fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Hillerød Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Hillerød

Kasper er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Hillerød

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Hillerød?

Hillerød er en by med 35.357 indbyggere, beliggende centralt i Nordsjælland og kan generelt set deles op i seks områder, nemlig Ullerød, Tulstrup, Nejede, Gadevang, Ny Hammersholt og Freerslev. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Hillerød Kommune) fra nærliggende byer eller Hovedstadsområdet, og er som regel børnefamilier i alderen 25-40 år. Hillerød er, med en tilvækst på 1560 borgere, en af kommunerne i førerfeltet, hvad angår nettotilflytning. 

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Hillerød?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har parcel- og rækkehuse i Hillerød en gennemsnitlig liggetid på 100 dage. Det er en lidt lavere liggetid end i nabokommunen Fredensborg, som er på 117 dage.

Udvikling i antallet af bolighandler i Hillerød

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark var der 59 handler på parcel- og rækkehuse i Hillerød i første kvartal af 2022. I første kvartal af 2021 var der 113 bolighandler. Antallet af bolighandler i Hillerød er faldet med 47,8% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Hillerød

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Hillerød, i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, har været stigende med 2,3%, og med en årlig prisstigning på 6,9% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022.

Prisudviklingen på ejerlejligheder i Hillerød, i det seneste registrerede, har også været positiv, med en stigning på 9,7% og en årlig prisstigning på 8,9%.

Sælg din bolig i Hillerød

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu