fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Herning Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Danmarks hurtigst sælgende ejendomsmægler

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Herning

Thomas er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Mads Dyg Nielsen

Med sin erfaring som indehaver af egen ejendomsmæglerbutik har Mads en solid erfaring med at garantere en god og tryg bolighandel. Hans skarpe syn for udviklingen på boligmarkedet og store kendskab til lokalområdet betyder, at han bestræber sig for at fastsatte den helt rigtige pris for netop din bolig. Mads er kendt som en pålidelig mægler, der arbejder grundigt, og gerne tilpasser sig dine behov, så du bliver guidet bedst muligt gennem din bolighandel.
Mads Dyg Nielsen
Margit D.
Margit D.
Read More
God information af Thomas Brogaard inden opstart af hussalg. Har løbende fået mails med informationer om status. Hurtig salg.
Ordre
Ordre
Read More
tak for den fine samarbejde med Thomas. Efter en lidt høj pris og en prisnedsættelse gik det virkelig hurtig med salg og afvikling af salget. Særlig vil jeg gerne takke Thomas for at være meget behjælpelig da jeg bor langt fra huset.
Previous
Next

Sælg din bolig i Herning

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Herning?

Herning, som er Danmarks 16. største by, kan generelt set deles op i 14 forskellige områder, nemlig Havnstrup, Snejbjerg, Studsgård, Høgild, Arnborg, Kølkær, Lind, Hammerum, Gjellerup, Gullestrup, Tjørring, Sinding, Ørre og Nybro. Selvom hvert område er forskelligt, også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Herning Kommune) fra Aarhus, Holstebro, Ikast-Brande og Ringkøbing-Skjern. Tilflytterne til Herning Kommune lægger vægt på familie/bedsteforældre og at være tæt på eget arbejde, som de vigtigste årsager til flytning. De potentielle tilflyttere er oftest mellem 20 og 39 år, hvor langt de fleste unge mellem 20-24 år flytter til kommunen.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Herning?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 1. kvartal af 2022, er liggetiden for parcel- og rækkehuse i Herning, gennemsnitligt på 142 dage. Dette er et lille fald sammenlignet med det foregående år, hvor liggetiden var på 148 dage. Det er også en lavere liggetid end i Ikast-Brande, som er på 176 dage.

Hvad kan man lave i Herning?

I hjertet af Jylland finder man Herning, hvor der er masser af oplevelser for enhver. Herning tilbyder alt fra koncerter og events til kunst, sport, natur, og meget mere. 

Jyske Bank Boxen er nok en af de mest kendte arenaer i Danmark, hvor masser af musikere har optrådt før. Boxen er en multiarena, hvilket betyder, at der er faciliteter, som gør det muligt at huse nationale og internationale oplevelser inden for sport, koncerter, shows, og andre events. Boxen har lagt scene til alle fra Prince til Adele, fra Ed Sheeran til Lukas Graham, og også større sportsbegivenheder såsom VM i ishockey, VM og EM i håndbold, og mere. Er man dog mere til kunst, så er der Frisenborg Skulpturpark og Deep Forest Artland også gode muligheder.

Der findes også aktiviteter i Herning, som passer til dem, som ønsker at få gang i adrenalinen. Man kan komme med på helikopterflyvning, men derudover har man også mulighed for at køre i Gokarts og endda også prøve faldskærmsudspring. Har man dog lyst til noget roligere, så er der også masser af naturområder, hvor man kan udforske naturen på vandreture, men også se dyrelivet. 

Udvikling i antallet af bolighandler i Herning Kommune

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 1. kvartal af 2022, var der 176 handler på parcel- og rækkehuse i Herning Kommune. I første kvartal 2021 var der 240 bolighandler. Antallet af bolighandler i Herning Kommune, er faldet med 26,7% i løbet af 1 år. 

Prisudvikling på boliger i Herning

Prisudviklingen for Herning Kommune, har i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, haft en prisstigning på 15,4%, og årlig prisstigning på 8,3% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022.

I forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Herning, ses der i det seneste registrerede kvartal en prisstigning på 7,5% med en stor årlig prisstigning på 9,6%.

Sælg din bolig i Herning

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu