fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Kolding Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Kolding

Rasmus er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Kolding

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Kolding?

Kolding som er Danmarks syvende største by kan generelt set deles op i 12 forskellige områder, nemlig Bramdrupdam, Dalby, Harte, Lilballe, Seest, Gudsø, Nørre Bjert, Stubdrup, Rebæk, Dalby, Vranderup og Eltang. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Kolding Kommune) fra kommunerne Vejle, Haderslev, Vejen, Aarhus, Odense, Fredericia, København, Esbjerg, Sønderborg og Aabenraa. Den største aldersgruppe blandt tilflytterne er de 20-23-årige, som udgør hele 23%. De sidste fem år har der årligt været mellem 3.600 til 4.300 tilflyttere til kommunen. Men der er rift om tilflyttere blandt landets kommuner, og det er selvfølgelig også en af grundene til, at Kolding nu styrker modtagelsen af nye borgere. Derfor har Kolding Kommune lavet en velkomstpakke med gratis billetter til en halv snes af kommunens kultur- og fritidstilbud. Yderligere laver kommunen også tre gange årligt et arrangement, hvor tilflyttere bliver modtaget i byrådssalen på Kolding Rådhus og herefter kommer ud på en bustur til nogle af byens største attraktioner og udviklingsprojekter.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Kolding?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har boliger i Kolding i starten af 2022 en liggetid på 140 dage. Dette er et minimal fald med det foregående år hvor liggetiden var på 142 dage. Det er en højere liggetid end den nærliggende by Vejle på 121 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Kolding?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 3. kvartal 2021, gives der et gennemsnitligt afslag på 4,6% på boliger i Kolding. Dette er over landsgennemsnittet på 3,30%.

Prisudvikling på boliger i Kolding

Prisudviklingen for villaer og rækkehuse i Kolding, i det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af 2021, har der været en prisstigning på 6,7%. Med årlig prisstigning på også de 6,7%, fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder, i det seneste registrerede år, været et prisfald på 21%, dog med årlig prisstigning på 5,3%.

Sælg din bolig i Kolding

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu