fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Middelfart Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Danmarks hurtigst sælgende ejendomsmægler.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Middelfart

Kasper er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Mads Dyg Nielsen

Med sin erfaring som indehaver af egen ejendomsmæglerbutik har Mads en solid erfaring med at garantere en god og tryg bolighandel. Hans skarpe syn for udviklingen på boligmarkedet og store kendskab til lokalområdet betyder, at han bestræber sig for at fastsatte den helt rigtige pris for netop din bolig. Mads er kendt som en pålidelig mægler, der arbejder grundigt, og gerne tilpasser sig dine behov, så du bliver guidet bedst muligt gennem din bolighandel.
Mads Dyg Nielsen
Kjeld Brask
Kjeld Brask
Read More
Forløbet er gået forbløffende hurtigt, trods krisetider i Økonomien. Der har overhovedet ikke været nogen problemer med kommunikationen. Brikk er dygtige og kontante og har overblikket. Man er ligeledes tryk i deres nærværenhed. Kasper siger tingende lige ud så man forstår det.
Vivi Krause
Vivi Krause
Read More
Helt igennem en god og professionel oplevelse hos Brikk. Kasper er troværdig, serviceminded samt imødekommende, og har styr på sit fag. Brikk har desuden en god pris og de levede op til vores forventninger og Kasper stod til rådighed 24/7. Vi fik solgt vores ejendom på 4 uger. Vi anbefaler klart at bruge Brikk.
Casper
Casper
Read More
Vi har været meget tilfredse med Brikk og salgsprocessen og Kasper! Vi fik solgt vores bolig meget hurtigt. Brikk er primært en digital ejendomsmægler, men servicen har stadig været rigtig god og de har en meget brugervenlig platform, og gevinsten for dig er et salær som er meget billigere end hos en traditionel ejendomsmægler.
Previous
Next

Sælg din bolig i Middelfart

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Middelfart Kommune

I Middelfart Kommune bor der omkring 39.603 personer, hvilket ifølge befolkningsprognosen forventes at stige til 40.605 personer i 2031, hvilket er en stigning på 5,3% og ca. 171 personer om året. Kommunen satser på grøn vækst, hvilket sker ved at tiltrække virksomheder og indbyggere, som ønsker at bo og leve grønt et centralt sted i Danmark. I kommunen er der 17 skoler og masser af aktiviteter. De fleste af borgerne i Middelfart er i aldersgruppen 35-49 år og 50-64 år.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Middelfart?

Ifølge opdaterede tal fra Finans Danmark, er liggetiden for parcel- og rækkehuse i Middelfart på 225 dage, hvilket er højere end det foregående år, hvor den var på 129 dage. 

Seværdigheder i Middelfart

Middelfart er en spændende by med masser af oplevelser og seværdigheder for folk i alle aldre. En af disse seværdigheder er CLAY Keramikmuseum Danmark, som er et specialmuseum for keramisk kunst, kunsthåndværk og design. Museet har en af Europas fornemmeste samlinger af keramik, grundet at de i 2010 fik en unik samling bestående af omkring 55 tusinde keramiske værker. Denne samling er aldrig blevet udstillet før, og den afspejler mere end 235 års keramisk designudvikling. Dertil kommer selve arkitekturen og den omkringliggende skulpturpark med udsigt til Lillebælt, der i sig selv er en oplevelse værd.

Bridgewalking er også muligt i Middelfart, da man kan gå på den gamle Lillebæltsbro. Man begiver sig op i 60 meters højde og ud på turen over broen. Undervejs fortæller guiden om broens arkitektur, historien, og byggeriet. Og fra toppen får man en suveræn udsigt over vandet.

Med udsigt til Lillebælt og beliggende på en kæmpegrund kan man opleve en unik samling af køretøjer fra ældre tider. Hindsgaul-Madsen har gennem en lang årrække indkøbt veteranbiler og motorcykler, og istandsat dem til perfektion. På museet finder man velholdte Cadillacs, Rolls Royces, Buicks og veteranmotorcykler.

Middelfarts historie

Middelfart fik sine første privilegier i slutningen af 1200-tallet, og udover færgefart til Snoghøj spillede fiskeri en væsentlig rolle for byen. Middelfart har formentlig allerede i middelalderen specialiseret sig i marsvinefangst, og i 1500-tallet havde byen en betydelig kvægeksport til udlandet. I 1600-tallet gik det dog ned ad bakke for byen, da den ikke længere havde ret til udenrigshandel, samt den nye konkurrence fra nabobyen Fredericia. Men i 1800-tallet begyndte det dog at gå bedre igen, grundet etableringen af en ny havn som formodede at tiltrække mere handel. Fra midten af 1800-tallet etableredes små industrivirksomheder, såsom jernstøberi og en kabelfabrik. Jernbanen mellem Middelfart og Nyborg åbnede i 1865, og Middelfarts eget færgested mistede sin betydning. I 1900-tallet var et jernstøberi byens største virksomhed, og byen udviklede sig til at blive en vigtig industriby, og med den første Lillebæltsbro som stod færdig i 1935 blev Middelfart knudepunkt for trafikken mellem Jylland og Fyn. I perioden 1880 til 1950 steg byens befolkningstal eksplosivt.

Udvikling i antallet af bolighandler i Middelfart

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 1. kvartal af 2022, var der 64 handler på parcel- og rækkehuse i Middelfart. I første kvartal 2021 var der 72 bolighandler. Antallet af bolighandler i Middelfart, er faldet med 11,1% i løbet af 1 år.

Prisudvikling på boliger i Middelfart

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Middelfart, i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, har set en stigning på 0,5%, med et årligt prisfald på 6%, fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022. 

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Middelfart, har der i seneste registrerede kvartal, været en positiv prisstigning på 16,7%, men dog med et årlig negativt prisfald på 23%.

Sælg din bolig i Middelfart

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu