fbpx

 

Sælg din bolig i Kolding med Brikk for 12.500 kr.

 

Ønsker du at sælge din bolig i Kolding, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke nedenfor

 

Hvad er Inkluderet?

 

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Kolding?

Kolding som er Danmarks syvende største by kan generelt set deles op i 12 forskellige områder, nemlig Bramdrupdam, Dalby, Harte, Lilballe, Seest, Gudsø, Nørre Bjert, Stubdrup, Rebæk, Dalby, Vranderup og Eltang. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Kolding Kommune) fra kommunerne Vejle, Haderslev, Vejen, Aarhus, Odense, Fredericia, København, Esbjerg, Sønderborg og Aabenraa. Den største aldersgruppe blandt tilflytterne er de 20-23-årige, som udgør hele 23%. De sidste fem år har der årligt været mellem 3.600 til 4.300 tilflyttere til kommunen. Men der er rift om tilflyttere blandt landets kommuner, og det er selvfølgelig også en af grundene til, at Kolding nu styrker modtagelsen af nye borgere. Derfor har Kolding Kommune lavet en velkomstpakke med gratis billetter til en halv snes af kommunens kultur- og fritidstilbud. Yderligere laver kommunen også tre gange årligt et arrangement, hvor tilflyttere bliver modtaget i byrådssalen på Kolding Rådhus og herefter kommer ud på en bustur til nogle af byens største attraktioner og udviklingsprojekter.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Kolding?

Ifølge tal fra Finans Danmark har boliger i Kolding i 2019 en liggetid på 175 dage. Dette er en formindskning sammenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 198 dage. Det er også en lavere liggetid end den nærliggende by Vejle på 231 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Kolding?

Ifølge tal fra Boligsiden, gives der normalt et afslag på 3,50% på villaer og rækkehuse i Kolding. Dette er lidt over landsgennemsnittet på 3,30%, dog er det et lavere afslag end der bliver givet i andre byer i Sønderjylland, eksempelvis giver Haderslev et gennemsnitligt afslag er på 4,81%.

Prisudvikling på boliger i Kolding

De seneste år har prisudviklingen i Kolding været svingende, dog med flere stigninger end fald i priserne. I det seneste registrerede år, første kvartal af 2019, forekom der en prisstigning på 2,5%. Derudover har der også været højere stigninger, eksempelvis i første kvartal af 2017 hvor priserne steg med 6,8% og andet kvartal af 2018 med 4,2%. Siden år 1992, er priserne på villaer og rækkehuse steget med 208,1%.

Sammenlignes dette med prisudviklingen ejerlejligheder ses der en lignende tendens, dog med større udsving. De største prisstigninger har været i fjerde kvartal af 2018 og andet kvartal af 2018 hvor priserne steg med henholdsvis 16,2% og 12,5%. Ændringen siden 1992 er oppe på 233,5% for ejerlejligheder i Kolding.

 

START MED EN GRATIS VURDERING NU

Sælg din bolig i Kolding

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!