fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! STOR ETPLANSVILLA I PRÆSTØ MED VAND UDSIGT

Del bolig

Søger I et hus i rolige omgivelser, så lad boligjagten tage jer til Næbvej 8, hvor I får et stort hus med have og vandudsigt.

Jeres hus på 180 kvadratmeter strækker sig over en håndfuld luftige og åbne rum i hjertet af hjemmet, hvor I får nogle flydende kvadratmeter at indrette jer på. Boligens køkken viser sig med alt installeret i hårde hvidevarer og ligger i delvis åben forbindelse til spisestuen, som åbner op til opholdsstuen. Den flydende gennemgang rummene imellem hjælpes godt på vej af et smukt fletparket og skaber sammen en blid atmosfære, hvor I virkelig kan være kreative med indretningen. Dertil danner udgangen fra spisestuen til den delvist overdækkede terrasse mod sydøst en let overgang fra inde til udeliv, når vejret er til det. Her kan I skabe et hyggeligt uderum med siddepladser, spisebord og blomsterkrukker, så I er klar til eftermiddag og aftensolen, og fra haven får I den fantastiske udsigt til vandet i Præstø Fjord.

Boligens fire værelser giver jer de bedste forudsætninger for familielivet –eller er I livsnydende mennesker med hang til ekstra god plads, kan I indrette nogle super gode rekreative værelser. Afslutningsvis har hjemmet to badeværelser med gulvvarme og separat bruseniche; det ene badeværelse og et af værelserne, der tilstøder stuen, kan begge tilgås fra entréen, mens de tre værelser og et badeværelse har et gruppefællesskab i den modsatte ende af huset.

Hjemmet holdes tørt af det bare to år gamle tag og opvarmes af et pillefyr, som befinder sig i kælderens fyrrum. Hernede får I også en stor garage og et disponibelt rum med plads til bilen, cyklerne og opbevaring.

Husets placering befinder sig i kort afstand til dagligdagens gøremål med Præstø i baghaven, hvor I får kort til pasningstilbud, fritidsaktiviteter og skole samt dejlig naturoplevelser ved kyst og i skov – alt sammen indenfor en radius af én kilometer. De daglige indkøb kan I klare i REMA 1000, som kan nås med en tur på blot to kilometer.

Har I lyst til at se husets mange muligheder og fantastiske udsigt med egne øjne, så book en fremvisning allerede idag.


Næbvej 8, 4720 Præstø
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
180
Grund:
800
Værelser:
5
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1964
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Finn Jensen

Ledende Salgs- og Vurdingsspecialist fj@brikk.dk +45 28692223

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus