fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler København N-Nørrebro

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig på Nørrebro med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig på Nørrebro, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Din lokale Brikk mægler på Nørrebro – Sebastian Kirchhoff

Sebastian har snart 10 års erfaring som ejendomsmægler og derudover erfaring fra bankverdenen. Sebastian skaber tillid hos både sælgere og købere med en sympatisk natur og erfaring. Han fighter til det sidste for at bolighandlen falder på plads og at alle parter er tilfredse med salgsforløbet. Udover at være erfaren ejendomsmægler er Sebastian også indehaver og medstifter af Brikk.

“Jeg arbejdede i en af de store kæder og kunne se at servicen ikke var som den skulle være og at der var en mulighed for at give kunderne en langt bedre service til et langt lavere salær. Derfor startede jeg Brikk”

Hvem er de potentielle købere og hvem flytter til Nørrebro?

København N eller Nørrebro er Danmarks sjette største bydel målt på befolkningstal og kan generelt set deles op i 7 forskellige kvarterer, nemlig Mimersgadekvarteret, Haraldsgadekvarteret, Den Sorte Firkant, Det mytologiske kvarter, Indre København N, Ydre København N og Rabarberkvarteret.

Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (Ifølge Københavns kommune) fra jyske provinsbyer eller større jyske byer som f.eks. Aarhus og Aalborg. De 19-24-årige flytter markant mere hertil end de øvrige aldersgrupper. Tilflytningen er endvidere betydelig større end fraflytningen for personer i denne aldersgruppe.

Nettotilflytningen forventes ifølge Københavns kommune at stige på Nørrebro. Som sælger kan dette have betydning da lokal annoncering i for eksempel aviser ikke nødvendigvis har den største effekt, da den største tilflytning ikke er lokal.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt på Nørrebro?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, havde ejerlejligheder på Nørrebro en gennemsnitlig liggetid på 65 dage, hvilket har været svagt stigende de sidste par år. I 2017 var denne på 50 dage. Dog har ejerlejlighederne på Nørrebro gennemsnitligt en af de korteste liggetider i hele landet.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger på Nørrebro?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, gives der gennemsnitligt 1,32% afslag på ejerlejligheder, hvilket placerer sig væsentligt under landsgennemsnittet på 3,3%.

Prisudvikling på boliger på Nørrebro

Siden fjerde kvartal i 2016 er priserne for parcel- og rækkehuse i København gået op med 4.7% i fjerde kvartal i 2017 ifølge boligportalen Boliga. Stigningen kom især fra 2.kvartal som i sig selv stod for en stigning på 2,8% siden første kvartal i 2017. Det er værd at bemærke at priserne på parcel- og rækkehuse er steget stødt i København år efter år.

Der er dog enkelte kvartaler som skiller sig negativt ud. Fra fjerde kvartal 2013 til første kvartal 2014 faldt priserne 1.0% og fra tredje kvartal i 2011 til fjerde kvartal i 2011 faldt priserne med hele 5.4%. Ud og disse fald er priserne steget stødt siden starten af 2014. Siden 1992 er priserne steget med 636% i forhold til det seneste registrerede kvartal nemlig det fjerde i 2017. I forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder på Nørrebro, så er forløbet nogenlunde lig parcel- og rækkehuse, hvor der de seneste år har været skiftevis svingninger i prisernes udvikling. Dog har der også været en positiv årsændring i prisudviklingen siden andet kvartal af 2012.

Det største fald i priserne de senere år har været i fjerde kvartal i 2014, hvor priserne faldt med 4,2%. Den største stigning derimod har været i andet kvartal 2015, hvor priserne er steget med hele 11,9%.

START MED EN GRATIS VURDERING NU Ejendomsmægler Nørrebro

Start med en vurdering fra Brikks Nørrebro-mægler nu