fbpx

 

Sælg din bolig i Herning med Brikk for 12.500 kr.

 

Ønsker du at sælge din bolig i Herning, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke nedenfor

 

Hvad er Inkluderet?

 

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Herning?

Herning som er Danmarks trettende største by kan generelt set deles op i 14 forskellige områder, nemlig Havnstrup, Snejbjerg, Studsgård, Høgild, Arnborg, Kølkær, Lind, Hammerum, Gjellerup, Gullestrup, Tjørring, Sinding, Ørre og Nybro. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Herning Kommune) fra Aarhus, Holstebro, Ikast-Brande og Ringkjøbing-Skjern. Tilflytterne til Herning Kommune lægger vægt på familie/bedsteforældre og tæt på eget/kæreste/ægtefælles arbejde som de vigtigste årsager til flytning. De potentielle tilflyttere er oftest imellem 20 og 39 år, hvor langt de fleste unge mellem 20-24 år flytter til kommune.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Herning?

Ifølge Finans Danmarks statistik er liggetiden på villaer og rækkehuse i Herning gennemsnitligt på 150 dage. Dette er et mindre fald sammenlignet med det foregående år, hvor liggetiden var på 159 dage. Det er dog en højere liggetid end liggetiden i Ikast som er på 128 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Herning?

Ifølge tal fra Boligsiden bliver der gennemsnitligt givet et afslag på 3,23% på villaer og rækkehuse i Herning. Dette ligger jævnt med landsgennemsnittet på 3,30% og med nærliggende områder som Silkeborg der giver et afkast på 3,26%.

Prisudvikling på boliger i Herning

Gennem de seneste tre år har der været bemærkelsesværdige fald i priserne på villaer og rækkehuse i Herning. I det seneste registrerede år, første kvartal af 2019, er priserne faldet med 11,3%. Derudover var der i tredje kvartal af 2018 et fald på 6,2 og ligeledes et fald på 6,6 i fjerde kvartal af 2017. Der har dog også været stigninger i priserne i nogle af kvartalerne, eksempelvis steg priserne med 7,1% i fjerde kvartal af 2018 og med 6,7% i andet kvartal af 2018. Siden år 1992, er priserne på villaer og rækkehuse i Herning steget med 153,6%.

I forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Herning så ses der en lignende tendens med svingende stigninger og fald i priserne. Nogle af de større stigninger fremkom i andet kvartal af 2018 (10,2%) og fjerde kvartal af 2017 (11,5%). Siden år 1992 er priserne på ejerlejligheder i Herning steget med 169,5%. Dog har der også været relativt store fald, eksempelvis i tredje kvartal af 2018 (11,2%) og fjerde kvartal af 2018 (8%).

START MED EN GRATIS VURDERING NU

Sælg din bolig i Herning

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!