fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Helsingør Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Helsingør

Kasper er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Helsingør

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Helsingør?

Helsingør som er Danmark’s 13.største by kan generelt set deles op i 13 forskellige områder, nemlig Centrum, Gefionsparken, Grønnehave, Grønningen, Højstrup, Marienlyst, Nøjsomheden, Skotterup, Snekkersten, Sundparken, Vapnagaard, samt uden for byen Mørdrup-Espergærde og Kvistgård. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Helsingør Kommune) fra København, Fredensborg, Frederiksberg, Gentofte, Hillerød eller Gribskov. Ifølge en prognose som Helsingør Kommune har lavet, så kommer den største stigning i befolkningen i kommunen generelt set til at komme fra de 80-99 årige samt fra de helt små nemlig de 1-2 årige og 3-5 årige. Børnefamilierne er dem som kommunen meget gerne vil lokke til byen og kommunen har en målsætning om at få 800 nye børnefamilier til byen inden 2020.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Helsingør?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark har villaer og rækkehuse i Helsingør en liggetid på 70 dage i starten af 2022. Dette er et større fald sammenlignet foregående år, hvor den gennemsnitlige liggetid var på 124 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Helsingør?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 3. kvartal 2021, gives der et gennemsnitligt afslag på 3,5% på boliger i Helsingør. De 3,5% er større end landsgennemsnittet som ligger på 3,30%. Det er også højere end andre kommuner i Nordsjælland. Blandt andet ligger Hørsholm i gennemsnit på 3,2% og Gentofte på 2,1%.

Prisudvikling på boliger i Helsingør

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Helsingør har været relativt stigende de seneste par med enkelte undtagelser. Fra fjerde kvartal 2016 til første kvartal 2017 faldt priserne 2,2% og fra tredje kvartal i 2015 til fjerde kvartal i 2015 faldt priserne med 2,7%.

Der ses også et fald på 4% i første kvartal af 2018. Foruden disse fald har der dog også været bemærkelsesværdige prisstigninger, eksempelvis i tredje kvartal af 2017 hvor priser steg med 7,2%. De seneste to kvartaler har priserne også været stigende, i fjerde kvartal af 2018 var der en stigning på 1,9% og i første kvartal af 2019 en mild stigning på 0.2%.

Priserne på ejerlejlighederne i Helsingør har også været svingende. I første kvartal af 2017 var der en stigning på hele 11.9%, men i det seneste registrerede år (første kvartal af 2019) har der været et fald på 5,2%. Sidden 1992, er priserne på ejerlejligheder i Helsingør steget med 242,5%.

Sælg din bolig i Helsingør

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu