fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Kolding Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Danmarks hurtigst sælgende ejendomsmægler.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Kolding

Rasmus Bent

Ledende Ejendomsmægler

<p>Som erfaren ejendomsmægler sørger Rasmus for en tryg bolighandel for alle parter. Han holder styr på såvel de små detaljer som de overordnede linjer, og hans tilgang er præget af et stort engagement og fokus på kvalitet igennem hele processen. Derudover besidder Rasmus en bred viden, der også omfatter byggetekniske aspekter. Den viden kan du trække på, når du får rådgivning og sparring omkring salget af din bolig med Brikk. Rasmus har tidligere arbejdet for store kæder som Estate og Danbolig samt som erhvervsmægler. Han har derudover et indgående kendskab til sit lokalområde, som mange købere har rost ham for.</p>
Rasmus Bent
Jonna Nissen
Jonna Nissen
Read More
Har lige solgt vores skønne sommerhus igennem Brikk. Vi har haft en helt igennem professionel og effektiv handel med Rasmus Bent, Brikk Haderslev. 1times husgennemsyn incl. salgsopstilling, god vejledning. Herefter tlf. og mailkontakt. Sat til salg fredag, underskrevet købskontrakt mandag eftermiddag! Kan det gøres hurtigere? Og så koster salget kun 12000 kr, da vi selv fremviste boligen. Kan varmt anbefale Brikk.
Jannie Keiser
Jannie Keiser
Read More
Vi skulle sælge vores afdøde mors hus i Fredericia og valgte heldigvis Brikk. De er meget billigere end andre ejendomsmæglere og efter første fremvisning var huset solgt. Desuden stor ros til mægleren Rasmus. Han var yderst hjælpsom og havde en engels tålmodighed mht. alle mine spørgsmål under handlen. Tak for det!
Peter Jespersen
Peter Jespersen
Read More
Plus: Mægler Rasmus Bent - god og ærlig i hans kommunikation og vi var aldrig i tvivl om at han ville det bedste for os. Gennemskuelig og fornuftig prispolitik. Minus: Markedsføringspakken: 15x billeder var færre end vi havde forventet og det savnede vi at blive informeret om forinden. Kvaliteten af billederne og de første udkast til salgsannonceteksten levede ikke op til forventningerne. Trods udfordringerne ender vi dog med at give Brikk 4 stjerner da de ellers gjorde det godt. Med forbedring af de nævnte pain points, har de uden tvivl en plads på markedet for ejendomsmæglere, der alt for længe har været et tag-selv-bord for “de mere etablerede mæglerkæder”.
Anders
Anders
Read More
Vi kan på det på det varmeste anbefale at vælge Brikk mæglerne. Vi oplevede et rigtig godt samarbejde og kommunikation med Rasmus fra Brikk. Vores hus blev solgt på få uger, men vigtigt for os var også, at der var et godt samarbejde omkring salgsoptimering, fremvisninger og feedback. Værd at nævne er også, at de samlede salgsomkostninger var halv pris i forhold til de lokale mæglere. Der blev taget flotte fotos af vores bolig og vi fik selv mulighed for at se fotos og salgannonce og kommentere på dette. Vi kunne følge med i bookinger og feedback på nettet. Nemt at gå til. Vi føler, at vi har fået en fantastisk service!!
Irene
Irene
Read More
Rasmus Bent - en yderst dygtig, kompetent mægler. Imødekommende, klar i spyttet, hurtig, vedholdende og en fremragende samarbejdspartner i forbindelse med salg af andelsbolig.
Previous
Next

Et udpluk af vores boliger i Kolding

Sælg din bolig i Kolding

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Kolding?

