fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale København N-Nørrebro Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Danmarks hurtigst sælgende ejendomsmægler.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra København N-Nørrebro

Kasper er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler, MDE

Din bolighandel er i kompetente hænder hos Lisbeth, der har mange års erfaring som ejendomsmægler. Inden hun kom til Brikk, har hun bl.a. arbejdet for EDC, Home og Estate, hvor hun har været daglig leder og indehaver. Lisbeth har også et indgående kendskab til sit lokalområde, da hun har boet i Nordsjælland hele sit liv og har fulgt med i udviklingen på nærmeste hold. Hendes baggrund og store engagement sikrer dig en både professionel og personlig rådgivning, når hun hjælper dig trygt og godt igennem alle faserne af dit boligsalg.

Lisbeth Victorin, en af Brikks lokale mæglere

Et udpluk af vores boliger i København N-Nørrebro

Sælg din bolig i København N-Nørrebro

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Nørrebro - København N?

København N eller Nørrebro kan generelt set deles op i 7 forskellige kvarterer, nemlig Mimersgadekvarteret, Haraldsgadekvarteret, Den Sorte Firkant, Det mytologiske kvarter, Indre København N, Ydre København N og Rabarberkvarteret.

Selvom hvert område er forskelligt, også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Københavns Kommune) fra jyske provinsbyer eller større jyske byer som f.eks. Aarhus og Aalborg. De 19-24 årige flytter markant mere hertil end de øvrige aldersgrupper. Tilflytningen er endvidere betydelig større end fraflytningen for personer i denne aldersgruppe.

Nettotilflytningen forventes ifølge Københavns Kommune at stige på Nørrebro. 

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i København N-Nørrebro?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har ejerlejligheder i Nørrebro en liggetid på 56 dage.

Udvikling i antallet af bolighandler i København N/ Nørrebro?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2022, var der 92 handler på ejerlejligheder i Nørrebro. I andet kvartal 2021 var der 117 bolighandler. Antallet af bolighandler i Nørrebro, er faldet med 21,4% i løbet af 1 år.

Prisudvikling på boliger i København N-Nørrebro

I forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder på Nørrebro, i det seneste registrerede kvartal, andet kvartal af 2022, har der været en prisstigning på 1,4%. Kigger man på den årlige prisudvikling, kan man se en prisstigning på 7,7%, fra andet kvartal af 2021 til andet kvartal af 2022.

Sælg din bolig i København N-Nørrebro

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu