fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Ejendomsmægler Kolding

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Kolding med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Kolding, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Kolding?

Kolding som er Danmarks syvende største by kan generelt set deles op i 12 forskellige områder, nemlig Bramdrupdam, Dalby, Harte, Lilballe, Seest, Gudsø, Nørre Bjert, Stubdrup, Rebæk, Dalby, Vranderup og Eltang. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Kolding Kommune) fra kommunerne Vejle, Haderslev, Vejen, Aarhus, Odense, Fredericia, København, Esbjerg, Sønderborg og Aabenraa. Den største aldersgruppe blandt tilflytterne er de 20-23-årige, som udgør hele 23%. De sidste fem år har der årligt været mellem 3.600 til 4.300 tilflyttere til kommunen. Men der er rift om tilflyttere blandt landets kommuner, og det er selvfølgelig også en af grundene til, at Kolding nu styrker modtagelsen af nye borgere. Derfor har Kolding Kommune lavet en velkomstpakke med gratis billetter til en halv snes af kommunens kultur- og fritidstilbud. Yderligere laver kommunen også tre gange årligt et arrangement, hvor tilflyttere bliver modtaget i byrådssalen på Kolding Rådhus og herefter kommer ud på en bustur til nogle af byens største attraktioner og udviklingsprojekter.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Kolding?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har boliger i Kolding i 2020 en liggetid på 142 dage. Dette er en formindskning sammenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 175 dage. Det er også en lavere liggetid end den nærliggende by Vejle på 157 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Kolding?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, gives der et gennemsnitligt afslag på 1,8% på boliger i Kolding. Dette er under landsgennemsnittet på 3,30%, og under nabobyer som Haderslev, hvor der gennemsnitligt gives 4% afslag.

Prisudvikling på boliger i Kolding

De seneste år har prisudviklingen i Kolding været svingende, dog med flere stigninger end fald i priserne. I det seneste registrerede år, første kvartal af 2019, forekom der en prisstigning på 2,5%.

Derudover har der også været højere stigninger, eksempelvis i første kvartal af 2017 hvor priserne steg med 6,8% og andet kvartal af 2018 med 4,2%. Siden år 1992, er priserne på villaer og rækkehuse steget med 208,1%. Sammenlignes dette med prisudviklingen ejerlejligheder ses der en lignende tendens, dog med større udsving.

De største prisstigninger har været i fjerde kvartal af 2018 og andet kvartal af 2018 hvor priserne steg med henholdsvis 16,2% og 12,5%. Ændringen siden 1992 er oppe på 233,5% for ejerlejligheder i Kolding.

Få en gratis vurdering og sælg din bolig i Kolding

Start med en gratis vurdering fra din Brikk specialist nu