fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale København N-Nørrebro Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra København N-Nørrebro

Camilla er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i København N-Nørrebro

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til København N-Nørrebro?

København N eller Nørrebro er Danmarks sjette største bydel målt på befolkningstal og kan generelt set deles op i 7 forskellige kvarterer, nemlig Mimersgadekvarteret, Haraldsgadekvarteret, Den Sorte Firkant, Det mytologiske kvarter, Indre København N, Ydre København N og Rabarberkvarteret.

Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (Ifølge Københavns kommune) fra jyske provinsbyer eller større jyske byer som f.eks. Aarhus og Aalborg. De 19-24-årige flytter markant mere hertil end de øvrige aldersgrupper. Tilflytningen er endvidere betydelig større end fraflytningen for personer i denne aldersgruppe.

Nettotilflytningen forventes ifølge Københavns kommune at stige på Nørrebro. Som sælger kan dette have betydning da lokal annoncering i for eksempel aviser ikke nødvendigvis har den største effekt, da den største tilflytning ikke er lokal.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i København N-Nørrebro?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, havde ejerlejligheder i Nørrebro en liggetid på 89 dage i starten af 2022. 

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i København N-Nørrebro?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 3. kvartal 2021, gives der gennemsnitligt 4,2% afslag på ejerlejligheder, hvilket placerer sig over landsgennemsnittet på 3,3%.

Prisudvikling på boliger i København N-Nørrebro

Siden fjerde kvartal i 2016 er priserne for parcel- og rækkehuse i København gået op med 4.7% i fjerde kvartal i 2017 ifølge boligportalen Boliga. Stigningen kom især fra 2.kvartal som i sig selv stod for en stigning på 2,8% siden første kvartal i 2017. Det er værd at bemærke at priserne på parcel- og rækkehuse er steget stødt i København år efter år.

Der er dog enkelte kvartaler som skiller sig negativt ud. Fra fjerde kvartal 2013 til første kvartal 2014 faldt priserne 1.0% og fra tredje kvartal i 2011 til fjerde kvartal i 2011 faldt priserne med hele 5.4%. Ud og disse fald er priserne steget stødt siden starten af 2014. Siden 1992 er priserne steget med 636% til fjerde kvartal i 2017.

I forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder på Nørrebro, i det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af 2021, har der været en prisstigning på 4,12%. Hvis man kigger på den årlige prisudvikling, kan man se en prisstigning på hele 18,9%, fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021.

Sælg din bolig i København N-Nørrebro

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu