fbpx

 

Sælg din bolig i Middelfart med Brikk for 12.500 kr.

 

Ønsker du at sælge din bolig i Middelfart, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke nedenfor

 

Hvad er Inkluderet?

 

Middelfart Kommune

I Middelfart kommune bor der omkring 38.554 personer, hvilket ifølge befolkningsprognosen forventes at stige til 40.605 personer i 2031, hvilket er en stigning på 5,3%/171 personer om året. Kommunen satser på grøn vækst, hvilket sker ved at tiltrække virksomheder og indbyggere som ønsker at bo og leve grønt et centralt sted i Danmark. I kommunen er der 17 skoler og aktiviteter der både er henrettet imod børn, såvel som at skabe et aktivt ældreliv i Middelfart. De fleste af borgerne i Middelfart er i aldersgruppen 35-49 år og 50-64 år.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Middelfart?

Ifølge opdateret tal fra Finans Danmark, er liggetiden på villaer og rækkehuse i Middelfart 172 dage i år 2019, hvilket er betydeligt lavere end det foregående år hvor den var 142 dage. 

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Middelfart?

Ifølge Boligsidens statistik bliver der i gennemsnittet givet afslag på 3,76%, hvilket er over landsgennemsnittet på 3,29%. Dette er højere end statistikken for nabokommunen Odense, hvor den gennemsnitlige afslagsprocent ligger på 3,32%.

Prisudvikling på boliger i Middelfart

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Middelfart har været svingende de seneste mange år. Der har været både relative store prisstigninger og prisfald de sidste 8 år. De største stigninger forekom i andet kvartal af 2015 og samme kvartal af år 2016, hvor priserne steg med henholdsvis 14,8% og 11,5%. De største fald i huspriserne på villaer og rækkehuse i Middelfart forekom i fjerde kvartal af 2015 og i første kvartal af 2017 hvor priserne faldt med henholdsvis 9,7% og 7,6%. Siden år 1992, er det blevet registreret at huspriserne i Middelfart overordnet set streg med 255,5% i første kvartal af 2019 efterfulgt af et fald på hele 258,5% i andet kvartal af samme år.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Middelfart, er det på baggrund af manglende data på Boliga vanskeligt at redegøre for en tendens. Dog har der i det seneste registrerede år, fjerde kvartal af 2018, været et prisfald på 100%.

 

START MED EN GRATIS VURDERING NU

Sælg din bolig i Middelfart

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!