Kolding er Danmarks syvende største by og kan generelt set deles op i 10 forskellige områder, nemlig Bramdrupdam, Dalby, Harte, Lilballe, Seest, Gudsø, Nørre Bjert, Stubdrup, Vranderup og Eltang. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Kolding Kommune) fra kommunerne Vejle, Haderslev, Vejen, Aarhus, Odense, Fredericia, København, Esbjerg, Sønderborg og Aabenraa. Den største aldersgruppe blandt tilflytterne er de 20-23-årige, som udgør hele 23%. De sidste fem år har der årligt været mellem 3.600 til 4.300 tilflyttere til kommunen. Men der er rift om tilflyttere blandt landets kommuner, og det er selvfølgelig også en af grundene til, at Kolding nu styrker modtagelsen af nye borgere. Derfor har Kolding Kommune lavet en velkomstpakke med gratis billetter til en halv snes af kommunens kultur- og fritidstilbud. Yderligere laver kommunen også tre gange årligt et arrangement, hvor tilflyttere bliver modtaget i byrådssalen på Kolding Rådhus og herefter kommer ud på en bustur til nogle af byens største attraktioner og udviklingsprojekter.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Kolding?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for parcel- og rækkehuse i Kolding på 131 dage. Dette er et fald sammenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 136 dage.

Seværdigheder i Kolding

Jyllands sidste kongeborg kan findes i Kolding. Erik Glipping byggede middelalderborgen Koldinghus i 1268, for at vogte over Danmarks grænse mod syd. Fra sin slotsbanke er Koldinghus højt hævet over byen. I dag er der ingen spor af den oprindelige kongeborg. De tidligste spor af borgen er rester af 1400-tallets Koldinghus, som er opført under Christoffer af Bayern. I dag udgør Koldinghus det statsanerkendte museum for Kolding Kommune. Gennem museets 125-årige historie, har der været særlig fokus på indsamlingen af autentiske genstande, samt fokus på dansk sølv gennem de sidste 400 år. Museet på Koldinghus modtager over 100.000 gæster om året, og udover deres faste udstillinger om slottets historie, lægger museet også vægt på levende formidling som f.eks. udklædningsværksted, rundvisninger med guider i historiske dragter, samt ridderfester og renæssancefægtning. Er man mere til det kunstneriske, burde man overveje at tage et kig forbi Trapholt. Museet blev indviet i 1988, og udstiller moderne kunst og design. Trapholt viser skiftende udstillinger med kunst, design og kunsthåndværk, og museet har desuden en stor samling af dansk møbeldesign. Har man børn, og brug for lidt familiehygge, kan man tage til Legeparken. Denne park ligger centralt, tæt på Koldinghus og centrum, og har et stort udvalg af aktiviteter for børnene. Her finder man en stor legeplads, en minigolf bane, samt en 5000 m2 kunstig sø, med gratis robåde og cykelbåde hvor det er muligt at tage sig en sejltur i selskab med ænderne. Der er mulighed for at grille, eller nyde lækkerier fra kiosken. Legeparken er åbent året rundt, og er desuden gratis.

Koldings historie

Byens beliggenhed nær grænsen til Sønderjylland og på ruten mellem Ribe og de skånske sildemarkeder, gav byen en vigtig position middelalderen igennem. De skiftende konger i Danmark benyttede desuden Koldinghus som residens, og trak derfor også mange fornemme personer til byen, hvilket skabte et godt grundlag for byens videreudvikling. De mange krige gik dog hårdt ud over byen og slottet, og byens udvikling stoppede brat. Under industrialiseringen kom der efterhånden små fabrikker til byen, og i 1866 førtes jernbanelinjen fra Fredericia til Kolding, og byen blev herefter knudepunkt for jernbanerne til Tyskland og Esbjerg. Med motorvejenes anlæggelser fra 1970’erne og frem, kom Kolding til at ligge endnu mere centralt i det trafikale net, og desuden blev havnen udbygget, så den i dag er Danmarks 10. største erhvervshavn.

Udvikling på antallet af bolighandler i Kolding

Ifølge Finans Danmark, var der 197 handler på parcel- og rækkehuse i Kolding, i 3. kvartal af 2023. I 3. kvartal af 2022 var der 171 bolighandler. Antallet af bolighandler i Kolding er steget med 15,2% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Kolding

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Kolding, har ifølge Finans Danmark i det seneste registrerede kvartal, 3. kvartal af 2023, set en prisstigning på 6,7%, med en samlet årlig prisændring på 5,6%.

I forhold til ejerlejligheder, har der i det seneste registrerede kvartal, været et prisfald på 10,1%, med en samlet årlig prisændring på -2,0%.

Sælg din bolig i Kolding

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu