fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT! Den store have vil danne det bedste fundament for jeres udeliv, og I har her flere muligheder, når der kommer til afslapning i fredfyldte omgivelser.

Del bolig

I landsbyen Rolund, lidt uden for Nørre Aaby, udbyder vi nu en moderniseret villa fra 1932, der ligger på en stor grund med en fantastisk have. Her kan I skabe jeres eget fristed med højt til himmelen og nærhed til kysten, og til ejendommen hører en god udbygning med værksted, badeværelse og disponible rum.

Huset fordeler sig over 145 etagemeter, inklusiv en kælder med vaskerum og et disponibelt rum, som I tilgår fra køkkenet. Det er holdt i et tidløst design, hvor den mørke bordplade skaber en flot kontrast til de hvide fronter, og alle hårde hvidevarer er installeret, inklusiv en opvaskemaskine. Herfra er der fri passage til stuemiljøet, der består af to lyse og stemningsfulde rum, hvoraf det ene har direkte udgang til en sydvestvendt solterrasse. På første sal kan I glæde jer til et dejligt badeværelse, mens I også finder tre gode værelser på etagen.

Den store have vil danne det bedste fundament for jeres udeliv, og I har her flere muligheder, når der kommer til afslapning i fredfyldte omgivelser. Ved huset er der anlagt en solrig terrasse, og dertil finder I et overdækket område bag ved udbygningen, så det også er muligt at søge lidt skygge i sommervarmen; her har I også adgang til endnu et værksted samt et skur. Grunden byder også på en charmerende lille sø, og haven er lukket af, så I ganske ugeneret kan opholde jer i det fri. Der er hav kig fra haven til Gamborg Fjorden og Lillebælt.

Her bosætter I jer tæt på naturen og vil nemt kunne opsøge de smukke scenerier langs kysten, hvor fjord og vig bidrager til et smukt landskab. Ved Føns ligger der en god badestrand; den er cirka fem minutters kørsel væk og egner sig perfekt til en sommerdag, hvor en dukkert i havet er det eneste, som dur. Får I brug for skoler og børnepasning, er Nørre Aaby ligeledes fem minutter væk i bil, ligesom I også finder gode indkøbsmuligheder i byen. Dertil har I blot 6,7 km til motorvejen, så det f.eks. vil være ligetil at pendle til Trekantområdet eller Odense.

Kontakt os gerne for en fremvisning. Vi glæder os til at se jer!

Gl Assensvej 38, 5580 Nørre Aaby
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
117
Grund:
1350
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1932
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Karen Friis

Ledende Ejendomsmægler kf@brikk.dk +45 21776757

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus