fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Hillerød

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Hillerød med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Hillerød, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Din lokale Brikk mægler i Hillerød – Sebastian Kirchhoff

Sebastian har snart 10 års erfaring som ejendomsmægler og derudover erfaring fra bankverdenen. Sebastian skaber tillid hos både sælgere og købere med en sympatisk natur og erfaring. Han fighter til det sidste for at bolighandlen falder på plads og at alle parter er tilfredse med salgsforløbet. Udover at være erfaren ejendomsmægler er Sebastian også indehaver og medstifter af Brikk. 

“Jeg arbejdede i en af de store kæder og kunne se at servicen ikke var som den skulle være. Der var en mulighed for at give kunderne en langt bedre service til et langt lavere salær. Derfor startede jeg Brikk”

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Hillerød?

Hillerød er en by med 32.270 indbyggere, beliggende centralt i Nordøstsjælland og kan generelt set deles op i seks områder, nemlig Ullerød, Tulstrup, Nejede, Gadevang, Hammersholt og Freerslev. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Hillerød Kommune) fra nærtliggende byer eller Hovedstadsområdet og er børnefamilier i alderen 25-40 år. Hillerød er med en tilvækst på 1560 borgere en af kommunerne i førerfeltet, hvad angår nettotilflytning. Hvis man gerne vil være en tilflytterby, er man nødt til at sikre nogle forhold, der er gode for børnefamilier, mener Hillerød Kommune, hvilket også har gjort, at kommunen har satset på børnefamilier gennem diverse tiltag.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Hillerød?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, har villaer og rækkehuse i Hillerød en gennemsnitlig liggetid på 109 dage. Dette er en mindre stigning sammenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 99 dage. Det er næsten lig liggetiden i nabokommunen Fredensborg, som er på 104 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Hillerød?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, bliver der gennemsnitligt givet et afslag på 2,7% på boliger i Hillerød. Dette er et lavere afslag end landsgennemsnittet på 3,30%. Det ligger dog højere end nabokommunen Fredensborg, hvor det gennemsnitlige afslag er på 1,7%%.

Prisudvikling på boliger i Hillerød

Priserne på villaer og rækkehuse i Hillerød har primært været stigende de seneste fem år. Dog har der været nogle kvartaler med fald, såsom fjerde kvartal af 2016 hvor priserne faldt med 5,1% og andet kvartal af 2017 med 2,3%. De årlige ændringer har været stigende siden år 2013, med en enkelt undtagelse som er første kvartal af 2019 hvor den årlige ændring var på -0,2%. Den højeste stigning der har været, var i andet kvartal af 2015 med en stigning på 9,7%. Siden 1992 er priserne på villaer og rækkehuse i Hillerød steget med 320,3%.

Prisudviklingen af ejerlejligheder i Hillerød har fulgt en lignende tendens. Siden år 2015 har alle de årlige ændringer været stigende. Den største stigning forekom i tredje kvartal af 2017 på 12,2% og det største fald i fjerde kvartal af 2017 på 7,7%.

Sælg din bolig i Hillerød

Start med en vurdering fra Brikks Hillerød-mægler nu