fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Ejendomsmægler Fredericia

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Fredericia med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Fredericia, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Fredericia?

Fredericia som er Danmarks sekstende største by kan generelt set deles op i 14 forskellige områder, nemlig Klattrup, Tiufkær, Smidstrup, Follerup, Herslev, Skærbæk, Pjedsted, Bredstrup, Hannerup, Egeskov, Trelde, Sanddal, Erritsø og Snoghøj. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Fredericia Kommune) fra Middelfart og Esbjerg. Fredericia Kommune tilbyder en generelt tilflytterservice, hvor borgere og virksomheder kan få rådgivning og vejledning ift. at flytte til Fredericia Kommune. Yderligere tilbyder de en velkomstpakke, som indeholder brochurer, gavekort, bykort og billetter til aktiviteter i byen. Over halvdelen af borgerne i Fredericia Kommune er i den erhvervsaktive alder (25-64 år), og af disse pendler 38 pct. til arbejde i andre kommuner, herunder især Kolding, Vejle og Middelfart.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Fredericia?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, er liggetiden på villaer og rækkehuse i Fredericia i 2020 på 131 dage. Dette er steget siden foregående år hvor den lå på 173 dage. Den relativt høje liggetid er næsten tilsvarende liggetiden i den nærliggende by Kolding der også har en liggetid på 140 dage. Dog er det en markant mindre liggetiden end i Middelfart på 217 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Fredericia?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, bliver der gennemsnitligt givet et afslag på 2,4% på villaer og rækkehuse i Fredericia. Dette er under landsgennemsnittet som ligger på 3,30%. Det er dog højere end nærliggende områder som Kolding der giver et afslag på 1,8%.

Prisudvikling på boliger i Fredericia

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Fredericia har været svingende de seneste fem år. Der har generelt set været flere kvartaler med stigninger end fald.

I første kvartal af 2016 var der en stigning på hele 9,3% og i andet kvartal af 2017 en stigning på 5,8%. Dog har der i det seneste registrerede år, første kvartal af 2019, været et fald på 6,7% og i fjerde kvartal af 2017 var der ligeledes et fald på 5,8%.

Udsvingene i priserne går igen når man sammenligner udviklingen på priserne for ejerlejligheder i Fredericia, dog med markant større fald og stigninger. I første kvartal af 2019 var der et fald på 17,2% hvilket er det største fald de seneste fem år. Dog har der også været større stigninger, eksempelvis i fjerde kvartal af 2018 hvor priserne steg med hele 17,5%.

Få en gratis vurdering og sælg din bolig i Fredericia

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu