fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Herning Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Danmarks hurtigst sælgende ejendomsmægler

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Herning

Et udpluk af vores boliger i Herning

Margit D.
Margit D.
Read More
God information af Thomas Brogaard inden opstart af hussalg. Har løbende fået mails med informationer om status. Hurtig salg.
Ordre
Ordre
Read More
tak for den fine samarbejde med Thomas. Efter en lidt høj pris og en prisnedsættelse gik det virkelig hurtig med salg og afvikling af salget. Særlig vil jeg gerne takke Thomas for at være meget behjælpelig da jeg bor langt fra huset.
Previous
Next

Sælg din bolig i Herning

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Herning?

Herning, som er Danmarks 16. største by, kan generelt set deles op i 14 forskellige områder, nemlig Havnstrup, Snejbjerg, Studsgård, Høgild, Arnborg, Kølkær, Lind, Hammerum, Gjellerup, Gullestrup, Tjørring, Sinding, Ørre og Nybro. Selvom hvert område er forskelligt, også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Herning Kommune) fra Aarhus, Holstebro, Ikast-Brande og Ringkøbing-Skjern. Tilflytterne til Herning Kommune lægger vægt på familie/bedsteforældre og at være tæt på eget arbejde, som de vigtigste årsager til flytning. De potentielle tilflyttere er oftest mellem 20 og 39 år, hvor langt de fleste unge mellem 20-24 år flytter til kommunen.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Herning?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for parcel- og rækkehuse i Herning på 120 dage. Dette er en stigning sammenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 103 dage.

Hvad kan man lave i Herning?

I hjertet af Jylland finder man Herning, hvor der er masser af oplevelser for enhver. Herning tilbyder alt fra koncerter og events til kunst, sport, natur, og meget mere. 

Jyske Bank Boxen er nok en af de mest kendte arenaer i Danmark, hvor masser af musikere har optrådt før. Boxen er en multiarena, hvilket betyder, at der er faciliteter, som gør det muligt at huse nationale og internationale oplevelser inden for sport, koncerter, shows, og andre events. Boxen har lagt scene til alle fra Prince til Adele, fra Ed Sheeran til Lukas Graham, og også større sportsbegivenheder såsom VM i ishockey, VM og EM i håndbold, og mere. Er man dog mere til kunst, så er der Frisenborg Skulpturpark og Deep Forest Artland også gode muligheder.

Der findes også aktiviteter i Herning, som passer til dem, som ønsker at få gang i adrenalinen. Man kan komme med på helikopterflyvning, men derudover har man også mulighed for at køre i Gokarts og endda også prøve faldskærmsudspring. Har man dog lyst til noget roligere, så er der også masser af naturområder, hvor man kan udforske naturen på vandreture, men også se dyrelivet. 

Udvikling i antallet af bolighandler i Herning Kommune

Ifølge Finans Danmark, var der 149 handler på parcel- og rækkehuse i Herning, i 3. kvartal af 2023. I 3. kvartal af 2022 var der 130 bolighandler. Antallet af bolighandler i Herning er steget med 14,6% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Herning

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Herning, har ifølge Finans Danmark i det seneste registrerede kvartal, 3. kvartal af 2023, ikke set en betydelig ændring i prisen, men en årlig prisændring på -2,8%.
I forhold til ejerlejligheder, har der i det seneste registrerede kvartal, været et prisfald på 9,7%, med en årlig prisændring på -7,0%.

Sælg din bolig i Herning

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu