fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Helsingør

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Helsingør med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Helsingør, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Helsingør?

Helsingør som er Danmark’s 13.største by kan generelt set deles op i 13 forskellige områder, nemlig Centrum, Gefionsparken, Grønnehave, Grønningen, Højstrup, Marienlyst, Nøjsomheden, Skotterup, Snekkersten, Sundparken, Vapnagaard, samt uden for byen Mørdrup-Espergærde og Kvistgård. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Helsingør Kommune) fra København, Fredensborg, Frederiksberg, Gentofte, Hillerød eller Gribskov. Ifølge en prognose som Helsingør Kommune har lavet, så kommer den største stigning i befolkningen i kommunen generelt set til at komme fra de 80-99 årige samt fra de helt små nemlig de 1-2 årige og 3-5 årige. Børnefamilierne er dem som kommunen meget gerne vil lokke til byen og kommunen har en målsætning om at få 800 nye børnefamilier til byen inden 2020.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Helsingør?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark har villaer og rækkehuse i Helsingør i 2. kvartal af 2020 en liggetid på 124 dage. Dette er et mindre fald sammenlignet foregående år, hvor den gennemsnitlige liggetid var på 134 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Helsingør?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, gives der et gennemsnitligt afslag på 2,5% på boliger i Helsingør. De 2,5% er mindre end landsgennemsnittet som ligger på 3,30%. Det er også mindre end andre kommuner i Nordsjælland. Blandt andet ligger Hørsholm i gennemsnit på 4% og Gentofte på 2,9%.

Prisudvikling på boliger i Helsingør

Prisudviklingen i Helsingør har været relativt stigende de seneste par med enkelte undtagelser. Fra fjerde kvartal 2016 til første kvartal 2017 faldt priserne 2,2% og fra tredje kvartal i 2015 til fjerde kvartal i 2015 faldt priserne med 2,7%. Der ses også et fald på 4% i første kvartal af 2018. Der har dog også været bemærkelsesværdige stigninger på villaer og rækkehuse i Helsingør, eksempelvis i tredje kvartal af 2017 hvor priser steg med 7,2%. De seneste to kvartaler har priserne også været stigende, i fjerde kvartal af 2018 var der en stigning på 1,9% og i første kvartal af 2019 en mild stigning på 0.2%.

Priserne på ejerlejlighederne i Helsingør har også været svingende. I første kvartal af 2017 var der en stigning på hele 11.9%, men i det seneste registrerede år (første kvartal af 2019) har der været et fald på 5,2%. Siden 1992, er priserne på ejerlejligheder i Helsingør steget med 242,5%.

Sælg din bolig i Helsingør

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu