fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Fredericia Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Danmarks hurtigst sælgende ejendomsmægler.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Fredericia

Rasmus er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Rasmus Bent

Ledende Ejendomsmægler

Som erfaren ejendomsmægler sørger Rasmus for en tryg bolighandel for alle parter. Han holder styr på såvel de små detaljer som de overordnede linjer, og hans tilgang er præget af et stort engagement og fokus på kvalitet igennem hele processen. Derudover besidder Rasmus en bred viden, der også omfatter byggetekniske aspekter. Den viden kan du trække på, når du får rådgivning og sparring omkring salget af din bolig med Brikk. Rasmus har tidligere arbejdet for store kæder som Estate og Danbolig samt som erhvervsmægler. Han har derudover et indgående kendskab til sit lokalområde, som mange købere har rost ham for.

Rasmus Bent
Jonna Nissen
Jonna Nissen
Read More
Har lige solgt vores skønne sommerhus igennem Brikk. Vi har haft en helt igennem professionel og effektiv handel med Rasmus Bent, Brikk Haderslev. 1times husgennemsyn incl. salgsopstilling, god vejledning. Herefter tlf. og mailkontakt. Sat til salg fredag, underskrevet købskontrakt mandag eftermiddag! Kan det gøres hurtigere? Og så koster salget kun 12000 kr, da vi selv fremviste boligen. Kan varmt anbefale Brikk.
Jannie Keiser
Jannie Keiser
Read More
Vi skulle sælge vores afdøde mors hus i Fredericia og valgte heldigvis Brikk. De er meget billigere end andre ejendomsmæglere og efter første fremvisning var huset solgt. Desuden stor ros til mægleren Rasmus. Han var yderst hjælpsom og havde en engels tålmodighed mht. alle mine spørgsmål under handlen. Tak for det!
Anders
Anders
Read More
Kæmpe ros til Rasmus fra Brikk. Vi kan på det på det varmeste anbefale at vælge Brikk mæglerne. Vi oplevede et rigtig godt samarbejde og kommunikation med Rasmus fra Brikk. Vores hus blev solgt på få uger, men vigtigt for os var også, at der var et godt samarbejde omkring salgsoptimering, fremvisninger og feedback. Værd at nævne er også, at de samlede salgsomkostninger var halv pris i forhold til de lokale mæglere. Der blev taget flotte fotos af vores bolig og vi fik selv mulighed for at se fotos og salgannonce og kommentere på dette. Vi kunne følge med i bookinger og feedback på nettet. Nemt at gå til. Vi føler, at vi har fået en fantastisk service!!
Previous
Next

Et udpluk af vores boliger i Fredericia

Sælg din bolig i Fredericia

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Fredericia?

Fredericia er en større by i Sydjylland med 40.886 indbyggere. De fleste tilflyttere (ifølge Fredericia Kommune) kommer fra Middelfart og Esbjerg. Fredericia Kommune tilbyder tilflytterservice, hvor borgere og virksomheder kan få rådgivning og vejledning ift. at flytte til Fredericia Kommune. Yderligere tilbyder de en velkomstpakke, som indeholder brochurer, gavekort, bykort og billetter til aktiviteter i byen. Over halvdelen af borgerne i Fredericia Kommune er i den erhvervsaktive alder (25-64 år), og af disse pendler 38 pct. til arbejde i andre kommuner, herunder Kolding, Vejle og Middelfart.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Fredericia?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er liggetiden på villaer og rækkehuse i Fredericia på 128 dage, og 113 dage for ejerlejligheder. Den relativt høje liggetid er dog mindre sammenlignet med den nærliggende by Kolding, der har en liggetid på 174 dage. 

Seværdigheder i Fredericia

Fredericia tilbyder mange historiske og spændende oplevelser. En af de mest populære blandt både besøgende og de lokale er, Madsby Parken. Denne park er et af Fredericias smukkeste områder, som indeholder en legepark, Idrætscenter, samt Den Historiske Miniby. Der er fri adgang til legeparken året rundt. Her finder man store legepladser, bådudlejning, minigolf, og Madsbytoget som transportere passagererne rundt blandt alle faciliteterne. Derudover er der også en stor dyreafdeling, med fugle, geder, kaniner og køer. Den Historiske Miniby er også til at finde i Madsby Parken, og denne forestiller Fredericia købstad i 1849, og er genskabt så præcist som muligt.

Landsoldaten er et mindesmærke rejst for den danske sejr over slesvig-holstenerne ved Fredericia den 6. juli 1849. Mindesmærket forestiller en landsoldat i fuld uniform med et gevær i venstre hånd samt en bøgegren i højre hånd. Statuen er lavet af bronze, og er 3,75 meter høj. Mindesmærket blev oprejst den 6. juli 1858, og er i den grad et besøg værd.

Derudover finder man også Fredericia Musicalteater samt Det Bruunske Pakhus i Fredericia. Fredericia Musicalteater tilbyder et bredt sortiment af forestillinger i deres store sal. Det Bruunske Pakhus var tidligere del af en stor købmandsgård, men i 1986 blev det forvandlet om til kulturhus, hvor man i dag kan deltage i foredrag, aftenskoleundervisning, teater, samt musikalske arrangementer.

Fredericias historie

Fredericia blev grundlagt som en ny by ved midten af 1600-tallet. Den danske konge ønskede at støtte forsvaret af Jylland. Byen blev anlagt som en fæstning, og var et grundlag for byens eksistens. Byen blev senere præget af industrien og blev et trafikalt knudepunkt. Ved midten af 1800-tallet var Fredericia involveret i to af de mest betydende krige for det danske rige. Efter krigen 1864, udviklede byen sig mere industrielt. I første halvdel af 1900-tallet voksede Fredericia kraftigt. Fæstningen blev nedlagt i 1909, og dette betød at man måtte bygge og bo uden for voldene. Byen tiltrak mange arbejdere som bosatte sig i byen, da der var mange virksomheder såsom et stort Carlsberg bryggeri. Fredericia forstod at udnytte sin geografiske placering i midten af Danmark som en korsvej. Jernbanen blev udbygget, og da den gamle Lillebæltsbro blev indviet i 1935, blev der også opført en stor banegård.

Udvikling på antallet af bolighandler i Fredericia

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, var der 116 handler på parcel- og rækkehuse i Fredericia, i første kvartal af 2022. I første kvartal af 2021 var der 137 bolighandler. Antallet af bolighandler er faldet med 15,3% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Fredericia

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse fra det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, har set et fald på 1,5%, dog med en årligt prisstigning på 4,4% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022.

Prisudviklingen for ejerlejligheder, har været faldende, med et prisfald på 2,6%, dog med en årlig prisstigning på 3,5%.

Sælg din bolig i Fredericia

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu