fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Fredericia Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Fredericia

Rasmus er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Fredericia

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Fredericia?

Fredericia som er Danmarks sekstende største by kan generelt set deles op i 14 forskellige områder, nemlig Klattrup, Tiufkær, Smidstrup, Follerup, Herslev, Skærbæk, Pjedsted, Bredstrup, Hannerup, Egeskov, Trelde, Sanddal, Erritsø og Snoghøj. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Fredericia Kommune) fra Middelfart og Esbjerg. Fredericia Kommune tilbyder en generelt tilflytterservice, hvor borgere og virksomheder kan få rådgivning og vejledning ift. at flytte til Fredericia Kommune. Yderligere tilbyder de en velkomstpakke, som indeholder brochurer, gavekort, bykort og billetter til aktiviteter i byen. Over halvdelen af borgerne i Fredericia Kommune er i den erhvervsaktive alder (25-64 år), og af disse pendler 38 pct. til arbejde i andre kommuner, herunder især Kolding, Vejle og Middelfart.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Fredericia?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er liggetiden på villaer og rækkehuse i Fredericia på 126 dagem, og 117 dage for ejerlejligheder i starten af 2022. Den relativt høje liggetid er næsten tilsvarende liggetiden i den nærliggende by Kolding der også har en liggetid på 140 dage. Dog er det en markant mindre liggetiden end i Middelfart på 165 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Fredericia?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 3. kvartal 2021, bliver der gennemsnitligt givet et afslag på 4,7% på villaer og rækkehuse, og 5,6% for ejerlejligheder i Fredericia. Dette er over landsgennemsnittet som ligger på 3,30%. Det er dog højere end nærliggende områder som Kolding der giver et afslag på 4,6% for villaer og rækkehus, og 4,2% for ejerlejligheder.

Prisudvikling på boliger i Fredericia

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse fra det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af år 2021, været et fald på 3,4%, og et årligt prisfald på 4,5% fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021.

Prisudviklingen for ejerlejligheder, har os været faldne, en del mere faldende det for det seneste registrerede kvartal, hvor der er et prisfald på 17,1%, dog en årlig prisstining på 1%

Sælg din bolig i Fredericia

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu