fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Helsingør Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Helsingør

Kasper er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Josephine Varsted

Salgs- og Vurderingsspecialist

Josephine Varsted

Et udpluk af vores boliger i Helsingør

Sælg din bolig i Helsingør

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Helsingør?

Helsingør er Danmarks 18. største by. De fleste tilflyttere (ifølge Helsingør Kommune) kommer fra København, Fredensborg, Frederiksberg, Gentofte, Hillerød eller Gribskov. Ifølge en prognose som Helsingør Kommune har lavet, så kommer den største stigning i befolkningen til at komme fra 80-99 årige samt fra de helt små, nemlig de 1-5 årige. Børnefamilierne er dem, som kommunen meget gerne vil lokke til byen.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Helsingør?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark har parcel- og rækkehuse i Helsingør en liggetid på 98 dage. Dette er en stigning sammenlignet med det foregående år, hvor den gennemsnitlige liggetid var på 76 dage.

Udvikling i antallet af bolighandler i Helsingør

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark var der 31 handler på parcel- og rækkehuse i Helsingør i første kvartal af 2022. I første kvartal af 2021 var der 49 bolighandler. Antallet af bolighandler i Helsingør er faldet med 36,7% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Helsingør

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Helsingør har i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, set en stigning på 4,5%, samt en årlig stigning på 6,2% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022.

Priserne på ejerlejlighederne i Helsingør har også været stigende. I første kvartal af 2022 var der en stigning på 4,1%, samt en årlig prisstigning på 12%.

Sælg din bolig i Helsingør

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu