fbpx

 

Sælg din bolig i Næstved med Brikk for 12.500 kr.

 

Ønsker du at sælge din bolig i Næstved, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke nedenfor

 

Hvad er Inkluderet?

 

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Næstved?

Næstved som er Danmarks fjortende største by, kan generelt set deles op i seksten bydele, som er Klinteby, Marvede, Hyllinge, Vallensved, Fodby, Skraverup, Rislev, Holsted, Rønnebæk, Appenæs, Rettestrup, Vejlø, Vester Egesborg, Lov, Mogenstrup og Brandelev. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Næstved Kommune) fra Haslev, Fuglebjerg og Ringsted. Mange af kommunens unge flytter til de større uddannelsesbyer, men de unge rejser ikke kun fra kommunen. Kommunen har faktisk stor tilflytning af unge fra nabokommunerne i syd og øst, der flytter til Næstved Kommune for at uddanne sig. Det er højst sandsynligt kommunens tilbud i erhvervs og mellemlange videregående uddannelser, der trækker. Der er yderligere en lille nettotilflytning af seniorer til kommunen.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Næstved?

Ifølge tal fra Finans Danmark er liggetiden i Næstved på 162 dage. Dette er faldet fra året før hvor liggetiden var på 151 dage. Det er dog stadig højere end de nærliggende områder som Vordingborg hvor liggetiden er på 147 dage og Ringsted som har en liggetid på 136 dage.

 

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Næstved?

Ifølge tal fra Boligsiden bliver der gennemsnitligt givet et afslag på 2,95% på villaer og rækkehuse i Næstved. Dette vil sige at Næstved ligger under landsgennemsnittets afslag på 3,30%. Afslaget ligger dog lidt højere end det gør i de nærliggende kommuner som Køge hvor afslaget er på 2,53% og Ringsted som gennemsnitligt giver et afslag på 2,22%.

Prisudvikling på boliger i Næstved

Priserne på villaer og rækkehuse i Næstved har været stigende siden 2017 med en undtagelse i et enkelt kvartal hvilket er fjerde kvartal af 2017 hvor der forekom et prisfald på 5,7%. De højeste stigninger der har været de seneste tre år forekom i tredje kvartal af 2017 hvor priserne steg med 7,7% og i første kvartal af 2019 med 5,2%. Siden år 1992, er priserne på villaer og rækkehuse i Næstved steget med 195,8%.

Set i forhold til udviklingen af ejerlejligheder så har prisudviklingen været mere svingende. I det seneste registrerede år, første kvartal af 2019, faldt priserne med 12% hvilket er det største fald siden 2016. Der har dog også været bemærkelsesværdige stigninger som eksempelvis i tredje kvartal af 2017 hvor priserne steg med 10,1% og første kvartal af 2017 med 9,8%.
Siden år 1992 er priserne på ejerlejligheder i Næstved steget med 113,3%.

 

START MED EN GRATIS VURDERING NU

Sælg din bolig i Næstved

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!