fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! DEJLIG INFLYTNINGSKLAR 3'ER MED SKØN UDSIGT

Del bolig

  SOLGT! Postnummeret siger Valby, men beliggenhed er tættere på det skønne Frederiksberg, da I her kommer til at bo ganske få hundrede meter fra bl.a. KB Hallen Station og Peter Bangs Vej, der er kendetegnet ved et levende forretningsliv. Denne fremragende placering sikrer jer en bynær hverdag, hvor I hurtigt kan cykle til såvel alle højdepunkter på Frederiksberg, men også til Valby, Vanløse og Vesterbro på ingen tid. Til daglig kan I samtidig glæde jer over den sublime adresse tilbagetrukket fra Peter Bangs Vej og med flere rekreative områder lige i nabolaget – både i form af Grøndalsparken, et hyggeligt kolonihavekvarter og naturligvis Damhussøen, der indbyder til forfriskende gå- og løbeture i det fri. Ja, det kunne ikke blive meget bedre på beliggenhedsfronten. Fred og ro, natur og samtidig dejlig tæt på byen – i én og samme pakke! Næste kvalitet, I kan se frem imod, er den skønne placering øverst i ejendommen på Peter Bangs Vej 230. Heroppe kommer lysindfaldet virkelig til sin ret, og det samme gør selvsagt den dejlige udsigt mod åben himmel, hustage og grønne trætoppe! Ikke dårligt. Lejligheden inviterer jer indenfor til sine 68 veludførte kvadratmeter, der takket være en usædvanlig åben og luftig planløsning reelt set føles langt større. Fra den rummelige entré er der kig til både køkkenet og stuen, der begge er uden døre og derfor nærmest smelter sammen og skaber en lækker, flydende overgang fra rum til rum. Der er styr på stilen og æstetikken i det smukke hjem, som er kendetegnet ved ensartede, lyse gulve, charmerende skråvægge – flere steder med bjælker – og ikke mindst gode vinduespartier, der tager imod lysindfald og udsigt med kyshånd. Farve- og materialevalg spiller også 100 % og skaber alt i alt et flot hjem, som er lige til at flytte ind i. Fra fordelingsentréen er der adgang til lejlighedens to hyggelige værelser, hvoraf det ene er så stort, at der i dag er gjort plads til en walk-in-afdeling med masser af gode opbevaringsløsninger. Dertil er der adgang til et flot og moderne badeværelse med væghængt toilet, separat bademiljø og mosaikdetaljer, et stilfuldt lyst køkken i sort/hvid med vaskemaskine og ovenlys samt en fantastisk stue, hvorfra der er udgang til den solrige altan mod vest! En lejlighed, der skal opleves. Vi glæder os til at fremvise den for jer!
Peter Bangs Vej 230, 3. tv., 2500 Valby
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
68
Værelser:
3
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1948
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Sebastian Kirchhoff

Indehaver, Medstifter & Ejendomsmægler, MDE sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus