fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT! 100 % INDFLYTNINGSKLAR MED MULIGHED FOR 2 SOVEVÆRELSER OG MED SYDØSTVENDT ALTAN OG ATTRAKTIV ADRESSE

Del bolig

INDFLYTNINGSKLAR MED MULIGHED FOR NEM OPDELING TIL ET EKSTRA VÆRELSE OG TIL EN 3 VÆRELSES, MED WALK-IN, ALTAN, ELEVATOR OG EFTERTRAGTET BELIGGENHED PÅ ISLANDS BRYGGE

På Carl Th. Zahles Gade står en moderne etageejendom fra 2005 som en rank og flot ramme omkring den attraktive bybolig. Du er havnet på Islands Brygge, Københavns maritime baghave.

Vi har at gøre med en stor og voluminøs 2 værelses med hele 92 m2, som i form og facon gør det ud for en bolig for singler og par i alle aldre, mens volumen giver plads til, at det meste kan lade sig gøre. Omme bag hoveddøren venter en fordelingsentré med indbygget skabsløsning med skydelåger, og herfra tilgås både soveværelset med walk-in, det store badeværelse med vaskefaciliteter og separat brus samt det store hjerterum i form af stue i åben forbindelse med køkken og en altan som den ekstra bonus.

Overalt fremstår lejligheden lys og indbydende med pæne gulve og store vinduespartier, og trods beliggenheden i et populært, tæt bebygget kvarter, er boligen stort set uden indkig fra nysgerrige naboer. Det er desuden bemærkelsesværdigt, hvor varm indretningen er trods de mange lyse overflader, for det udspringer bl.a. fra køkkenets bordplade i træ og de mørke rammer omkring vinduerne, mens selve moduler, vægge og lofter er holdt hvidt og neutralt. Indretningsvenligheden er således både plads til spisebord, sofahjørne, skrivebord og opbevaring, ligesom soveværelset også hurtigt kan gøres pænt og praktisk.

Med nøglerne til denne lejlighed behøver du altså ikke at gå på kompromis med boligen – og det samme gør sig gældende for beliggenheden, for her går det hele nemlig hånd-i-hånd. Fra hoveddøren er der kun få minutters gang til den stemningsfylde havnepromenade, der er det oplagte afsæt for badeture året rundt, mens de grønne øer er uundværlige, når sommeren står for døren. Nabolaget er samtidig hjemsted for nogle af byens bedste restauranter og hyggeligste caféer, mens der hersker en fuldkommen unik stemning, der næsten tangerer et lokalt landsbymiljø, hvor man straks føler sig hjemme. Den københavnske bydel ligger med Indre Bys skyline foran sig, og der er da heller ikke mange minutters cykeltur over Langebro eller Bryggebroen før Rådhuspladsen, Tivoli, Fisketorvet og Kødbyen nås.

Bestil en fremvisning med det samme
Carl Th. Zahles Gade 8, 1. th., 2300 København S
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
92
Værelser:
2
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
2005
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler, MDE camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus