fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! SUVERÆN BOLIG I GODT KVARTER MED SKØN HAVE

Del bolig

Det kan godt være svært for singler og par, der føler sig indeklemte i en lejlighed og ikke vil give afkald på græs mellem tæerne, at navigere på boligmarkedet. For hvor får man et hjem, der er til at betale, men hvor man kan lade sine grønne fingre arbejde? Det gør man på Kløvervej 3 i Næstved, hvor en lille villa hører hjemme og giver netop dét og så meget mere. I kommer til at bo småt, men godt, for hjemmet kan med sine 64 kvadratmeter sagtens rumme tosomheden i et lyst og indbydende indre.
 
 
Kom med.
 
Stue, alrum og køkken ligger i forlængelse af hinanden, og derudover rummer hjemmet en mindre entré, et badeværelse og et soveværelse. Mere har I sådan set ikke brug for, når I bare er jer. I kan ydermere se frem til en gennemført og lys indretning med masser af hvide overflader og et uovertruffen lysindfald takket være de store vinduespartier. I kan snildt indrette jer med både spisebord og sofa, og i køkkenet har I tidløse elementer at gemme hverdagsservice og hårde hvidevarer bag.
 
Det, der virkelig gør forskellen, er når terrassedøren fra alrummet åbnes, og den delvist overdækkede terrasse mod vest folder sig ud. I denne hyggelige gårdhave får I masser af mulighed for at nyde solen, grille og invitere vennerne på sommerfester, mens I også bare kan slænge jer i loungemøblerne og nyde, at I endelig kan kalde jer villaejere. Selve grunden er på hele 825 kvadratmeter og er sådan set rigtig nem at holde, men når I har så meget plads, er det næsten en skam ikke at introducere blomstrende buske og velduftende krydderurter! I har også et stort, flot drivhus med vinranke og endnu et terrassespot bagerst i haven, så I virkelig kan udnytte jeres herlige, private udearealer til fulde.
 
Og mens det stilrene hjem og den billedskønne have er jeres nye base, omfavnes I af en populær adresse i Næstved lige nordøst for centrum. Kløvervej er en rolig og utrafikeret villavej, der løber fra Kalbyrisvej med de mange busstoppesteder, og som i øvrigt er lige om hjørnet fra ungdomsklub og enkelte forretningsdrivende. I kan gå til Herlufsholmskoven på et kvarter, og samme tid tager det sådan set at komme ind til hjertet af Næstved, hvor I har kulturen og spiseoplevelserne foran jer samt togforbindelser mod de resterende landsdele.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Kløvervej 3, 4700 Næstved
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
64
Grund:
825
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1935
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Christian Skovlund

Salgsspecialist christian@brikk.dk +45 30140498

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus