fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Middelfart Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Middelfart

Karen er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Middelfart

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Middelfart kommune

I Middelfart kommune bor der omkring 38.554 personer, hvilket ifølge befolkningsprognosen forventes at stige til 40.605 personer i 2031, hvilket er en stigning på 5,3%/171 personer om året. Kommunen satser på grøn vækst, hvilket sker ved at tiltrække virksomheder og indbyggere som ønsker at bo og leve grønt et centralt sted i Danmark. I kommunen er der 17 skoler og aktiviteter der både er henrettet imod børn, såvel som at skabe et aktivt ældreliv i Middelfart. De fleste af borgerne i Middelfart er i aldersgruppen 35-49 år og 50-64 år.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Middelfart?

Ifølge opdaterede tal fra Finans Danmark, er liggetiden på villaer og rækkehuse i Middelfart 165 dage i starten af år 2022, hvilket er højere end det foregående år, hvor den var 217 dage. 

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Middelfart?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 3. kvartal 2021, bliver der i gennemsnittet givet afslag på 4,7%, i Middelfart, hvilket er over landsgennemsnittet på 3,3%. Dette er højere end statistikken for nabokommunen Odense, hvor den gennemsnitlige afslagsprocent ligger på 3,8%.

Prisudvikling på boliger i Middelfart

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Middelfart, i det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af 2021, har været prisstigende med 4,91%. Med en markant høj årlig prisstigning på 22,9%, fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021. 

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Middelfart, har der i seneste registrerede kvartal, været en positiv prisstigning på 17,8%. Dog med en årligt negativt prisfald 28%.

Sælg din bolig i Middelfart

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu