fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Hillerød Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Hillerød

Kasper er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Hillerød

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Hillerød?

Hillerød er en by med 32.270 indbyggere, beliggende centralt i Nordøstsjælland og kan generelt set deles op i seks områder, nemlig Ullerød, Tulstrup, Nejede, Gadevang, Hammersholt og Freerslev. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Hillerød Kommune) fra nærtliggende byer eller Hovedstadsområdet og er børnefamilier i alderen 25-40 år. Hillerød er med en tilvækst på 1560 borgere en af kommunerne i førerfeltet, hvad angår nettotilflytning. Hvis man gerne vil være en tilflytterby, er man nødt til at sikre nogle forhold, der er gode for børnefamilier, mener Hillerød Kommune, hvilket også har gjort, at kommunen har satset på børnefamilier gennem diverse tiltag.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Hillerød?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har villaer og rækkehuse i Hillerød en gennemsnitlig liggetid på 104 dage i starten af 2022. Det er lidt højere liggetiden i nabokommunen Fredensborg, som er på 98 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Hillerød?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 3. kvartal 2021, bliver der gennemsnitligt givet et afslag på 2,2% på boliger i Hillerød. Dette er et lavere afslag end landsgennemsnittet på 3,30%. Det ligger dog lavere end nabokommunen Fredensborg, hvor det gennemsnitlige afslag er på 3%.

Prisudvikling på boliger i Hillerød

Prisudviklingen af villaer og rækkehuse i Hillerød, i det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal 2021, været en prisstigning på 6,1%, og en årlig prisstigning på hele 22%. Fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021.

Prisudviklingen af ejerlejligheder i Hillerød, i det seneste registrerede, har også været postivt med stigning på 9%, og årlig prisstigning på 18,3%

Sælg din bolig i Hillerød

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu