fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Eksklusivt enderækkehus i perfekt børneområde

Del bolig

SOLGT! Moderne rækkehus i suverænt børneområde Drømmer I om god plads, have og perfekte betingelser for livet, så er Gaaseager 49 svaret for jer. Her kan I lige nu overtage et utrolig lækkert rækkehus fra 2016 med rigelig plads til jeres familie. I får nemlig 130 kvadratmeter fordelt på 2 etager, og overalt byder indretningen på rene linjer og moderne komfort. Det starter allerede i entréen, hvor der desuden er indtænkt opbevaring i de indbyggede skabe. I hele stueetagen samt begge badeværelser er der gulvvarme, og stueplanet rummer udover entré og badeværelse en fantastisk stue og køkken i åben forbindelse. HTH køkkenet byder på et lækker design med kvalitets hårde hvidevarer fra AEG integreret i de hvide grebsfrie elementer, og som et ekstra plus er der Cooker. Den lyse stue kan indrettes med både stort spisebord og sofaarrangement, og der er nem udgang til havens vestvendte terrasse – og med terrasser på tre af husets fire sider er scene sat for sommerdage med grill og gode venner. Men før I nyder solen, kan I tage turen op ad trappens egetræstrin til førstesalen, hvor den indbydende stil fortsætter. Her finder I fire lyse og indretningsparate værelser samt et badeværelse med unidrain og elektronisk ovenlysvindue med censor-luk. Jeres skønne rækkehus ligger i en bebyggelse, der stod klar til indflytning i 2016, og her er skabt nye boliger, der kan tåle at blive gamle. Der er tale om kvalitetsbyggeri, og inde såvel som ude byder husene på gennemtænkt arkitektur. Facaden er udført i klassiske lyse mursten, som komplementeres af brede vinduespartier, og dette skaber et på én gang moderne og klassisk udtryk – og som et ekstra plus får I også et praktisk redskabsskur med fine opbevaringsmuligheder og privat parkeringsplads. Området tiltrækker mange unge børnefamilier, som nyder godt af de grønne omgivelser, hvor det gode børneliv er i fokus. Mange børn i området leger sammen på vejen og de tre legepladser, som er inden for fem minutters gåafstand, og kvarterer bindes desuden sammen af små stisystemer. Beliggenheden er et hit for alle naturmennesker, da Vestskoven samt Vestvolden ligger lige i nærheden, ligesom der er gåafstand til den lokale rideskole. Indkøbsmuligheder finder I indenfor cykelafstand, og Glostrup har et rigt foreningsliv med sport, dans og meget andet – og derudover ligger Rødovre Centerets mange butikker og biograf godt 2 kilometer væk. Her får I hele pakken!
Gaaseager 49, 2600 Glostrup
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
130
Grund:
175
Værelser:
5
Energimærke:
A2010
Bygget/ombygget:
2017
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Sebastian Kirchhoff

Indehaver, Medstifter & Ejendomsmægler, MDE sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus