fbpx

 

Sælg din bolig i Helsingør med Brikk for 12.500 kr.

 

Ønsker du at sælge din bolig i Helsingør, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke nedenfor

 

Hvad er Inkluderet?

 

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Helsingør?

Helsingør som er Danmark’s 13.største by kan generelt set deles op i 13 forskellige områder, nemlig Centrum, Gefionsparken, Grønnehave, Grønningen, Højstrup, Marienlyst, Nøjsomheden, Skotterup, Snekkersten, Sundparken, Vapnagaard, samt uden for byen Mørdrup-Espergærde og Kvistgård. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Helsingør Kommune) fra København, Fredensborg, Frederiksberg, Gentofte, Hillerød eller Gribskov. Ifølge en prognose som Helsingør Kommune har lavet, så kommer den største stigning i befolkningen i kommunen generelt set til at komme fra de 80-99 årige samt fra de helt små nemlig de 1-2 årige og 3-5 årige. Børnefamilierne er dem som kommunen meget gerne vil lokke til byen og kommunen har en målsætning om at få 800 nye børnefamilier til byen inden 2020.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Helsingør?

Ifølge Finans Danmark har villaer og rækkehuse i Helsingør i første kvartal af 2019 en liggetid på 134 dage. Dette vil sige at Helsingør, har en gennemsnitlig liggetid der ligger under landsgennemsnittet, som er på 180 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Helsingør?

Ifølge Boligsidens statistik gives der et afslag på 2,86% på villaer og rækkehuse i Helsingør. De 2,86% er mindre end landsgennemsnittet som ligger på 3,30%. Det er også mindre end andre kommuner i Nordsjælland. Blandt andet ligger Hørsholm i gennemsnit på 3.34%, Rudersdal på 3,52% og Gentofte på 3,49%.

Prisudvikling på boliger i Helsingør

Prisudviklingen i Helsingør har været relativt stigende de seneste par med enkelte undtagelser. Fra fjerde kvartal 2016 til første kvartal 2017 faldt priserne 2,2% og fra tredje kvartal i 2015 til fjerde kvartal i 2015 faldt priserne med 2,7%. Der ses også et fald på 4% i første kvartal af 2018. Der har dog også været bemærkelsesværdige stigninger på villaer og rækkehuse i Helsingør, eksempelvis i tredje kvartal af 2017 hvor priser steg med 7,2%. De seneste to kvartaler har priserne også været stigende, i fjerde kvartal af 2018 var der en stigning på 1,9% og i første kvartal af 2019 en mild stigning på 0.2%.

Priserne på ejerlejlighederne i Helsingør har også været svingende. I første kvartal af 2017 var der en stigning på hele 11.9%, men i det seneste registrerede år (første kvartal af 2019) har der været et fald på 5,2%. Siden 1992, er priserne på ejerlejligheder i Helsingør steget med 242,5%.

 

START MED EN GRATIS VURDERING NU

Sælg din bolig i Helsingør

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!