5.4%. Ud og disse fald er priserne steget stødt siden starten af 2014. Siden 1992 er priserne steget med 636% i forhold til det seneste registrerede kvartal nemlig det fjerde i 2017.

I forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder på Nørrebro, så er forløbet nogenlunde lig parcel- og rækkehuse, hvor der de seneste år har været skiftevis svingninger i prisernes udvikling. Dog har der også været en positiv års ændring i prisudviklingen siden andet kvartal 2012. Det største fald i priserne de senere år har været i fjerde kvartal i 2014, hvor priserne faldt med 4,2%. Den største stigning derimod har været i andet kvartal 2015, hvor priserne er steget med hele 11,9%.

START MED EN GRATIS VURDERING NU

Ejendomsmægler Nørrebro

Start med en vurdering fra Brikks Nørrebro-mægler nu

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!