fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

Godkendt til Flexbolig - Det tager kun et kvarter bag rattet at køre fra Skive til den lille landsby, Ramsing, og på den korte tid er bylivet skiftet ud med fred, ro og landlige omgivelser.

Del bolig

Det tager kun et kvarter bag rattet at køre fra Skive til den lille landsby, Ramsing, og på den korte tid er bylivet skiftet ud med fred, ro og landlige omgivelser. I flytter til en hyggelig landsby med forsamlingshus og fællesskab, og I er omgivet af den skønne natur, så der er aldrig langt til den friske luft. I det daglige har I desuden fem minutter i bil til nabobyen, Balling, som står til rådighed med alt, hvad hverdagen kræver.

I finder jeres nye hjem midt i landsbyen og helt tæt på forsamlingshuset. Her på Møllegade 13 bydes I velkommen af en klassisk murermestervilla, der siden 1936 har prydet bybilledet med alt fra en gesims til et halvvalmet tegltag og en traditionel rødstensfacade. Huset har desuden selskab af både en garage, et praktisk udhus og en sydvendt have til de kommende sommerdage. Baghaven vil give jer et herligt uderum, der kan indrettes med lækre terrasser, små solkroge og fine højbede. Med i købet hører også et drivhus, hvor I kan slippe de grønne fingre løs.

Bag villaens klassiske ydre venter to etager, der samlet set giver jer 92 veludnyttede kvadratmeter. Førstesalen er dedikeret til både et værelse og et opholdsrum, hvoraf sidstnævnte nemt kan forvandles til endnu et værelse, hvis der er behov for det. Nedenunder supplerer stueetagen med bl.a. et ekstra værelse og hele to badeværelser. Dertil kommer hjemmets naturlige opholdsrum, som tæller et lyst spisekøkken samt to sammenhængende stuemiljøer, der giver jer fin plads til både hverdagsstunder og familiebesøg. Stuerne fyldes af et naturligt lysindfald, der strømmer ind gennem vestvendte vinduer, og lyset skaber en venlig atmosfære, der gør det nemt at føle sig hjemme. Herfra handler det om at slippe fantasien løs og opdatere boligen med personlige indretningsidéer, så I får præcis det hjem, I drømmer om. Det kan være såvel parret som den lille børnefamilie, der her sætter et dejligt punktum for boligjagten.

Velkommen!
Møllegade 13, Ramsing, 7860 Spøttrup
Pris:
375.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
92
Grund:
771
Værelser:
4
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1936
Ejerudgift pr. md.
783 kr.

Thomas Brogaard Pedersen

Ledende Salgs- og Vurderingsekspert thomas@brikk.dk +45 30140397

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus