fbpx

 

Sælg din bolig i Fredericia med Brikk for 12.500 kr.

 

Ønsker du at sælge din bolig i Fredericia, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke nedenfor

 

Hvad er Inkluderet?

 

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Fredericia?

Fredericia som er Danmarks sekstende største by kan generelt set deles op i 14 forskellige områder, nemlig Klattrup, Tiufkær, Smidstrup, Follerup, Herslev, Skærbæk, Pjedsted, Bredstrup, Hannerup, Egeskov, Trelde, Sanddal, Erritsø og Snoghøj. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Fredericia Kommune) fra Middelfart og Esbjerg. Fredericia Kommune tilbyder en generelt tilflytterservice, hvor borgere og virksomheder kan få rådgivning og vejledning ift. at flytte til Fredericia Kommune. Yderligere tilbyder de en velkomstpakke, som indeholder brochurer, gavekort, bykort og billetter til aktiviteter i byen. Over halvdelen af borgerne i Fredericia Kommune er i den erhvervsaktive alder (25-64 år), og af disse pendler 38 pct. til arbejde i andre kommuner, herunder især Kolding, Vejle og Middelfart.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Fredericia?

Ifølge Finans Danmark er liggetiden på villaer og rækkehuse i Fredericia i 2019 på 173 dage. Dette er steget siden foregående år hvor den lå på 154 dage. Den relativt høje liggetid er tilsvarende liggetiden i den nærliggende by Kolding der også har en liggetid på 173 dage. Dog er det en markant mindre liggetiden end i Middelfart på 253 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Fredericia?

Ifølge tal fra Boligsiden bliver der gennemsnitligt givet et afslag på 2,42% på villaer og rækkehuse i Fredericia. Dette er under landsgennemsnittet som ligger på 3,30%. Det er også lavere end nærliggende områder som Kolding der giver et afslag på 3,50%.

Prisudvikling på boliger i Fredericia

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Fredericia har været svingende de seneste fem år. Der har generelt set været flere kvartaler med stigninger end fald. I første kvartal af 2016 var der en stigning på hele 9,3% og i andet kvartal af 2017 en stigning på 5,8%. Dog har der i det seneste registrerede år, første kvartal af 2019, været et fald på 6,7% og i fjerde kvartal af 2017 var der ligeledes et fald på 5,8%.

Udsvingene i priserne går igen når man sammenligner udviklingen på priserne for ejerlejligheder i Fredericia, dog med markant større fald og stigninger. I første kvartal af 2019 var der et fald på 17,2% hvilket er det største fald de seneste fem år. Dog har der også været større stigninger, eksempelvis i fjerde kvartal af 2018 hvor priserne steg med hele 17,5%. 

START MED EN GRATIS VURDERING NU

Sælg din bolig i Fredericia

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!