fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Hillerød Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Danmarks hurtigst sælgende ejendomsmægler.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Hillerød

Kasper er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler, MDE

Din bolighandel er i kompetente hænder hos Lisbeth, der har mange års erfaring som ejendomsmægler. Inden hun kom til Brikk, har hun bl.a. arbejdet for EDC, Home og Estate, hvor hun har været daglig leder og indehaver. Lisbeth har også et indgående kendskab til sit lokalområde, da hun har boet i Nordsjælland hele sit liv og har fulgt med i udviklingen på nærmeste hold. Hendes baggrund og store engagement sikrer dig en både professionel og personlig rådgivning, når hun hjælper dig trygt og godt igennem alle faserne af dit boligsalg.

Lisbeth Victorin, en af Brikks lokale mæglere
E.P.
E.P.
Read More
Vores varmeste anbefaling! Det har været en fornøjelse at have Kasper Thordahl fra Brikk som ejendomsmægler. - Kasper er som person ualmindelig behagelig at arbejde med, han kan sin metier, er pligtopfyldende og god til hurtigt at opbygge den tillidsfulde relation til sælger, der er forudsætningen for en smidig og effektiv salgsproces. Hurtigt salg til aftalt pris - sådan !!!
Jonas Bødker
Jonas Bødker
Read More
Kasper Thordahl har været fantastisk. Super hurtigt salg, som er gået uden nogen former for problemer. Kasper har hele vejen igennem vist et enormt overskud. Og har kunne svare på alle de spørgsmål som er opstået. Så skal man købe eller sælge, så tag fat i ham. Det er ikke sidste gang jeg kommer til at bruge Brikk og Kasper.
Merete
Merete
Read More
Brikk og Kasper Thordahl har lige solgt mit rækkehus på 14 dage til en pris over forventning. Det har været en hurtigt og gnidningsløs proces. Meget professionelt det hele og man mærker slet ikke at det er et prisbilligt koncept. Jeg vil anbefale Brikk til familie og venner og anbefaler dem også her.
Stig Bo Kristensen
Stig Bo Kristensen
Read More
Vi solgte vores sommerhus hvor Brikks administration og deres ejendomsmægler Kasper Thordahl gav os rigtig god hjælp til hele processen. Vi har følt os trygge og har nærmest 24/7 kunne komme igennem og få svar på vores spørgsmål. Vi kan kun anbefale Brikk - og så er prisen langt under det andre ejendomsmæglere tager.
Vivi Krause
Vivi Krause
Read More
Helt igennem en god og professionel oplevelse hos Brikk. Kasper er troværdig, serviceminded samt imødekommende, og har styr på sit fag. Brikk har desuden en god pris og de levede op til vores forventninger og Kasper stod tilrådighed 24/7. Vi fik solgt vores ejendom på 4 uger. Vi anbefaler klart at bruge Brikk. / Vivi & Sebastian
Previous
Next

Sælg din bolig i Hillerød

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Hillerød?

Hillerød er en by med 35.357 indbyggere, beliggende centralt i Nordsjælland og kan generelt set deles op i seks områder, nemlig Ullerød, Tulstrup, Nejede, Gadevang, Ny Hammersholt og Freerslev. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Hillerød Kommune) fra nærliggende byer eller Hovedstadsområdet, og er som regel børnefamilier i alderen 25-40 år. Hillerød er, med en tilvækst på 1560 borgere, en af kommunerne i førerfeltet, hvad angår nettotilflytning. 

Seværdigheder i Hillerød

Hillerød har mange historiske og interessante oplevelser for alle. En af disse er Frederiksborg slot. Slottets første del blev bygget i 1560 af Kong Frederik 2. I 1600-1625 rev Christian 4. dog det meste af slottet ned, og opførte et nyt slot i hollandsk renæssancestil. Siden 1878 har Frederiksborg Slot rummet Det Nationalhistoriske Museum, der fortæller 500 års Danmark historie gennem portrætter, malerier, møbler og kunstindustri. Museet blev etableret af Carlsbergs grundlægger, og har siden været en selvstændig afdeling af Carlsbergfondet. Museets samling af portrætter er Danmarks største, og deres samling af kunstindustri spænder fra 1500-tallet frem til i dag. Derudover er mange af museets stuer indrettet, så man får et indtryk af datidens interiør. Museet tilbyder året rundt forskellige aktiviteter for børnene også, så de også kan gå på udforskning i Danmarks historie.

På Bymuseet Hillerød er der sjove og underholdende oplevelser for både børn og voksne. Gennem udstillinger og tableauer fortælles Hillerøds historie, fra den lille middelalderlandsby til købstad, og frem til i dag. Tidens gade på 1.sal er særligt interessant for børn, da de her kan leve sig ind i historien, og opleve hvordan det var at være barn for 100 år siden. I hvert rum er der en butik, værksted eller en skolestue som er indrettet efter det 19. eller 20. århundrede. I kælderen finder man de gamle trykmaskiner, og om fredagen mellem 11 til 14 kan man se hvordan maskinerne bruges.

I ca. 1175 grundlagde augustinermunke et kloster i Æbelholt. Der gik ry om mirakler ved Sankt Vilhelms grav, og gennem hele middelalderen strømmede syge til Æbelholt. Arkæologiske udgravninger i 1930-60erne frilagde klostrets fundamenter og ca. 800 skeletgrave, og klostret er således blandt de største nordiske middelaldergravpladser. Nogle af gravene vises på museet, og der udstilles også andre fund fra udgravningerne. I tilknytning til museet findes en klosterhave med ca. 100 forskellige lægeurter. Museet er i den grad et besøg værd, hvis man ønsker at vide mere om fortiden.

Hillerøds historie

Hillerødsholm blev i 1560 overtaget af kong Frederik 2. som begyndte opførelsen af Frederiksborg Slot. Han ønskede en købstad ved slottet og henlagde alle egnens markeder til Hillerød. Hans efterfølger, Christian 4., fortsatte slotsbyggeriet og gav byen flere handelsprivilegier. I 1680 fik Hillerød sin første byfoged, og blev formentlig betragtet som en fuldgyldig købstad. I slutningen af 1800-tallet indviedes flere jernbaner mod nord og vest med Hillerød som trafikknudepunkt. I perioden 1900-1960 oplevede byen en voldsom vækst inden for industri og turisme, og indbyggertallet begyndte at vokse som følge af dette.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Hillerød?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har parcel- og rækkehuse i Hillerød en gennemsnitlig liggetid på 100 dage. Det er en lidt lavere liggetid end i nabokommunen Fredensborg, som er på 117 dage.

Udvikling i antallet af bolighandler i Hillerød

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark var der 59 handler på parcel- og rækkehuse i Hillerød i første kvartal af 2022. I første kvartal af 2021 var der 113 bolighandler. Antallet af bolighandler i Hillerød er faldet med 47,8% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Hillerød

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Hillerød, i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, har været stigende med 2,3%, og med en årlig prisstigning på 6,9% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022.

Prisudviklingen på ejerlejligheder i Hillerød, i det seneste registrerede, har også været positiv, med en stigning på 9,7% og en årlig prisstigning på 8,9%.

Sælg din bolig i Hillerød

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu