fbpx

 

Sælg din bolig i Hillerød med Brikk for 12.500 kr.

 

Ønsker du at sælge din bolig i Hillerød, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke nedenfor

 

Hvad er Inkluderet?

 

Din lokale Brikk mægler i Hillerød – Sebastian Kirchhoff

Sebastian har snart 10 års erfaring som ejendomsmægler og derudover erfaring fra bankverdenen. Sebastian skaber tillid hos både sælgere og købere med en sympatisk natur og erfaring. Han fighter til det sidste for at bolighandlen falder på plads og at alle parter er tilfredse med salgsforløbet. Udover at være erfaren ejendomsmægler er Sebastian også indehaver og medstifter af Brikk. 

“Jeg arbejdede i en af de store kæder og kunne se at servicen ikke var som den skulle være og at der var en mulighed for at give kunderne en langt bedre service til et langt lavere salær. Derfor startede jeg Brikk”

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Hillerød?

Hillerød er en by med 32.270 indbyggere, beliggende centralt i Nordøstsjælland og kan generelt set deles op i seks områder, nemlig Ullerød, Tulstrup, Nejede, Gadevang, Hammersholt og Freerslev. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Hillerød Kommune) fra nærtliggende byer eller Hovedstadsområdet og er børnefamilier i alderen 25-40 år. Hillerød er med en tilvækst på 1560 borgere en af kommunerne i førerfeltet, hvad angår nettotilflytning. Hvis man gerne vil være en tilflytterby, er man nødt til at sikre nogle forhold, der er gode for børnefamilier, mener Hillerød Kommune, hvilket også har gjort, at kommunen har satset på børnefamilier gennem diverse tiltag.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Hillerød?

Ifølge tal fra Finans Danmark, har villaer og rækkehuse i Hillerød en liggetid på 99 dage. Dette er formindsket sammenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 129 dage. Det er også lidt lavere end liggetiden i nabokommunen Fredensborg som er på 133 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Hillerød?

Ifølge Boligsidens statistik bliver der normalt givet et afslag på 2,69% på villaer og rækkehuse i Hillerød. Dette er et lavere afslag end landsgennemsnittet på 3,30%. Det ligger dog på niveau med nabokommunen Fredensborg, hvor det gennemsnitlige afslag er på 2,93%.

Prisudvikling på boliger i Hillerød

Priserne på villaer og rækkehuse i Hillerød har primært været stigende de seneste fem år. Dog har der været nogle kvartaler med fald, såsom fjerde kvartal af 2016 hvor priserne faldt med 5,1% og andet kvartal af 2017 med 2,3%. De årlige ændringer har været stigende siden år 2013, med en enkelt undtagelse som er første kvartal af 2019 hvor den årlige ændring var på -0,2%. Den højeste stigning der har været, var i andet kvartal af 2015 med en stigning på 9,7%. Siden 1992 er priserne på villaer og rækkehuse i Hillerød steget med 320,3%.

Prisudviklingen af ejerlejligheder i Hillerød har fulgt en lignende tendens. Siden år 2015 har alle de årlige ændringer været stigende. Den største stigning forekom i tredje kvartal af 2017 på 12,2% og det største fald i fjerde kvartal af 2017 på 7,7%.

START MED EN GRATIS VURDERING NU

Ejendomsmægler Hillerød

Start med en vurdering fra Brikks Hillerød-mægler nu

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!