fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Herning Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Herning

Thomas er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Herning

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Herning?

Herning som er Danmarks trettende største by kan generelt set deles op i 14 forskellige områder, nemlig Havnstrup, Snejbjerg, Studsgård, Høgild, Arnborg, Kølkær, Lind, Hammerum, Gjellerup, Gullestrup, Tjørring, Sinding, Ørre og Nybro. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Herning Kommune) fra Aarhus, Holstebro, Ikast-Brande og Ringkjøbing-Skjern. Tilflytterne til Herning Kommune lægger vægt på familie/bedsteforældre og tæt på eget/kæreste/ægtefælles arbejde som de vigtigste årsager til flytning. De potentielle tilflyttere er oftest imellem 20 og 39 år, hvor langt de fleste unge mellem 20-24 år flytter til kommune.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Herning?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, er  liggetiden på villaer og rækkehuse i Herning gennemsnitligt på 120 dage. Dette er et betydeligt fald sammenlignet med det foregående år, hvor liggetiden var på 150 dage. Det er dog en højere liggetid end liggetiden i Ikast-Brande som er på 146 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Herning?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 3. kvartal 2021, bliver der gennemsnitligt givet et afslag på 4,3% på boliger i Herning. Dette er højere sammenlignet landsgennemsnittet på 3,30%. Nærliggende områder som Silkeborg giver et afslag på 2,1%. som er lavere end Hernings.

Prisudvikling på boliger i Herning

Prisudviklingen for Herning, har i det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af 2021, haft en prisstigning på 1,3%, og årlig prisstigning 5,8%. Fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021.

I forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Herning, ses det i det seneste registrerede kvartal, der en prisstigning på 3,6%. Dog med stor årlig prisstigning på hele 14,7%.

Sælg din bolig i Herning

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu