fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT! VELHOLDT OG STILFULD FUNKISVILLA MED EN MODERNE INDRETNING

Del bolig

I præsenteres hermed for denne yderst velholdte villa, som placerer sig på et kuperet grundareal og sikrer jer en sublim udsigt over det grønne nærområde. Her får I 298 etagemeter fordelt på en veldisponeret planløsning, der henvender sig til både parret og børnefamilien. Støjværn med glaspartier så udsigten bevares,  etableres i første halvår af 2023 af vejdirektoratet.

Fra hoveddøren bydes I indenfor i et rummeligt entré- og gangareal, som leder jer med videre ind i hjemmets forskellige afdelinger. Her får I to værelsesafdelinger, som inviterer til at i opdeler til en forældreafdeling og en børneafdeling. Forældreafdelingen kan findes på etagens vestlige del, som består af et værelse, der ligger i åben forbindelse med et walk-in-closet og et badeværelse; hertil kommer børneafdelingen i boligens østlige del, som råder over to værelser. Til slut kommer de fælles opholdsrum, herunder stue og køkken, i hjemmets nordligste del. Her skal I også særligt bemærke den uovertrufne udsigt over det omkringliggende landskab fra de brede vinduespartier, som ligeledes sikrer, at solens stråler får lov til at trænge frit ind og ud på de mange lækre overflader. Det tæller blandt andet et yderst strømlinet køkken med hvide skabslåger og en kontrastgivende, mørk bordplade; det samme minimalistiske udtryk føres med videre ud på badeværelserne, hvor det fuldendes ved det lyse møbel under vasken samt de jordfarvede fliser i brusenichen.

I får desuden glæden af en kælderetage, som rummer et vaskerum, et badeværelse med en sauna samt flere disponible rum, som fremstår i boligstandard. Etagen er desuden ekviperet med et sjældent godt lys, hvilket igen må tilskrives boligens placering på et kuperet terræn.

Jeres kommende hjem er opført i 1969 med et klassisk funkisinspireret udtryk i form af et sort, fladt tag og en lys murstensfacade, som prydes af brede vinduespartier i mørke rammer. Grundarealet rummer helle 994 kvadratmeter, der foruden hovedhuset indeholder en garage samt et stort, grønt udeareal med flere terrasser, hvortil dele af den ene er glasoverdækket.

I kommer til at bosætte jer i landsbyen Meløse, som omringes af rolige marker ikke langt fra Arresø. Hverdagens nødvendige gøremål kan foretages i byen Skævinge, som ligger blot fire kilometer fra hoveddøren. Den pendlende kan desuden nyde godt af de korte distancer til blandt Hillerød og Frederiksværk, hvilket sikrer at turen til og fra arbejde kommer til at fungere gnidningsfrit.

Vi glæder os til at møde dig til en fremvisning.


Nyvej 38, 3320 Skævinge
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
177
Grund:
994
Værelser:
7
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1969
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler lisbeth@brikk.dk +45 53602081

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus