fbpx

Åbent Hus med tilmelding. Ring på 71 99 98 91 for tilmelding

11:00-11:30 søndag 21 april
Plantegning Zoom

Åbent Hus med tilmelding. Ring på 71 99 98 91 for tilmelding

11:00-11:30 søndag 21 april

Indflytningsklar og charmerende trævilla tæt på Furesøen i fredfyldt område

Del bolig

Velkommen indenfor i denne idylliske Trønderhytte, beliggende på et roligt vænge i naturskønne Bistrup. Det rustikke træhus er i et enkelt plan, med en optimalt udnyttet planløsning og lyse moderne arealer, der henfører tankerne til sommerhusatmosfære og ophøjet ro. Det kan I nu få glæde af i hverdagen, hvis I drømmer om et kvalitetsbetonet hjem der er nymalet indvendigt og lige til at flytte ind i.
Huset er opført i 1981, og er siden da moderniseret med nye gulve i ask samt gulvvarme overalt, nye døre og vinduer, stikkontakter, gasfyr og vandvarmer, køkken samt nyt badeværelse og gæstetoilet med de smukkeste fliser. Den helt store showstopper er det store køkken-alrum, der er enhver passioneret hjemmekoks drøm. Her er der kræset for detaljerne med hvide elementer, lækre bordplader i massiv valnød, en fantastisk kogeø samt amerikansk køle-fryseskab, der tilsammen vidner om høj kvalitet.
Den store entré fungerer som forbindende led mellem værelsesafdelingen og opholdsrum. På venstre hånd venter jer tre møblerbare værelser, et brusebadeværelse, et toilet og et lækkert walk-in closet. Bevæger I jer mod højre, kommer I ind i det store køkken-alrum med tilstødende stue, samt udgang til fyr og -bryggersrum fra køkkenet. Stuen har en helt fantastisk atmosfære, hvor inde og udeliv forenes, når de store terrassedøre åbnes.
Det er svært at forestille sig et mere lysfyldt hjem med rene linjer og charme fra ende til anden, hvor den norske bjælkehusatmosfære er tydeligt til stede i vægge og lofter til kip.
Udenfor fremstår huset lige så indbydende med sin sortmalede facade med hvide rammer om sprossedøre og -vinduer, samt annekset ved siden af i samme fine stil. Hertil er huset udstyret med terrasser både mod syd og nord, som flyder ud i den store vedligeholdelsesvenlige have, med masser af gamle frugttræer.
Haven på hele 1035 m2 er totalt ugenert og aflukket med smukke automatiske smedejernslåger med fjernbetjening, og der er desuden både værksted og carport til opbevaring og hobbybrug. Om aftenen belyses hus og have med smukke spots og kobberlamper, der tænder og slukker af sig selv.
Hvis I falder for dette fine hus, så forstår vi det virkelig godt, det ligger i et af Birkerøds mest attraktive villakvarterer, med direkte adgang til de storslåede grønne arealer Vaserne, ud mod Furesøens blanke vand og skovene til den ene side. Supermarkeder, takeaway og skoler er tæt på, og I kan til og med køre til København på 25 min.
Vi glæder os til at vise jer denne helt unikke bolig.
Slåenbakken 20, 3460 Birkerød
Pris:
5.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
120
Grund:
1035
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1981
Ejerudgift pr. md.
5.824 kr.
Josephine Varsted ejendomsmægler

Josephine Varsted

Ejendomsmægler, MDE jv@brikk.dk +45 30142715

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus