fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Middelfart Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Middelfart

Karen er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler, MDE

Din bolighandel er i kompetente hænder hos Lisbeth, der har mange års erfaring som ejendomsmægler. Inden hun kom til Brikk, har hun bl.a. arbejdet for EDC, Home og Estate, hvor hun har været daglig leder og indehaver. Lisbeth har også et indgående kendskab til sit lokalområde, da hun har boet i Nordsjælland hele sit liv og har fulgt med i udviklingen på nærmeste hold. Hendes baggrund og store engagement sikrer dig en både professionel og personlig rådgivning, når hun hjælper dig trygt og godt igennem alle faserne af dit boligsalg.

Lisbeth Victorin, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Middelfart

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Middelfart Kommune

I Middelfart Kommune bor der omkring 39.603 personer, hvilket ifølge befolkningsprognosen forventes at stige til 40.605 personer i 2031, hvilket er en stigning på 5,3% og ca. 171 personer om året. Kommunen satser på grøn vækst, hvilket sker ved at tiltrække virksomheder og indbyggere, som ønsker at bo og leve grønt et centralt sted i Danmark. I kommunen er der 17 skoler og masser af aktiviteter. De fleste af borgerne i Middelfart er i aldersgruppen 35-49 år og 50-64 år.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Middelfart?

Ifølge opdaterede tal fra Finans Danmark, er liggetiden for parcel- og rækkehuse i Middelfart på 225 dage, hvilket er højere end det foregående år, hvor den var på 129 dage. 

Udvikling i antallet af bolighandler i Middelfart

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 1. kvartal af 2022, var der 64 handler på parcel- og rækkehuse i Middelfart. I første kvartal 2021 var der 72 bolighandler. Antallet af bolighandler i Middelfart, er faldet med 11,1% i løbet af 1 år.

Prisudvikling på boliger i Middelfart

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Middelfart, i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, har set en stigning på 0,5%, med et årligt prisfald på 6%, fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022. 

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Middelfart, har der i seneste registrerede kvartal, været en positiv prisstigning på 16,7%, men dog med et årlig negativt prisfald på 23%.

Sælg din bolig i Middelfart

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu