fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale København N-Nørrebro Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Danmarks hurtigst sælgende ejendomsmægler.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra København N-Nørrebro

Stephan Morales

Ejendomsmægler, MDE

Med flere års erfaring inden for bolighandel fra bl.a. Home er Stephan den helt rette mand til at sælge din bolig. Hvor salget er målet, er midlet for Stephan at skabe de menneskelige forbindelser, som baner vejen for en professionel, tryg og ordentlig handel. Du fornemmer hans interesse og store viden om alt fra processens små detaljer til de store linjer. Også når det kommer til lokalområdet, er Stephan bogstavelig talt på hjemmebane – og han følger udviklingen tæt, så han kan klæde en køber bedst muligt på til at sætte sin underskrift på købsaftalen til netop din bolig. Hos Stephan er ordentlighed, opfølgning og et hurtigt salg til den rigtige pris ting i fokus.
Stephan Morales

Sælg din bolig i København N-Nørrebro

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Nørrebro - København N?

København N eller Nørrebro kan generelt set deles op i 7 forskellige kvarterer, nemlig Mimersgadekvarteret, Haraldsgadekvarteret, Den Sorte Firkant, Det mytologiske kvarter, Indre København N, Ydre København N og Rabarberkvarteret.

Selvom hvert område er forskelligt, også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Københavns Kommune) fra jyske provinsbyer eller større jyske byer som f.eks. Aarhus og Aalborg. De 19-24 årige flytter markant mere hertil end de øvrige aldersgrupper. Tilflytningen er endvidere betydelig større end fraflytningen for personer i denne aldersgruppe.

Nettotilflytningen forventes ifølge Københavns Kommune at stige på Nørrebro. 

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i København N-Nørrebro?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for ejerlejligheder i København N på 70 dage. Dette er en stigning sammenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 59 dage.

Udvikling i antallet af bolighandler i København N/ Nørrebro?

Ifølge Finans Danmark, var der 112 handler på ejerlejligheder i København N, i 3. kvartal af 2023. I 3. kvartal af 2022 var der 77 bolighandler. Antallet af bolighandler i København N er steget med 45,5% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i København N-Nørrebro

Prisudviklingen på ejerlejligheder i København N, har ifølge Finans Danmark i det seneste registrerede kvartal, 3. kvartal af 2023, set en prisstigning på 3,6% i forhold til det forrige kvartal. Med en samlet årlig prisændring på 3,5%.

Sælg din bolig i København N-Nørrebro

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu