fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! God beliggenhed øverst oppe, mulighed for altan, stort badeværelse!

Del bolig

På Lyshøjgårdsvej 87, 4. mf., møder du en indflytningsklar bolig, der råder over veldisponerede 37 kvm - kort sagt den perfekte ramme til køberen, der ønsker at bo selv og har brug for en attraktiv placering tæt på alt.

Entréen har pæne trægulve og gode opbevaringsmuligheder, og herfra kan du tilgå den kombinerede stue og soveværelse. Herinde kan du nemt etablere hjørner med både skrivebordsplads og sofa. Særligt det store vinduesparti med fransk altan skaber en god luftighed på arealet og sikrer et behageligt lysindfald. I køkkenet har du alt, hvad du har brug for i hverdagen, og du får tilmed vaskemaskine. Sidst men ikke mindst får du et nydeligt badeværelse med separat brus. Idet lejligheden befinder sig godt oppe i højden, er den blå himmel ikke svær at spotte. Boligen henvender sig især til den studerende eller som forældrekøb.

Den røde murstensejendom med de karakteristiske blå vindue- og dørrammer, er opført i 1959, og foran bygningen kan du fint have cyklen parkeret. Til grunden hører der også et dejligt gårdmiljø med legehus, gyngestativ og frodige, grønne tilføjelser.

Fra adressen kommer du hurtigt og nemt hen til Valby St., der har rigtig gode forbindelser mod København, Fyn og Jylland. Du har flere indkøbsmuligheder nede på Vigerslev Allé til at klare de daglige gøremål, og du får et grønt område nærmest lige udenfor hoveddøren. På 3 min. på cykel møder du Spinderiet, et shoppingcenter i hjertet af Valby, der har et væld af butikker og spisesteder. Der er dagtilbud, skoler og gymnasium indenfor rækkevidde, og den store idrætspark er et af de største idrætsanlæg i Norden. Valbyparken og Sydhavnstippen er populære grønne åndehuller, og Søndermarken, Frederiksberg Have og Zoologisk have er alt sammen i gåafstand fra komplekset.

Sælges som udgangspunkt med inventar. 
Lyshøjgårdsvej 87, 4., 2500 Valby
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
37
Værelser:
1
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1959
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler, MDE camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus